bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kucağındayddi dimi cnm yan koltuğu dA aldın mi

Kizlarr bebeklerle uçağa binen var mı nasi geçti biraz anlatır mısınız, ben ilk defa binicem tedirginim.oglusum da sakın bı bebek değil arabada 3 saat zor yapıyorduk yolculuk

biz 5 aylıkken bindik canım,bende çok tedirgin olmuştum. tam kanat kısmının üstünde olmamıza rağmen o gürültüde uyudu. Evde esnememe uyanan çocuk :) Sana ek bir kemer veriyorlar onunla çocuğu kendine bağlıyorsun kucagında oluyor ama kemeri çok sıkmazsan rahatça kucağında yatırabiliyorsun. Kulakları etkilenmesin diye inerken ve binerken emzirdim hiç ağlamadı. Umarım sizin yolculukta iyi geçer canım

Kuzum dun doktora gittik dedim ya 3. Kez gidisimiz :/ Alper e 3 şurup verdi bir sprey inş burun akıntısı geçer , banada 1 haftalık iğne verdi benim sinüzit aşırı ilerlemiş senin hakkından ancak iğne gelir dedi dün akşam ilk iğneyi oldum bugün burnum yok denecek kadar az akıyor şükürler olsun teşekkür ederim bizi merek ettiğin için

Gece 23.30.da uyuyan Ediz sabah 8.30'da uyandı.
Yatağına oturup "Günaydın anneciğim, gece rahat uyuyabildin mi?" dedi.
Ardından "Bu sabah kahvaltıda pastırmalı kurufasulye yiyebilir miyiz?" diye sordu.
Sonra gökyüzünde uçan güvercini yakalayıp "Bana tavuklardan yumurta getir" diye yolladı. 5 dk sonra taze yumurtamız kayısı kıvamında pişmiş olarak geldi. Kahvaltıdan sonra holdingin büyük anlaşmasına imza atmaya gitti.
Bebeğim benim nasıl da büyüdü.

Canım 2 yaşına kadar bebekler anne kucağında uçakta yolculuk yapıyor.tek koltuk akiyirsun yani.ucak kalkmadan hostes gelip küçük bir kemerle bebeği senin kemerine bağlıyor.bilet alirken bebeğin yaşını yazınca sen otomatik bebekli anne olarak sisteme düşüyorsun sana cam kenarı yada orta koltuk veriyorlar koridor vermiyorlar.prisedur böyle.ucagin kapısından girerken bile hostesler sana yardım etmeye başlıyor.bana oğlumda yanımda olduğu için extra bir yardım ediyorlar açıyorlar halime herhalde.oglum her uçuşta mutlaka tuvalete gider.ucagin WC sini çok seviyormuş.eger mama veriyorsan bebeğe su almıyor lar uçağa.100 ml geçmiycek şekilde (kural bu) biberona toz mamayı köy yanina al.(ayrica yanima alacagin el bagajida 8 kilodan fazla olmayacak.sen bebekli olduğun için el bagajını bile hemen gelip onlar yerleştiriyor.hosteslerden herzaman yardım iste çekinme çok nazik oliyorlar)ucaga binince biberonu hostese ver üzerine onlar sıcak su koyup sana veriyor.baska soracağım varsa sor canım benim okadar çok uçağa biniyorum ki tecrübe cok

İnşallah biranın ve geçer siz bu ara hastalık mahvetti çok geçmiş olsun canim

ne demek canım ya inş Alperde rahatlar biran önce. Hasta oldularmı insan kötü oluyor, yazın ortasında vurdu sizi de şans :/ ama acayip terliyorlar bende bugünlerde çok korkuyorum su gibi kalkıyoruz hep

:)))))))) Hayaller hayatlar ahh canım :)

İlahi rint bende sonuna kadar ciddiyetls okudum resmen sonra ki kahkaha Allah da seni güldürsün inşallah

Ya hani bunlar beraber oynayacaktı bıktım valla oğlum sürekli ağlıyor yanımızda çok oyuncak da yok etkisi vardır dimi?diğer objeler azıcık oyalıyor yere inmek istiyor yürüyor sonra yine ağlıyor mama yiyor ağlıyor kısacası ne yaparsa yapsın ağlıyor bi tek dışarda gezerken ağlamıyor o da mümkün değil biliyorsunuz ne yapayım?

Benim oğlanı anlattın sanki sadece parkta sesi çıkmıyor onun dışında gülerken bile mızmızlanmaya başlıyor. 1 saniye durmuyor. Almadığımız oyuncak kalmadı müzikli piyanolar çıngıraklar toplar yok..en çok damacana başlığı ile oyalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…