Birimiz banyo yaparken bizim sıpayı da yıkıyoruz. Babasının yanına banyoya cötürdüm bizimki tam kucağına aldı oturtacakken oturak kırıldı baya da yüksek sandalye gibi. Yavru önce eşimin elinde havada kaldı sonra birden elinden fırladı duvara çarptı. Yaklaşık 70 cmden önce kafayı sonra boynunu ve sırtını duvara çarpıp yere düştü. Yakalayamadım. Boynu kırılacak diye çok korktum. Ağladı. İnanın o ağlama sesi beni mutlu etti. Öyle kötüydü ki... Bir yanda yavrum hareketsiz yatıyor bir yanda Kocam. İkisi de kafayı vurdu. Allaha çok şükür ikisi de iyi. Sıpanın kafa çok şişti hemen götürdük hastaneye çok şükür muayenesi iyi geçti. Film çekildi çatlak falan da çıkmadı. İki saati doldurduk uyuması için. Eşimde de kesikler var onda da kırık çatlak yok.
Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. 24 saat dolana kadar iki saatte bir kontrol edeceğiz. Kafa yumurta gibi şiş miniğimin. Allahım... İnanın o an resmen mesajı aldım. Sen koruyamazsın ancak Allah korur. Senin elindeki kayıp gider ancak Allah korur.... Allah tüm yavrularımızı korusun...
@hasbeee
@peribalim