Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar mrb bend inşallah Kasım annesi olacağım daha doktora gitmedim kendim test yaptım pozitif inşallah bu üçüncü bebeğimiz olacak diğerleri Mart ayındaydi Mart annelerinden buraya transfer oldum
Selam kızlar bende kasım annesiyim yeni topicimiz hayırlı olsun beninde doğumum 6 kasım gibi gözüküyor rabbim hepimize saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin
KIZLAR YAA 73.5LA HAMİLE KALDIM 12 GÜNDE 1 KİLO ALMIŞIM BİLE ÇOK KORKUYORUM BU KABIZLIK NOLUCAK BÖYLE HERGÜN KUSUYORUM BİDE NEREDEYSE SİZDE DURUMLAR NASIL
Arkadaşlar Son 3 gündür sanki otobüs tutmuş gibi midem hep çok iştahsızım.Normalde tatlıyı çok severim ben ama şimdi düşüncesi bile midemi fena yapıyor.Sizinde böyle yiyemediğiniz yiyecekler oldu mu?Ve mide bulantınıza iyi gelen yiyecekler var mı?
Arkadaşlar Son 3 gündür sanki otobüs tutmuş gibi midem hep çok iştahsızım.Normalde tatlıyı çok severim ben ama şimdi düşüncesi bile midemi fena yapıyor.Sizinde böyle yiyemediğiniz yiyecekler oldu mu?Ve mide bulantınıza iyi gelen yiyecekler var mı?