bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

My moonlight ilk topige 29 martta yazmisim.taaa gecmise gittim simdi

Canım ben de niye dönmüyor diye uzuluyodum 6.ayi bittiği gün döndü şimdi de koltuk tepelerinden inmiyor:)birden bire tutunup kalkmaya başladı hazır olduklarında öyle güzel yapıyorlar ki her seyi.bence her anın tadını çıkaralım bı daha bu günler gelmicek

Geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun hepsini.

Pko galiba. Adet düzensizliği hormon düzensizliği falan. Benimde ilaç tedavileri sonrası olmuştu. Adetlerim düzensizleşmişti. Aşılamayla hamile kaldım. Ama herkeste aynı olmuyor hemen hamile kalanda oluyor tedaviyle olan da

Geçmiş olsun gönül öperim küpeli kızını da yanaklarından

Benim hic adet duzensizligim olmazdi ilk defa boyle oldum bide lisede olmstu doktor kis var dedi ilac verdi adet oldum temizlenmis demisti birdahada hic kistin var dien olmadi yani onemli bisey mi onu anlayamadm doktor onemsizmis gbi konustu ama cocuk olmayi etkiliyor dedi ben bu isi anlamadm bu kistten kurtulmann yolu yok mu

Ya şu emzirme sanatı grubuna üye oldum psikolojim bozuldu ikizleri bile sadece emzirmeler var mamaya zehir diye bakıyorlar kademeli azaltırken biberon yerine alıştırma bardağı ile verin diyorlar emmeyi bırakanlar bile geri dönmüş vs vs emzirdikten sonra sağınca sütü artanlar çok varmış burda da deneyenler olmuştu ama kimse başarılı olmadı dimi?ben mi yanlış biliyorum?
Ay valla bi pompa alıp 10 çocuk emzirecekmişim gibi hissettim biri de diyo sütüm çok tazyikli çözüm bulamadım hortum gibi diyo

Evet canım senin doğumun her anını bizde hatırlıyoruz. Güzel günlerdi. Hepimizin doğum hikayesi ayrı güzeldi ayrı heyecanlıydı. Birbirimizin çocuklarına kendimizinki gibi sevindik. İnşallah bebişler büyüyüncede burada yazıyor oluruz çok isterim. Çünkü herbirinizin hayat hikayesini az çok biliyorum sizde benimkini tabisi. Görmeden sevdik birbirimizi. Gönül bağı oluştu grubumuzda. 9 bini geçmiş sayfalar... Diğer topiklerde pek yok böylesi.

Bu arada seninden başından baya olay geçmiş Gülsümün gözü kayınpeder görümce. Hem geçmiş olsun hem kolay gelsin kuzum.

Canım inan tuylerim diken diken oldu Allahım korumuş yavrunu ailecek çok geçmiş olsun canım
Çok sağ ol canım Allah razı olsun.
rint çok geçmiş olsun biz de öyle yıkıyoruz artık gözleri 1500 açma zamanı nasıl hakim olacağım bunlara çok korkuyorum
Sen gelsin zaten aklıma canım. İkiz olsaydı ya dedim bir an. Güzel yöntem de işte maalesef sandalye kırıldı. Allah beterinden korusun

Çok çok geçmiş olsun, büyük kaza atlatmışsınız
Çok sağ ol Allah razı olsun. Dondu hareketsiz kaldı köyü bir şey oldu sandım...

Çok geçmiş olsun canım. Büyük bi olay yaşamazsınız Allâh korumuş gerçekten. Ben öyle bi durumda naparım bilmem çok paniğim:/ rabbim bir daha göstermesin.
Allah kimseye yaşatmasın kimseyi çocuğuyla sağlıkla sınamasın.
Allah başa vermesin de canım k an eminim sükunetini korursun. Ben olay anında sakin kalıp sonra köyü oluyorum. Allah korusun hareket kaldı yavrum donuk bakıyor kıpırdamıyor ve ağlamıyor. O ağlama sesini duyana kadar belki bir iki saniye ama öldüm ömrümden ömür gitti. Allah korusun en kötüleri geldi aklıma şu an anmak dahi istemem. Aldım kucağıma kafada yarık yok vücutta kesik yok. Elini kolunu boynunu hareket ettirebiliyordu.
İçeri geçtim sakinleştirdim. Elim ayağım boşaldı. Sonra hemen topladım kendimi hastaneye gittik. Ama bugün fenayım yeni çıkıyor. Elim Ayağım titriyor. Kalbim ağrıyor.

Çok geçmiş olsun canım. Okurken tüylerim diken diken oldu. Rabbim beterinden korusun.
Allah razı olsun canım. Allah yaşatmasın bir daha. Çok şükür iyi ya....
Gönülll özledik seni canım. Çok kötüydü Gönül çok... Allah korusun. Düşmeain diye o kadar dikkat ediyordum ki. Asla yalnız bırakmıyorum yatağa kaneğeye koymuyorum. İşte hiçbir şey bizim elimizde değil. Bu olaydan bir iki saat önce oğlan kucağımda uyuyordu öpüp kokladım eşime döndüm "çok seviyorum ben bunu Allah sizinle sınamasın inşaallah" dedim. O an bu bile geldi aklıma. Bir saniyede ne çok korku ne çok şey yaşanıyormuş... Sağ olasın sadaka bela kaza kovar. Çok şükür sağ salim atlattık. Ertelenen şeyler vardı onlara acele etmek gerek...

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun hepsini.
amin canım Allah razı olsun. Topiğin bebişleri sırayla hop hop benimki kusur kalır mı :)

gonulll canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah. Kızçeni severim. Ona da kayınvalidene de özleelikle kayınpederine geçmiş olsun.
Bu arada sen daha 6. haftada ben erken doğuracağım demişsin. Tecrübe böyle bir şey demek

gonulll canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah. Kızçeni severim. Ona da kayınvalidene de özleelikle kayınpederine geçmiş olsun.
Bu arada sen daha 6. haftada ben erken doğuracağım demişsin. Tecrübe böyle bir şey demek

Bende polikistikover vardı. İlk olduğumdan beri adetin düzensizdir. 3 ayda 5 ayda olduğum bile oluyordu. Bebek 6 ay olmadı. Yumurtlama düzenleyici ilaç kullandım çok şükür oldu. Olmasaydı aşılama olacaktı.
Polikistikover garip şey kimi hasta tedavisiz hamile kalıyor kimi hasta 8 10 yıl tedavi ile hamile kalamıyor. Her şey Allah'tan.
Tam tedavisi yok maalesef. Kilolu ise kişinin zayıflaması gerekiyor. Spor önemli. Bakalım benim ne durumda. Doğum rahmi temizler derler bakalım yumurtalıklar da prıl pırıl oldu mu

Polikistik over mi acaba çocuk olmayı etkiliyor ama oluyor sonuçta çok arkasim vardı hepsi hamile kaldi.kucuk küçük kistler oluyormuş yumurtalıkta bildiğim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…