bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar değişik kahvaltı çorba tariflrriniz var mı? Ben labne lor peynir yumurta sarısı veriyorum karışım yapmadan başka ne verebilirim

@rint TaeYang ekledim :) cok sukur iyiyiz buyudukce daha zorlaniyorum istekleri bitmiyor kucak istiyorlar ikisini ayni anda tasiyamiyorum bu sekilde hayat devam ediyor yurusunlerde biraz nefes alsam dis cikariyorlar uyku yok :)
Teşekkürler :)
Olsun bak büyüdüler de nerdeyse yürüyecekler bile.
Seneye rahat edeceksin. Kendi kendilerine oynadıkları zaman birbirlerinin en iyi arkadaşı olacaklar ne güzel

1. KAHVALTI acik sekersiz cay. 1yumurta.1dilim az yagli peynir.5zeytin veya 2 ceviz.2dilim tb ekmegi.bol yesillik.ARA 1meyve 5 badem. OGLEN 6 kasik sebze yemegi susuz.salata yagsiz.2 dilim tb ekmegi.4 kasik yogurt.ARA 1meyve.1 bardak ayran.3 tane diyet bisküvi. AKSAM 2kepçe corba.2dilim tb ekmegi.salata.1kase acik.3 kofte kadar et balık yada tavuk...ya da 10 kaşık bakliyat olursa corba olmayacak.ARA 1meyve 1bardak sut 2kepekli galeta. Gun icinde 3 lt su ve spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…