bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
peribalim yeni heyecanın tatlı telaşın hayırlı olsun:) evet biraz zor geçecek ama o ilk heyecanları da bi daha yaşıcaksın..bu arada belki de bu hamileliğin çok daha rahat geçer kimbilir
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın ,Bulantım başladı gibi canım inş çabuk geçer napıcam bilmiyorum bu gün baya bi halsizim duşa giremedim bide çok sıcak hava dua edin

Bebeklerin kilolarindan bahsediodunuz sanirim benim kizim 21 ekimli 8 bucuk aylik ve 7 700 bayadir kilo alimi cook az emmiyor mama ek gida boyuda en son bayramdan once 69 du nasil sizce ???
Kızım 28ekim 8kilo 71cm normal cnm okadar yemesine ragmen kilo almıyor kızım

Gulnihal nihal isimlerini cok severim rint

rint yavru nasıl sen nasılsın canım? Pek iyi hissetmiyorum takip edemedim
Canım çok şükür İyiyiz. Tüm düzeni gitti uyku sorunu yaşadı çok korkmuş r saniye görmese yaygarsyı basıyor. Ama çok şğlür bedenen iyi. Ruhen de sarıla sarıla geçecek o korku. Ona bir şey olmadı ya Allaha şükür gerisi boş. Doktorun vitamin ve bulantı hapı verdi mi?

Saol canım berbatti valla zor çıktım işin içinden. Biz daha çok gece takılınca herşeyden habersiz kalıyoruz. Gel sarılakk
Canım çok geçmiş olsun kolay gelsin.
Bu arada sün kendime söz verdim bir daha yavrunun uykusundan şikayet etmeyeceğim diye. :))) Dün 1e kadar uyutmadık. Sonra da o uyudukça 2 saatte bir uyandırdık belli saatlerde bakabilmek için. Çok şükür gayet iyi şimdi Allah korusun tüm yavruları. Dün dedim canı sağ olsun lyi olsun da varsın uyumasın.

Napalim canım sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…