bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yani anne sütü alan bebekler biraz daha aşağı da olabiliyor mu canım onu mu demek istedin
Evet canım benimki arada 250 300 gr aldı ayda. Bazen %90 %75 idik ama birden %50 altına düştük. Araştırdım ve bunu bulmuştum. Maalesef mama ile beslenen bebekler baz alınmış. Anne sütü ile beslenenler bu eğrinin altında olabilirmiş.

sütüm çok tazyikli çözüm bulamadım hortum gibi diyen hiç uğraşmasın baraj kursun

Insallah dedigin gbi olmustur canim tertemiz olmustur...ben bilmiyorum Rabbime cok sukur oldu ccugum normal bi sekilde ama bilmiyorum insallah bundan sonra sknti yasamam

Kuzum senin ki kötü düşmüş gerçekten. Etkilenmen çok doğal. Allah korusun kötüsünden. O an aklına gelenleri anlayabiliyorum Allâh her bebeğe koruyucu melek verirmiş. Edizciğide korumuştur çok şükür.Ben sakin olamıyorum panik atağım var hafifinden. Olay anı napcamı şaşırıyorum. Senin bugün elin ayağın titriyor kalbin küt küt benim o an hastalık işte elimde değil. Zaten bu yüzden kalbimde ritim bozukluğu da var.

Bebeklerin kilolarindan bahsediodunuz sanirim benim kizim 21 ekimli 8 bucuk aylik ve 7 700 bayadir kilo alimi cook az emmiyor mama ek gida boyuda en son bayramdan once 69 du nasil sizce ???

Dogru söylüyosun canım benimkini kucagımda oturtuyodum kafası hep uere bakıyo diye aldım nörologa bile götürdümfırça attı yolladı 5 aylıktı şimdi 7,5 aylık desteksiz oturuyo çok şükür.ama şu takıntılarım yüzünden ben bi türlü sevincini yaşayamıyorum onu götürücegime kendim gidicem nörologa en sonunda

Bebeklerin kilolarindan bahsediodunuz sanirim benim kizim 21 ekimli 8 bucuk aylik ve 7 700 bayadir kilo alimi cook az emmiyor mama ek gida boyuda en son bayramdan once 69 du nasil sizce ???
Benim kızım 6 aylıkken 7500 kilo boyuda 65 cm falandı canım şu anda bilmiyorum ama 7,5 aylık şu an

O zamanlarda ki kist büyük ihtimal yumurtalık kistidir arada olabilir ama bu minik minik olan kistler maalesef alınamıyor. benimde hiç olmazdı düzensizlik tedavi sonrası olmuştu doktor pko oluşmuş demişti. İnsülin direnci ve kiloya meyilli olur. Dediğim gibi kimi tedavisiz de kalabiliyor kiminde tedavi de yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…