bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy ne guzel çıkabilmişsiniz bu vakte kadar benim inkansiz gibi birsey o ihtimal.2 kuzuyla ve asansörsüz 5.kat...
ay kuzum öyle olsa bende çıkamazdim :) h.snu icin yazliga geldk oyuzdn burda cikmak kolay dere kenarnda turluyoruz.cocuktan cok kendim icin spor nıyetıne :)))) geldik hemen uyudu oksijen çarptı :))

ay kuzum öyle olsa bende çıkamazdim :) h.snu icin yazliga geldk oyuzdn burda cikmak kolay dere kenarnda turluyoruz.cocuktan cok kendim icin spor nıyetıne :)))) geldik hemen uyudu oksijen çarptı :))
Kanguruyu kullaniyormusun kuzum sıcaklardan ben çok nadir kullanıyorum artık

Bana gönder degiselim bebekleri:):) ben gece 2 saatte bir kalkıyorum gündüz de kendi kendine hiç oynamaz hep ilgi hep kucak hep yaramazlik

@alp_se ve @because of you ile topik baya İngilizce zümresine dönüşüyor.
Benim de zümrem A Askina eskiya :) hem de aynı fakülteden mezunuz
Evettt canım fakültemizzzz çok ozluyoruumm:) öğretmenliği unuttum ben. geçen sene Mart'ta öğrendim hamileliği ondan beri okula gitmiyorum miyom olunca doktorlar da düşük tehlikesi var diye rapor verdiler benim de işime geldi zor bulmuşum bsy olacak diye oldum kopuyordu

Canım çok geçmiş olsun Rabbim korumuş daha ben okurken kalbim çıktı sen kimbilir nasıl olmussundur

Hosbuldum kuzum artık nasıl daraldiysam kendimi dışarı vurdum hergun sıcak micak demeden geziyorum valla kızimda annesine çekti dışarı çıktığımızda giki çıkmıyor akşama kadar etrafı izleye izleye dolasiyor
Sinek kovucuyu bı deniyim bakalım yediler yavrumu

Kızının erken doğacağı haberini ilk mesajda vermişsin:)) birde ben bakayım ilk mesajıma:))))

Cocugumun erken dogacani tahmin etmisim ama ekim yazmisim oraya bi o tutmamis eylulde cikip geldi yavrucak.
My moonlight buldunmu ilk mesajini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…