Aynen canım 23-24 ay araları olacak inşallah sağlıkla gelsin. 3 çocuk beni çok zorlayacak daha 2 çocuklu halime zor alışmıştım ama bulucaz bir yolunu inşallah huniyi takmadan :)))
Benim çocukların ikisi de alerjik canım zor oluyor ama büyüdükçe rahatlıyorlar oğlan 6 yaşında bu sene çok daha iyi maşallah.
Allah yardımcınız olsun canım inçe her şey yoluna girer
Sağol canım amin inşallah darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah
Zorlama canım dönem dönem oluyor benim ufaklık da bir aydır hiçbir şey yemiyordu birkaç gündür iştahı normale döndü çok şükür dönem dönem oluyor böyle kendini strese sokma boşu boşuna
Benimki de aynı biliyor musun 2-3 haftadır yürüyor öncesinde yürütemedik sıpayı :)) Bir de aralık ayının ikinci haftası menenjit oldu benimki 16 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Acaba hastalık bir hasar mı bıraktı falan diye düşünmeye başlamıştım ki çok şükür yürüdü :) Tembel bunlar tembel benim kız hala yenidoğan gibi kucakta geziyor:) Amigurumi işi yeni yeni açılmaya başladı tek tük sipariş almaya başladım örmek en büyük tutkum oldu ipsiz tığsız bir gün düşünemiyorum resmen
Sen nasılsın? Özlemişim buraları ya :))
Çok geçmiş olsun canım ya düşünmesi bile çok korkunç Allah beterinden korusun tekrar göstermesin inşallah. Umarım ilaçla tedavi olur