bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ooooo harika:) ben 80.5 ye takıldım:)
Kııızzzz sen ayseankaramısın allah iyiliğini versin emi. Bu kim diyorum bende mesajlarına girdim eski mesajlardan sen olduğunu anladım niye isim değiştirdiniz yaaaa biz alışmıştık onlalara bakalım 1 kilo daha versem aynı olcaz heyo heyo heyoooo yada ooo yeah!!!

Aynen yaaa of yüz göz olmak çok kotu. ben artık tutucam kndimi çok sinirlensem de bsy demicem nasıl olacaksa bilemiyorum
Bende hep böyle diyorum kendime ama yapamıyorum. O bana haksız yere laf edince bende ona ediyorum o bu sefer level atlıyor tabiii bende hıncımı bağırarak alıyorum sonra kendimden utanıyorum ama sinir patlamadı yaşıyorum elimde değil. Manik depresifim galiba bazen çok mutlu bazen çok mutsuz

Cocuk sayisi fazlalastikca normal bunlar.ama buyutmemek onemli.gecer yakinda bu yasanalar.daha anlayisli olursunuz eminim.
İnşallah öyle olur önceden böyle değildik zaten. İkimizde çok iyi anlaşırdık. Son zamanlarda tartışmalar arttıkça böyle oldu inşallah düzelir artık :/

Benimki günde öyle kaç kere düşüyor bilsen.her an yaninda olamiyorum bende büyük birşey istiyor onun yanina gitmek zorunda kalıyorum mesela. Birsey olmaz Allah in izniyle

Dün gece aç yattimm 79 a inmeliyimmm sen yetismedennn:):) aklımda vardı değiştirmek gönül değiştirince ben de degstiriverdim.askina eşkiya olurum diye seviyorum ben oğlumu :):):)

Zaten o sperm olmasa bebek olmaz bunu bilmeleri yeter.
Zaten nasıl sürerler onu yüze bilmiyorum kokusu yeter onun.kol bacak olsa belki iki
Benimkine dedim bak bu işe yarıyor Muş her akşam taze taze istiyorum dedim bana kızgın kizgin oldu gunde 3 öğün vereyim istersen dedi.kalsin kalsın başka kurumu yok yasa.gunes lekerimle yaşarım daha iyi. Jin

Offf cok zor gerçekten sabretmek ama evlatlar var ben artık kendimden geçtim bazen susuyorum sırf çocuk için.yok kız bizde sorun yok onlar depresif:):)

Offf cok zor gerçekten sabretmek ama evlatlar var ben artık kendimden geçtim bazen susuyorum sırf çocuk için.yok kız bizde sorun yok onlar depresif:):)
sanki cocuga aksama kadar onlar bakiyor bi sinir bi telaş bizde ilk cocukta öyle olmustuk ama.ikoncide alışıyorlar hatta bosanma yolundan donduk ben herseyi sakin karsilayan esim.ise telasli cocuk kafasini yada kolunu bi yere carpsa kolu kopmus gibi telaslanan bagiran sanki bilerek yaptik oluyor hepsi ayni ama zamanla alışıyorlar

Çok iyi yapıyorsun canım. İnşallah devamı gelir zaten çok kilolu değilsin.

rint sen ne güzel şeyler yiyorsun ya.Kim yapıo onları.Ben resmen açım yazdklrni okurken acıktım karnım doydu acayip acayip şeyler hissettim.bidaha bidaha okuyasım geldi okudum.maşallah sana.bende protein eksik cikti baya ondan msjn iyi geldi aslında yol gösterici olur bana da İnşallah.abidik kubidik yiyorum maalesef.Hem emziryrm hem hamileym.kilo almak yerine gitmeye başladı acil bi çözüm bulmak lazım bu duruma.
Msjn orjinalini bulamadgmdn sana cvp yazdm @My moonlight

Canım benimki emmiyor ama emziren arkadaşların genel şikayeti bu. Tepki vermemek gerekiyormuş. Sen tepki verince oyuna çeviriyor sürekli yapıyormuş
ay canim başta tepki vermemeye calişıyodum ama artık mumkun dgl cok fena.kollarım desen mosmor oldu of

Bakıldı canım onlar arka sayfada çekmedim gayet iyi onlar şükür

a hayirdir niye degstirdn gönülde degistrmş gonulll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…