bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Şok markette kampanyalı paket vardı kızlar.88li 42 lira mı neydi.Tam hatrlamyrm ama bi bakın istersnz

Kızlar Prima aktif bebek 4 numara alacağım .kampanya görürseniz bi haber edin olurmu.molfixten hiç memnun kalmadım primaya devam edicem.

Ben de arıyorum bunu canım haberleşelim denemediysen sleepye de bak derim

diş çıkarmadıysa diş dişin sıkıntısıdır canim o bizim bıdık 3 hafta ateşli gecirdi sürekli huzursuzdu 5 gun once 2 dişini birden çıkardı cok huzursuz olunca surup ver rahatlatir gece yarisi bağırarak uyanırdı kuzum.hemen bi surup verirdim 10 dk ya uyurdu diş çıktı tüm sıkıntılar bitti inşallah seninkide geçer

İnşaallah inşaallah. Biz 2 3 aydır çığlıklarla uyanıyoruz ama ne gelen var ne giden. Artık hafif ateş de olunca geliyor artık diyorum ama bunun de yok ortada :) Calpol verdim gece ve sabah. En azından ağır olmazsa biraz dinlenir. Çok halsiz. Babamız nezle oldu muhtemel o da var.

cok geçmiş olsun canım dikkat et eşin maske kullansin bebise gecmesin dr ozellikle tembihlemişti bizi evde hasta biri olunca maske kullanin diye cunku bebekler hassas hemen hasta oluyorlar insallah hayirla sakince çıkarır dişini cok.zor dönem 2.defa doktora götürdüm ateslenince ikisi de dişten dedi aman hasta olmasinlarda dişten ateslensinler

Suan daha hic birsey belli olmaz canim.yeni dis geldikce onlar duzlesir.bebek dislerinde carpisik olma durumu pek gorulmez.
Sut disleri cikip yerine kalici disler geldiginde bile ilk etapta carpisik gozukebilir.her yeni dis ciktikca birbirini ittirip duzelebilir.7 8 yaslarinda carpisik olan dise bile mudahale edilmiyor duzelme ihtimali var diye taki 15 16 yaslarinda hala duzelmemisse o zmn mudahale ediliyor.
Sen suan kendi bebeginin dislerini hicc dusunmeeee.

Su ara bazen agri kesici ver canim.gece uykuya yatarken.belliki cok rahatsiz yavru.

Simdi benden bi soru size.
Dun tlf deki oyunlari vs leri silerken instagramida sildim daha da yuklemedim.
Normal chromeden girerken dm yi bulamiyorum.programi yukleyincemi dm gozukuyor.nasil bulabilirim kizlar su dm denen yeri

Defneninde galiba dis skntisi var ytmadan once elindeki bezi isirip agliyodu bende az agri kesici ates dusurucu verdim sonra uyudu kizim

Su ara bazen agri kesici ver canim.gece uykuya yatarken.belliki cok rahatsiz yavru.
Ne dişmiş bu canım ya... Dün gece ve bu sabah verdim hafif ateş de olunca.
Canım sen demiştin di mi çubuk termometre bir derece eksik ölçüyor diye. Koltuk altı 37 çıkıyorsa 38 mi yani?

Ne dişmiş bu canım ya... Dün gece ve bu sabah verdim hafif ateş de olunca.
Canım sen demiştin di mi çubuk termometre bir derece eksik ölçüyor diye. Koltuk altı 37 çıkıyorsa 38 mi yani? Bir de bu karanfil yağını sen mi demiştin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…