bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah Allah ben niye bulamıyorum canım ya.ama senin resimde kargo bedava şimdi kargo bedava yok ya da ben bulamıyorum

Kargo bedava olmayabilir, kargo bedava üyesi olmuşum ben çok alışveriş yaptım son zamanlarda, bazı ürünleri kargo ücretsiz oluyor, o zaman da yine de uygun ama.. kargo 5-6 tl sanırım

Cay keyfi yapacağım insallah.gündüz cok koşturmalı geçiyor bazen yemek bile yapamıyorum ufaklik huysuz olunca gunboyu onunla ve kızımla geçiyor... Bugün esim 1 saat ilgilendi sonunda gerçekten yorucuymus durmuyo ki sıpa diyo.yaaa dedim

1 saatte anladiysa yorucu olduğunu seni anlamıştır biraz

Ay maşallah nasıl da tatlıdır o hali :) benimki uyanırken emekleme pozisyonuna geçiyor feryat figan ağlayıp bir yandan egzersiz yapıyor.

rint sana da kolay gelsin canim ya.ufaklıkların her ayı farklı.kendileri büyüyor sıkıntıları da değişiyor.
Ahh bakalım hayırlı evlat hayırlı insan olsunlar da... Elbet yorulacağız. Ah derdini anlatmaya başlasa bir.
Avatar meselesi dün mesaj atmadım.
Onca uykusuzluk yorgunluk işte sanırım ona o yüzden sinir oldum. Sabah unutmuşum. Ama aklımda yarın yazayım. :))

yaaa işte... İyi ama az da olsa anlamıştır.

Ay maşallah nasıl da tatlıdır o hali :) benimki uyanırken emekleme pozisyonuna geçiyor feryat figan ağlayıp bir yandan egzersiz yapıyor.

Hah işte önce o, sonra oturup ağlama sonra da keyfi yerindeyse oturup seslenme geliyor , bi sonraki aşamada da tutunup kalkar köşelerden, onun hazırlığını yapıyor

günaydın canım nerelerdesin yahu. aman iyi olunda girme canım bizde durumlar aynen devam yaramaz oğlanla ekşıın dolu geceler

Gunaydin cnm yokluhunu farkettim dun hatta yazacktim haberini verdin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…