bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kiloya meyilli derken kilo mu aldirir bende spor yapmaya baslamistim bide ben ilacla hasta oldum ya simdi 2. Gunum ve hala az az gelio anlamadimki ya hastanede adam gbi derdimizide anlatamioruz ki

Kiloya meyilli derken kilo mu aldirir bende spor yapmaya baslamistim bide ben ilacla hasta oldum ya simdi 2. Gunum ve hala az az gelio anlamadimki ya hastanede adam gbi derdimizide anlatamioruz ki

Ya işte düzenin nasıl olacak acaba boyutu ne. Mesela benim 30 gün dedim mi adetim gelirdi hep pko dan sonra 30-40-50 günü buluyordu. Ama mesela sadece ilaç içip olanlar var. Diğer türlü ay da geçse yılda geçse olmayan. Doktor bana kilo alma demişti insüline karşı direnç oluştuğu için kilo alıyorsun. Pko ya kilo vermek iyi geliyor. Hatta sadece kilo verdiği için hamile kalan oluyor pko da. Gruplar falan var bununla ilgili orada daha tıbbi bilgi yazar. Ben 1 sene kadar bu durumu yaşadım sonra tedaviyle hamile kaldım şuan durum ne bilmiyorum. İnşallah eskisi gibi aşırı düzensiz olmaz.

Okadar mı merak ettin:)) ama diğer arkadaşlara ayıp olur şimdi, buraya yazmakda istemiyorum herkes okur:/ neyse özele yazayım. Benim özel kapalı ama.

Hı hı merak didin üstüne bastın biz nolacaz bizim başımız kel mi. Hem bana da bişi olsa ulaşamayacaksınız beni merak etmeyin hıh işte hıh

Nedense benim aklımda Sümeyye veya Hatice idin sen.
I ıhh ben yazmam beni merak eden yok zati :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…