bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim oglumunki de öyleydi diğerlerinde çıkınca düzene giriyorlar yan çıksa da zaten dikuluyorlar.benim oglumunki döküldü yenileri de düz cikti

Kızlar oğlumun dişi şeffaf gibi acaba çürük mü çıkıyor? Sizin bebislerin dişi beyaz mi çıkıyor yoksa ilk çıkarken renksiz gibi mi oluyo diş

Oy oy bu disler 32 tane

Ben
Simdi benden bi soru size.
Dun tlf deki oyunlari vs leri silerken instagramida sildim daha da yuklemedim.
Normal chromeden girerken dm yi bulamiyorum.programi yukleyincemi dm gozukuyor.nasil bulabilirim kizlar su dm denen yeri
Ben sosyal medya kullanmıyorum canım onun için bilmiyorum maalesef

Ne dişmiş bu canım ya... Dün gece ve bu sabah verdim hafif ateş de olunca.
Canım sen demiştin di mi çubuk termometre bir derece eksik ölçüyor diye. Koltuk altı 37 çıkıyorsa 38 mi yani?
Ben demistim.ama yarende doktorun cubuk olcumden 37.3 den sonrasi bizim onemli demis yuksek sayiliyormus.ben dudaklarimlada bakiyorum gercekten sucaksa o zmn ates var demektir.37 olcumu 38 olarak kabul ederim ben.zaten dis ateside 38 i gecmez.hem dis hem nezle olunca bebegin daha halsiz dusmus.ozellikle uykuya yatarken yinede donusumlu olarak calpol ve dolven ver canim.surekli calpol verme.

Karanfil yagi ben demedim ama dis agrisinada disinol kullaniliyor o da karanfilden yapiliyor.etkisini gorursun kullaninca.

Aaa ben de tam 37.3'te verdim üstüne çıkmadı. Sağ olasın canım

Karanfil yagi ben demedim ama dis agrisinada disinol kullaniliyor o da karanfilden yapiliyor.etkisini gorursun kullaninca.
Ya dr calgel dedi ama ben calgel vereceğine calpol veririm kulağına da hararetine de iyi gelir diye düşündüm :) h3men yarın disinol bakıyorum

Ya dr calgel dedi ama ben calgel vereceğine calpol veririm kulağına da hararetine de iyi gelir diye düşündüm :) h3men yarın disinol bakıyorum
Buyuk kisileri kastederek soyledim.eksik yazmisim mesaji :)bebeklerde kullanilirmi arastirmadim canim.calgel in faydasini ben hic gormedim.

Suan baliklar buzlu.guvendiginiz bi yer varsa olta baliklmi buzlu balikmi diye sorun.bu mevsimde olta balikda bulunabiliyor.
Bacım bu zamanda balık konusunda kimseye güvenmiyorum Ankara'da.adam bayat balığı bana taze diye veriyordu abi sen benim burnuma bir bak bakayım dedim sence ben nereliyim.abi tamam dedi vermedi baliklari

Bacım bu zamanda balık konusunda kimseye güvenmiyorum Ankara'da.adam bayat balığı bana taze diye veriyordu abi sen benim burnuma bir bak bakayım dedim sence ben nereliyim.abi tamam dedi vermedi baliklari
Baliktan bemde anlamam.pazarda tanidigimiz balikci var ondan alirim oraya gidince de esimi ararim.hatta bi keresinde baska yerden aldim baligi.sozde hamsi aldim eve geldim esim diyorki bu sardalya.kucuk sardalyalari hamsi diye pazarda satiyorlar.yine ayni yerden x baligi diye bana baska balik satmislar.bana degil herkese boyle yapiyorlar.ustune hamsi yaziyor.benim gibi anlamayanlar aliyorlar.

Duygusal anlamda cokusteyim... 2 çocuklu olduk diye böyle mi olmalıydı ya da normal de ben mi abartıyorum bilemiyorum artık... Arada sürpriz beklemem cicek beklemem tatlı söz duymam falan benim liseli ergen olduğumun kanıtıymış daha büyümemişim onun yaşı 31 olmuş benim de 28...beklentilerim olmayacakmış her seyi oluruna birakackmisim.beklentilerimin hepsi ozentiymis vs vs vs... Nefret ediyorum her şeyden artik.özellikle de ben kendimden geçip onun mutlulugu icin biseyler yaptıkça bu muameleye maruz kalmak paramparça yapti içimi...benim hislerim kalbim beklentilerim mutlu oldugum veya rahatsiz oldugum seyler olamaz demi...

Bi süre kafamı dinlemeye ve bazi konularda karar almak adina dusunmeye ihtiyacim var.Allahim yanlış kararlar aldırtmasin bana...kendinize iyi bakın simdilik

Aynen canım bende Ankara'da olta balığı diye satacaklari balığa bile inanmam.bayramda inşallah rizeye gideceğimiz orda yediricem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…