- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #90.941
Merhaba hanimlar
adetimin 2 hafta gecmesi uzerine buhun test yaptim ve pozitif cikti.karisik duygular icindeyim cunku cooook supriz oldu bize.biz kotamizi doldurduk derken Allah bi cocuk daha nasip etti.6 bucuk yasinda bir oglum ve yakinda 17 ayini doldurcak bir kizim var ve hala emziriyordum onu.o yuzden cok supriz oldu.hayirlisi artik diyelim.
Muhtemelen kasim annesi olcak gibi gozukuyorum ama ekim anneside olabilirim.cunku oglum 36 kizim 34 haftalik dogdular ben sebepsiz erken dogum yapiyorum.3. Cocugumuzda da o zamanlara gelmeyi nasip ederse Allah o da erken dogar diye dusunuyorum nasip artik.bi de benim bamileliklerim cok zor geciyo suan bu beni korkutuyor.
Canım ben de niye dönmüyor diye uzuluyodum 6.ayi bittiği gün döndü şimdi de koltuk tepelerinden inmiyor:)birden bire tutunup kalkmaya başladı hazır olduklarında öyle güzel yapıyorlar ki her seyi.bence her anın tadını çıkaralım bı daha bu günler gelmicekValla benimki zaten öyle babaya bakıp demiyo bilinçli degil bebe baba gibi bişiler söylüyodu oda gitti şimdi aba gibi bişiler söyledi az önce :) ben çıglık atarken agzına vuruyorum ses çıkıyo ya onu ögrendi elini agzına sokup o piti piti yapar gibi bişiler yapıp ses çıkarıyo.tükürmemiz hiç bitmedi zaten püskürtüm duruyo.aynen saglıkları yerinde olsun yeter şükür ateş bile yaşamadım ama işte böyle bişiler yapıp sonra yapmayınca yada yapmayınca korkuyorum iyice malum yesiklerimiz içtiklerimiz hep hhormonal bebekleride etkiliyo tabi
Neeee seninki de mi oyyy kuzucuma ya geçmiş olsun canım
Kaç aylik canim hala 1 kg mu alıyo 12 kg olmuştur o zamanBence bebege gore degişir o durum. Benımkı genelde her ay 1kg aldı en dusuk 900gr almıştı
Evet 9-12 ay arasi ilk doz benim bebeğim 8.5 aylık zatenMenenjit 9.ayda degılmıydı
Geçmiş olsun canımSagol canim.
Bi kac gun once sabaha karsi tlf geldi kpederin prostat sorunu var sonda takildi hastaneye gittiler.sonra ameliyat olcak dediler hastaneye yatis yapildi gerekli tahliller yapildi.ameliyat olcak diye beklerken ameliyat ertelendi.akcigerlerinde kitle gorulmus cevizden buyuk.
Simdi onun arastirilmasi yapilcak.uzulduk baya.bana gore kotu bi hastalik degildir tahminimce cunku cok dinc biri her gun tarlaya gider.sabah ayri aksam ayri.adam hala sondala geziyor durum boyle olunca.hakkinda hayirlisi artik.
Gorumcenin 2 cocugunada ben baktim bi kac gun.gorumcem onu hastaneye getir gotur yapti.yanina alcakti ama ben kabul etmedim bakarim nolcak dedim.zaten buyuk sayilirlar.istanbuldan halalar geldi abileri ameliyat olcak diye ben de kaldilar 1 gece.bu arada gorumcem 3.cocuguna hamile onada ayri bi sevindik.benim bidigimin pabucu dama atiliyor :))))
Bu arada bidigimin gozu kanlandi bi yere dugune gittik kvalide ile ikisinin gozleri ayni zamanda kanlandi enfeksiyon dedi doktor damla kullaniyoruz baya gecti sayilir artik.
Birde kulaklarimizi deldirdik cok da yakisti benim karaman kiza.kupeli kizim diye seviyorum simdilerde.
Cok sukur biz ailecek iyiyiz.
= çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun. Canım vallahi o kadar kötü bir andı ki babasının kucağındaydı. Onun kucağına düşüyordu bir an adamın elinden fırladı. Yavrum nasıl uçtu... Kabus resmen.
Biz kucağımızda tutuyoruz canım. Benim kucağımdaysa ben sarılıyorum. Oturmam da. Eşimdeyse de eşim oturuyordu onu kucağına oturtuyorduk. yine ben tek kolumla göğsünden kavrıyordum. Aldı oooo oğlum gelmiş falan derken düştü. Yoksa kycağınfa oturur vaziyette olurdu ve ben de tutuyor olurdum. Önce kucağına düşüyordu zaten bir anda elinden kurtulup fırladı. İnan olabilecek en güvenli yıkama buydu. Dün gece olan imkansıza yakın bir olaydı. Eşimin eli nasıl gevşedi nasıl tutamadı çocuğu tamamen can havliyle refleks işte. Hatırlamıyor bile. Öyle uzun değil üzerine su tutup alıyoruz zaten toplanan 1 dk durmuyor banyoda @peribalim
Yani anne sütü alan bebekler biraz daha aşağı da olabiliyor mu canım onu mu demek istedinCanım bildiğim kadarıyla persentil mama ile beslenen bebekler baz alınarak oluşturulmuş bir büyüme eğrisi
Hayirli gunler ve cumalar hanimlar ben adet olamamistim ya hamileyim sanmistim ilacla adet oldum bugun alttan muayenede kucuk kucuk kistler oldgunu soyledi doktor ilacla dusurulmuomus oyle kalacaklarmis hamile kalmam biraz skntili olabilirmis eger hamile kalmazsam ilacla tedavi falan biseyler soyledi benim gbi olan var mi yada bu konuda bilgisi olan
Sagol canim.
Bi kac gun once sabaha karsi tlf geldi kpederin prostat sorunu var sonda takildi hastaneye gittiler.sonra ameliyat olcak dediler hastaneye yatis yapildi gerekli tahliller yapildi.ameliyat olcak diye beklerken ameliyat ertelendi.akcigerlerinde kitle gorulmus cevizden buyuk.
Simdi onun arastirilmasi yapilcak.uzulduk baya.bana gore kotu bi hastalik degildir tahminimce cunku cok dinc biri her gun tarlaya gider.sabah ayri aksam ayri.adam hala sondala geziyor durum boyle olunca.hakkinda hayirlisi artik.
Gorumcenin 2 cocugunada ben baktim bi kac gun.gorumcem onu hastaneye getir gotur yapti.yanina alcakti ama ben kabul etmedim bakarim nolcak dedim.zaten buyuk sayilirlar.istanbuldan halalar geldi abileri ameliyat olcak diye ben de kaldilar 1 gece.bu arada gorumcem 3.cocuguna hamile onada ayri bi sevindik.benim bidigimin pabucu dama atiliyor :))))
Bu arada bidigimin gozu kanlandi bi yere dugune gittik kvalide ile ikisinin gozleri ayni zamanda kanlandi enfeksiyon dedi doktor damla kullaniyoruz baya gecti sayilir artik.
Birde kulaklarimizi deldirdik cok da yakisti benim karaman kiza.kupeli kizim diye seviyorum simdilerde.
Cok sukur biz ailecek iyiyiz.
Benim hic adet duzensizligim olmazdi ilk defa boyle oldum bide lisede olmstu doktor kis var dedi ilac verdi adet oldum temizlenmis demisti birdahada hic kistin var dien olmadi yani onemli bisey mi onu anlayamadm doktor onemsizmis gbi konustu ama cocuk olmayi etkiliyor dedi ben bu isi anlamadm bu kistten kurtulmann yolu yok muPko galiba. Adet düzensizliği hormon düzensizliği falan. Benimde ilaç tedavileri sonrası olmuştu. Adetlerim düzensizleşmişti. Aşılamayla hamile kaldım. Ama herkeste aynı olmuyor hemen hamile kalanda oluyor tedaviyle olan da
Evet canım senin doğumun her anını bizde hatırlıyoruz. Güzel günlerdi. Hepimizin doğum hikayesi ayrı güzeldi ayrı heyecanlıydı. Birbirimizin çocuklarına kendimizinki gibi sevindik. İnşallah bebişler büyüyüncede burada yazıyor oluruz çok isterim. Çünkü herbirinizin hayat hikayesini az çok biliyorum sizde benimkini tabisi. Görmeden sevdik birbirimizi. Gönül bağı oluştu grubumuzda. 9 bini geçmiş sayfalar... Diğer topiklerde pek yok böylesi.My moonlight okudum gecmise giden yazini gozlerim doldu yine.
Arada benimde aklima gelir her ani baya macerali anlar yasadik.bilemdigimiz sehir yol iz bilmezken dogum manisada hatta kimlikte yunusemre yaziyor dogum orda oldu.
3 cocugunda kimliginde farkli yerler yaziyor :))) yaramaz sipalarim benim.
Topigin ilk bebegi sayilir 6 ay sizle burda vakit gecirdik 7/24 beraberdik.hep birlikte heyecanlandik hep birlikte dua ettiniz bize.birbirimize dua ettik hepimiz.
Çok sağ ol canım Allah razı olsun.Canım inan tuylerim diken diken oldu Allahım korumuş yavrunu ailecek çok geçmiş olsun canım
Sen gelsin zaten aklıma canım. İkiz olsaydı ya dedim bir an. Güzel yöntem de işte maalesef sandalye kırıldı. Allah beterinden korusunrint çok geçmiş olsun biz de öyle yıkıyoruz artık gözleri 1500 açma zamanı nasıl hakim olacağım bunlara çok korkuyorum
Çok sağ ol Allah razı olsun. Dondu hareketsiz kaldı köyü bir şey oldu sandım...Çok çok geçmiş olsun, büyük kaza atlatmışsınız
Allah kimseye yaşatmasın kimseyi çocuğuyla sağlıkla sınamasın.Çok geçmiş olsun canım. Büyük bi olay yaşamazsınız Allâh korumuş gerçekten. Ben öyle bi durumda naparım bilmem çok paniğim:/ rabbim bir daha göstermesin.
Allah razı olsun canım. Allah yaşatmasın bir daha. Çok şükür iyi ya....Çok geçmiş olsun canım. Okurken tüylerim diken diken oldu. Rabbim beterinden korusun.
Gönülll özledik seni canım. Çok kötüydü Gönül çok... Allah korusun. Düşmeain diye o kadar dikkat ediyordum ki. Asla yalnız bırakmıyorum yatağa kaneğeye koymuyorum. İşte hiçbir şey bizim elimizde değil. Bu olaydan bir iki saat önce oğlan kucağımda uyuyordu öpüp kokladım eşime döndüm "çok seviyorum ben bunu Allah sizinle sınamasın inşaallah" dedim. O an bu bile geldi aklıma. Bir saniyede ne çok korku ne çok şey yaşanıyormuş... Sağ olasın sadaka bela kaza kovar. Çok şükür sağ salim atlattık. Ertelenen şeyler vardı onlara acele etmek gerek...Ben yokken iyi muhabbet yapmissiniz.biara gecmise donerim baya uzun
Kizlar geldim ben ama su aralar yine cok fazla giremem haberiniz olsun.
rint canim gecmis olsun baya kotu dusmus yavrucak ama cok sukur Allah korumus.yazini okudum tuylerim diken diken oldu.sadaka verin canim zaten veriyorsunuzdur tahminimce yazilarindan onu anliyorum yinede bol bol verin ins
Sadaka belayi def eder ins.
amin canım Allah razı olsun. Topiğin bebişleri sırayla hop hop benimki kusur kalır mı :)Canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun hepsini.
Sanabecause of you olmasa bana ulasamayacaktiniz.baya baya yogun gunler gecirdim kendime 5 dk ayiracak vaktim olmadi resmen.dun aksam saat 10 da uyuya kalmisim cocuklarla bir.biraz dinlendim iyide gelmis
Bende polikistikover vardı. İlk olduğumdan beri adetin düzensizdir. 3 ayda 5 ayda olduğum bile oluyordu. Bebek 6 ay olmadı. Yumurtlama düzenleyici ilaç kullandım çok şükür oldu. Olmasaydı aşılama olacaktı.Benim hic adet duzensizligim olmazdi ilk defa boyle oldum bide lisede olmstu doktor kis var dedi ilac verdi adet oldum temizlenmis demisti birdahada hic kistin var dien olmadi yani onemli bisey mi onu anlayamadm doktor onemsizmis gbi konustu ama cocuk olmayi etkiliyor dedi ben bu isi anlamadm bu kistten kurtulmann yolu yok mu
Polikistik over mi acaba çocuk olmayı etkiliyor ama oluyor sonuçta çok arkasim vardı hepsi hamile kaldi.kucuk küçük kistler oluyormuş yumurtalıkta bildiğim kadariylaBenim hic adet duzensizligim olmazdi ilk defa boyle oldum bide lisede olmstu doktor kis var dedi ilac verdi adet oldum temizlenmis demisti birdahada hic kistin var dien olmadi yani onemli bisey mi onu anlayamadm doktor onemsizmis gbi konustu ama cocuk olmayi etkiliyor dedi ben bu isi anlamadm bu kistten kurtulmann yolu yok mu
Kızının erken doğacağı haberini ilk mesajda vermişsin:)) birde ben bakayım ilk mesajıma:))))My moonlight ilk topige 29 martta yazmisim.taaa gecmise gittim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?