bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Gunaydin bacilar, nasilsiniz bakalim, bebikler nasil. benimki artık hiç durmuyor az önce camasir asiyodum bi baktim ayagimin altinda halbuki 10 saniye once top havuzuna koymustum ayy bu bebisler ne kadar kivrak yaa...
Ayyy maşallah sende mi hamilesin canım sağlıklı bi şekilde doğurmak nasip olsun inşallah. Şaka maka 2016 kasım anneleri epey hızlı çıktı ha

Nasıl bi detoks bize de söyle hele canım. Bende tez zamanda 50li kilolara düşmek istiyorum şu an 65 kiloyum

kızlar dışarı çıkmak çocukla çok zor kucakta kanguruya çok nadir isim olup bir yere gidersem koyuyorum onun dışında hep sokaktayiz onu gezdirmem için şöyle bir araba almak istiyorum sizce mantıklı mı???

Kızlar Prima aktif bebek 4 numara alacağım .kampanya görürseniz bi haber edin olurmu.molfixten hiç memnun kalmadım primaya devam edicem.
Molfix ikinci pakete geçemeden bıraktık. Başta hoşuma gitmişti ama ı ıh acayip ıslak kalıyor. Aktif bebek de benimki 8 buçuk kilo oldu gariptir ki 4 küçük gelmeye başladı

Molfix ikinci pakete geçemeden bıraktık. Başta hoşuma gitmişti ama ı ıh acayip ıslak kalıyor. Aktif bebek de benimki 8 buçuk kilo oldu gariptir ki 4 küçük gelmeye başladı
Canım bizde Molfix 1 paket sadece kullandık ıslak kalıyor,ortada birikip torba gibi aşağı sarkiyor ,cirtcirtlari çabuk deforme oluyor vs. Prima küçük mü
Şaşırdım benim kızda 8 kilo tam oluyor.4+ kaç kilo onami gecsen acaba

Kizlar size iki içecek tarifi vereyim.birazda yemeginize dikkat edin yeter.detoks suyu:akşamdan 2 litre suyun içine 2 kabuk tarcin bir tutam taze nane 2 yeşil elma bir limonu koyun.ertesi gün gun boyu için.bir tane de metabolizma hizlandirici var.2 litre kaynamakta olan suyun içine 1 kirmizi elmayi kesip bir kabuk tarcin 5-6 tane karanfil 4-5 tane top karabiber ve. 1 limonu kesip koyun ve 10 dk kisin ateşte kaynatin ve süzüp ilik bir şekilde için.en fazla 2 gün içinde tüketilmesi lazim.

Hergun mu içeceğiz bunu bende deniyim çok sisim

Benim de oğluma küçük geliyor önü bi eğreti duruyor geçen konuşmuştuk 4+ bakacağım sleepy aldım 4 numara o daha iyi oturdu emiciliği de iyi taşırma yapmadı ama kakayı iyi emmiyor aktif Bebek gibi değil

Aktif Bebek bulamadım şu sleepynin 10 bez 150 kampanyası bitmeden alsam diyorum uygun dimi sleepy kullananlar ne dersiniz?

Tamam bulursak haberleşelim .slepyy kardeşim kızına kullandı cocugu mahvetti onun için çok soğudum ondan.belki benim kıza bişey yapmaz ama bilemedim
Ben numune istemiştim kıza pişik yapmıştı sonra yenilediler bezi tekrar denedim bişey olmadı çok şükür 1 paket bitmek üzere inceliği primaya çok yakın oturuşu daha iyi çişte emiciliği çok iyi kakayı iyi emmiyor ama taşma da yapmıyor

Denesemmi ya fiyatı bayağı uygun akşam eşime bi soyliyim bakalım.cok sağol canım.ben zaten geceleri Prima kullanmaya devam ediyorum.ginduz için bez arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…