bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaa bide en çok uykusu gelince ağlıyor uyuyana kadar ağlıyor valla ter üstümde kuruyor yine terliyorum kuruyor. Demek o oyuncaklara da alışıyırlar ben kumandayla oynatıyorum ama yine ağlıyor kucakta da ağlıyor diş mi derdi acaba

Zaten oyuncak dışında ne varsa ilgisini çekiyor bizimkinin de.aklınıza gelebilecek en sacma seyler ile oyalanabiliyor

Allah iyiliğini versin canım çok güldüm ne tatlı anlatmissin hep ağlıyor .

ne demek canım ya inş Alperde rahatlar biran önce. Hasta oldularmı insan kötü oluyor, yazın ortasında vurdu sizi de şans :/ ama acayip terliyorlar bende bugünlerde çok korkuyorum su gibi kalkıyoruz hep
Sorma canım ne inatçı hastalikti bu yakalandigimiz neyse bunada şükür diyim, hava bir iyi bir kötü saçlar full ter zaten en sonunda kabak yaptircaz galiba kafayi

Bacım bizim çocuklar böyle ağlayarak mizmiLanarak büyüyecek herhalde.benim oğlumda böyleydi kızımda aynı.hicbiseyfen memnun değiller.oyuncaklarla oynamiyorlar ben mutfaktaki legenleei tahta kaşıkları havanı falan veriyorum eline

Zaten oyuncak dışında ne varsa ilgisini çekiyor bizimkinin de.aklınıza gelebilecek en sacma seyler ile oyalanabiliyor
aynen saçma şeyleri daha çok seviyorlar :// çöp kutusuna tırmanmak gibi :// uyuz ediyor beni mutfakta koca çöp kutusunu tezgahın üstüne koyuyorum saldalyeye tırman koltuğa tırman yook illa çöp kutusu,he bide terliğin içini yalamak istiyorr

Sorma canım ne inatçı hastalikti bu yakalandigimiz neyse bunada şükür diyim, hava bir iyi bir kötü saçlar full ter zaten en sonunda kabak yaptircaz galiba kafayi
Biz yaptık kabak 1 ay oldu yerden kurtuldum.zaten kızımın hiç saçı yoktu nerdeyse böylece gürleşir saçı inşallah.gurlesip güzel uzamazsa saçı tekrar kabak yapicam saçını.ogluma 3-4 kere kabak yapmıştık anca saçı çıkmıştı

Terlik mi çok güzel tadı var annesi sen bilmiyorsun

Kasik fitigi olabilirmi acaba.benim oglumunda gecmek bilmeyen oksuruk burun akintisi olurdu.antibiyotik vs kullanirdik.meger kasik fitigi da boyle belirti verirmis.ameliyat olunca cocuk bir daha hasta bile olmadi.bi kendin dikkat et.olabilir demiyorum belki bi ihtimal...

Çok ilginç takip ediyim bunu

Bzm Ahmet biberon dan şu içmiyor karton bardak alayım o zmn yardım ederler mi su icirirken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…