- 14 Kasım 2016
- 820
- 728
- 53
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.781
Ben sahilde olduğum için tazedir diye hep veriyorum kendim yedikce çok fazla incelemiyorum artık ne yesem az az veriyorum ben bizde öyle buyumusuz sonuçta dimiBacım bu zamanda balık konusunda kimseye güvenmiyorum Ankara'da.adam bayat balığı bana taze diye veriyordu abi sen benim burnuma bir bak bakayım dedim sence ben nereliyim.abi tamam dedi vermedi baliklari
Bizimde taze balik bulma olanagimiz fazla.Ben sahilde olduğum için tazedir diye hep veriyorum kendim yedikce çok fazla incelemiyorum artık ne yesem az az veriyorum ben bizde öyle buyumusuz sonuçta dimi
Gir buraya hep kafan dagilir.Bi süre kafamı dinlemeye ve bazi konularda karar almak adina dusunmeye ihtiyacim var.Allahim yanlış kararlar aldırtmasin bana...kendinize iyi bakın simdilik
Canım benim seni şuanda okadar iyi anlıyorum ki birkaç gündür bende öyleyim sadece biraz zaman. zaman herşeyin ilacı sabredip beklemekten başka bişey gelmiyor elimden şuan sinirlisin kirginsin yipranmis hissediyorsun hiç karar alacak durumda değilsin sakın sinirle birşey yapma herşey yoluna girer geride kalır inşallahBi süre kafamı dinlemeye ve bazi konularda karar almak adina dusunmeye ihtiyacim var.Allahim yanlış kararlar aldırtmasin bana...kendinize iyi bakın simdilik
Yok canım benle konuşmadım da bizde bahçede yetiştirip yiyoruz taze taze :))Bizimde taze balik bulma olanagimiz fazla.
Seninlemi konustuk taze borulce olayini.
Benim bu unutkanligim nolcak bilmiyorum.taze borulceler cikti artik.kimse o duysun sesimi :))
Afiyet olsun canim.suyunada tarhana corbasi yap muhtesem oluyorYok canım benle konuşmadım da bizde bahçede yetiştirip yiyoruz taze taze :))
Sagol Ahh keşke canım :/
En en en güzeliL Larendee cim, yıpranmışsın, yorgunsun, çocukların tüm yükü omuzlarında, haklı olarak iki çift güzel söz istiyorsun, biraz gururun okşansın istiyorsun , beklentilerin gerçekleşmeyince de dağılıp yıkılıyorsun. Haklısın... peki ne değişiyor, sen kendinden verdikçe, O umursamayıp sen üzüldükçe be değişiyor..? Koca bir HİÇ. O halde .. ben bakış açımı değiştirmekte buldum çözümü, herhangi birşeyi Onun için yapmamakta buldum. Yaptıklarımı da kendi mutluluğum ve huzurum için yaptım, öyle gördüm, öyle düşünmeye zorladım kendimi. Şimdi daha kolay oldu, sinir harbi yaşamıyorum. Beklenti içinde değilim artık, kimseden.. annem dahil. Kimse hiçbirşeyi yapmak düşünmek zorunda değil, yaparlarsa da ekstra mutlu oluyorum. Benim hayatım zorluklarıyla.. beklemezsen üzülmüyorsun da.. nacizane tavsiyemdir, yani öyle annelerin dediği gibi hep alttan al, yumuşak başlı ol falan değil. Ben bu hayatı yaşıyorum, O da benim mutluluğuma katkıda bulunacaksa var, bulunmuyorsa da varsa da Yok ..
Üzme kendini, ufaklıklar daha çok üzülür..
Ben çok zorlamıyorum şuan 1 ana 1 ara yemesi gerek zaten BLW de ana yapmıyorlar çoğu zaman sadece meyve salatalık yoğurt olarak gidiyorlar belki minicik köfte yada balık blw candır çok rahat ettimDeniz hiçbirşey yemiyor, başlayacağım artık o dişlere ben :/
Ne güzel püreler yerdi, yoğurt, peynir, yumurta hiçbiri yok. Unutsun diye vermiyorum yine olmuyor , başını önüne eğiyor yanlışlıkla açılmasın ağzı diye.. kahvaltı hipp in toz mamaları, ceviz meyve pekmez kakalıyorum artık mecburen. Öğlen süzme yoğurt, meyve suluysa da hiç yedireceğimi düşünmediğim cici bebe. AZıcık ayran içerse içiyor. Durmadan yemek yedirmeye çalışmakla ve o da yememekle meşgul. Bu nedir böyle yaa.. altı aylıktı lor peyniri yerdi. Şimdi süzme peyniri bile yemiyor.. tabi böyle olunca saat başı emmek istiyor, annem emzirme acıksın diyor ama o da mümkün değil, hem kıyamıyorum, hem de memme diye diye ayaklarıma dolanıyor, mızır mızır oluyor(
Kilo aldıran çorba tarifi buldum, herşey var içinde, yaptım ve sadece bi kaşık yedi, lütfen yani
Ben çok zorlamıyorum şuan 1 ana 1 ara yemesi gerek zaten BLW de ana yapmıyorlar çoğu zaman sadece meyve salatalık yoğurt olarak gidiyorlar belki minicik köfte yada balık blw candır çok rahat ettimsorun etmiyorum ana gıdalarını alıyorlar sonuçta kilo boy keyif de iyi
Ne mi yapacaksin onun için hiçbirşey yapmayacaksin.ben artik yapmıyorum. Birgün dedim ki sana hep tereyagli İskender bana ekmek arasi zeytin yok.öyle.hic umursamiyorum artik.ne yaparsa yapsın.evlilik yildonmumuzu bile kutlqmadi.bende instagrama guzel birşeyler yazmistim.yaninda sildim bu durumdan sonra.onu mu onure edicem.cocuklarima ve arkadaslarima odaklandim.baktim onunla hic ilglenmedikce o yanima yaklaşmaya başladı.ama yemezler daha çok surunecekDuygusal anlamda cokusteyim... 2 çocuklu olduk diye böyle mi olmalıydı ya da normal de ben mi abartıyorum bilemiyorum artık... Arada sürpriz beklemem cicek beklemem tatlı söz duymam falan benim liseli ergen olduğumun kanıtıymış daha büyümemişim onun yaşı 31 olmuş benim de 28...beklentilerim olmayacakmış her seyi oluruna birakackmisim.beklentilerimin hepsi ozentiymis vs vs vs... Nefret ediyorum her şeyden artik.özellikle de ben kendimden geçip onun mutlulugu icin biseyler yaptıkça bu muameleye maruz kalmak paramparça yapti içimi...benim hislerim kalbim beklentilerim mutlu oldugum veya rahatsiz oldugum seyler olamaz demi...
Canım yaşınız genç isteklerinde yaşınıza uygun dönem dönem herkesin yaşadığı sorunlar eşin bu ara böyle sıkıntıda olabilir zaman geçince duzelebilir aynısını bizde yaşadık cocuktan sonra buhran dönemi oluyor çabucak atlatırsınız inşallah bence sende görmezden gelmeye çalış büyük bi sorun değil çünküDuygusal anlamda cokusteyim... 2 çocuklu olduk diye böyle mi olmalıydı ya da normal de ben mi abartıyorum bilemiyorum artık... Arada sürpriz beklemem cicek beklemem tatlı söz duymam falan benim liseli ergen olduğumun kanıtıymış daha büyümemişim onun yaşı 31 olmuş benim de 28...beklentilerim olmayacakmış her seyi oluruna birakackmisim.beklentilerimin hepsi ozentiymis vs vs vs... Nefret ediyorum her şeyden artik.özellikle de ben kendimden geçip onun mutlulugu icin biseyler yaptıkça bu muameleye maruz kalmak paramparça yapti içimi...benim hislerim kalbim beklentilerim mutlu oldugum veya rahatsiz oldugum seyler olamaz demi...
Sorma canım ne ben ne Alper duzelemedik bende aynıyım burnum akıyor arada öksürük tutuyor yavrum da aynı yarın ikimizde 3. Kez bu sefer farklı bir doktora gitcez gına geldi ya çocuk huysuzlaniyor diş bi yandan hastalık bi yandan ahh kuzum bizim de evde durumlar aynı emeklemek istemiyor sürekli yürütülmek bir yerlere tutunmak istiyor dışarı istiyor savaş vererek uyutuyorum gündüz yemekleri güç bela ya yiyor ya yemiyor çok dertliyim çokYagmur8991 kaçırdim mı canim noldu Alper mi hasta? gecenlerde üsütmuştü düzelmedi mi?1 haftalik ızin aldım arada grip okuyorum ama yazamiyorum oglum tam bir canavara dnustu gunduz uykusu 1 e dustü ondada kavga dövüş sinir harbiyle uyutuyorum.1 saniye durmuyor tv ye atliyor düz duvara tirmaniyor manyak.kalkiyo ve düsuyor emeklemekten nefret ediyo sinirle emekliyor.bitmis durumdayim kızlar.kahvalti yok yemek yok habire gecistiriyoruz .
Deniz hiçbirşey yemiyor, başlayacağım artık o dişlere ben :/
Ne güzel püreler yerdi, yoğurt, peynir, yumurta hiçbiri yok. Unutsun diye vermiyorum yine olmuyor , başını önüne eğiyor yanlışlıkla açılmasın ağzı diye.. kahvaltı hipp in toz mamaları, ceviz meyve pekmez kakalıyorum artık mecburen. Öğlen süzme yoğurt, meyve suluysa da hiç yedireceğimi düşünmediğim cici bebe. AZıcık ayran içerse içiyor. Durmadan yemek yedirmeye çalışmakla ve o da yememekle meşgul. Bu nedir böyle yaa.. altı aylıktı lor peyniri yerdi. Şimdi süzme peyniri bile yemiyor.. tabi böyle olunca saat başı emmek istiyor, annem emzirme acıksın diyor ama o da mümkün değil, hem kıyamıyorum, hem de memme diye diye ayaklarıma dolanıyor, mızır mızır oluyor(
Kilo aldıran çorba tarifi buldum, herşey var içinde, yaptım ve sadece bi kaşık yedi, lütfen yani
Cok iyi anliyorum seni cnm bizimkide baeen oyle yapiyo aman yanlislikla agzi acilmasin simdiki tutuyo bizimkide ilk basta yumurta yerdi zrtik ahzina surmuyo
Ben nereye ne yazdim belli olmamis bizimkide oyle cnm ya agzini acliyo yanlislikla acmamzya da col dukkat ediyo cadi keyfine goreDeniz hiçbirşey yemiyor, başlayacağım artık o dişlere ben :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?