bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar doktordan geldik. Kan tahlillerini yaptirdik. Elinin ustunden aldilar kani cok sukur hic aglamadi diyebilirim. Bi ogne girerken mikirdadi sustu vuran kisi cok becerikliymis gercekten. Sonuclar iyi cokti bi sikinti yok. Iyi ki kullanmamisim kan ilacini gerek yokmus. Burun akintimiz vardi onun icinde seeum fizyolojiye devam et dedi onda da bi kotu durum yokmus

Teşekkür ederim canım. Evet ben seni çok merak ediyorum. Acaba zihnindeki hanımefendi misin :) tabii adını da
Çok teşekkür ederim öyle yansıdıysa ne mutlu bana tam edebiyat öğretmeni adı ya mükemmel oturmuş benimki gözlerini süzerek bakmak demek sanat sanat içindir

Ya ama çok özendim çoğu sadece emzirmiş mamayı bırakmış ikiz bide düşün

Ya ama çok özendim çoğu sadece emzirmiş mamayı bırakmış ikiz bide düşün

Ben de duydum öylesini bi tanıdıktan gerçi mama veriyormuş o ama iki saatte bir tek tek emzirip sonra bir de sağıyormuş , sadece gece mi veriyorlarmış mamayı da öyle birşey.. ama yardımcısı var yanında , yetişilmez ki başka türlü .. düşüncene saygım var lakin sütümün azaldığı ve kızımın kilo alamadığı bikaç hafta mama vermeyeceğim diye öyle paraladım ki kendimi , o zaman vermedim de ama sonra verdim yani yetişemedim sinirlerim laçkalaştı emZir sağ üstüste :/ memeler acır bi yandan.. mama verdim de müptela falan da olmadı çocuk hatta similac 2 yi içmedi Deniz, bizim nama macerası yarısı kullanılan iki küçük 1 numara ile son buldu. Çook kasmaya gerek Yok bence :/ misal akşam ayıptır söylemesi et yiyorduk , ona da verdim ama yemesi için uygun bir kısım değil ne kadar minikte versem yiyemedi , ekmek vermiyorum normalde ama çocuk ağzımıza bakıyor, minik minik dokundurup ıslatıp yedirdim .. kurallar olmalı ama çok katı olmamalı yani üzme kendini sen de iki çocukla çok çok çok ilgilisin, varsın aZıcık mama yesinler damakları zenginleşir :)

Gittik cnm elinin ustunden aldilar. Bi igne batirirke mikirdadi aglamadi. Kolayca bitti sonuclar da iyi cok sukur. Kan damlasi vermiodum zaten gerekte olmasi sonuclar iyiymis
Maşallah canım. Banada aynısını dedi kan iyiyse damlaya gerek yok. İnşallah böyle devam eder. Ağlamamasınada sevindim:)

Kizzz anaaam sakin ol:):) çok şükür sağlıklı akıllı evlat vermiş Allah.kndi kndine dert çıkarma başına:)
Ya ya sorma herkes aynı şeyi söylüyo valla :) Allahıma şükür ne adam gibi uykusuz kaldıgımi bilirim ne aglasın zırlasın akşam bi yatırıyorum mamasını yedirip 7 ye kadar uyuyo şükür kendi kalkar yarım saat yatagında oynar sonra uyandırır beni falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…