bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Küsmedim canim öpünce barıştık tamam yazın güzeldi ama herkese bi cevap vereyim de görsünler gibi gelmissin sandım okuyunca vazgeçtim o düşüncemden
Aaaaa olurmu hiç öyle şey artık burda dost olduk dimi .ozaman seni bir daha öptüm .5 gündür oğlum hastaydi pek burayı takip edenedim.okuduklarimada kısa kısa ocevap vereyim dedim.ogluma serumlar takildı tahliller yapıldı az enfeksiyon çıktı ama çocuk baş ağrısı kusma ateş mahvoldu.aklinzda olsun bu ara salgın varmış.bu mikrop yaklaşık bir haftada geçiyormuş .2 ayrı doktora götürdük gecmeyince öyle dediler.ama hiç tuvaletten çıkamıyordu çocuk.hiv uyuyamıyorum baş ağrısından ateş çok yüksek sayıklamalari çok oldu

Kizlar yaa konu sahibimizi, Ikra meyra yi çok merak ediyorum. Bakindimda şöyle pek girmiyor galiba yada benmi denk gelmedim . Nasil bebisleri bilgisi olan varmi acaba

Hemşerim ne güzel ozetlemissin.bende ücretsiz izinde yım sanki benim duygularına tercüman oldun.bunu bir kere daha söylemiştim sana sanırım

Gitmiyor canim.benim oğlumu hadi seni şuraya yollucam diye gonderemezsin.benim.hakkimda karar veremezsin diyor.spora vereyim dedim.ben bisiklet sporuna yonelicem diyor.eşeğin sipasi.akrabamizin çocuğunun doğum günu vardi geçen ay ben o çocuktan hic hoslanmiyorum gelmem dedi ve gelmedi.kolundan tutup hadi seni buraya yollicam yapamiyorsun yani.ben hatta bu yil tamamen dini eğitim.veren güzel bir.krese yollamak istedim.kiyamet koptu.onun okulu var mis okuma yazma okuluna gidene kadar buraya gidecekmis.bir daha bu konuyu acmayacakmisiz

A Askina eskiya canım şimdi tartıştım tam 81.7 kiloyum inşallah vermeye devam
Canim bende diyetteyim.ve sütumu diyet etkilemedi.en büyük korkum oydu.zaten eskisi gibi coşkulu gelmiyor sutum.yarin bir hafta olacak.ilk uç gün diyetisyenle beraber detoks yaptim ve 1 kilo 3 günde gitti..şimdi pazartesi tartim.zamani.bakalim detoks la birlikte toplam kaç kilo gitmiş olacak.66.3 ile basladim.hedefin 5 le başlayan kilolara inmek

kızlar yardim emzirmek artik ezıyet oldu dışıyle mememi cekiyo eziyo, bir eliyle kolumu alttakı elıyle de belımi cımçikliyo,ayaklarıylada tekmeliyor valla o sevdgm emzirme hayal oldu
Desene seninki de anasinin memesinde mayisip mest olan bebelerden değil :)

Bacim maşallah senin yavru büyümüştü küçülmüş Allah yardımcın olsun

Hedefim
hedefim
5 le başlayan kilolqra çıkmak ya bana ver o kiloları

Hedefim
hedefim
5 le başlayan kilolqra çıkmak ya bana ver o kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…