- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.481
Sağol kuzummEkledim canim :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzummEkledim canim :))
Benim de sağ kolum yanmıştı lıseye giderken. Hemen o anlar o acı geldi aklıma zaten iyice kötü oldumçok geçmiş olsun kuzum. Allah beterinden korusun, derecesi kaç inş azdır.bende çok korkarım yanıktan Ay allah korusun.
Çok geçmiş olsun canım Rabbin şifa versin inşallah hemen iyileşirBenim de sağ kolum yanmıştı lıseye giderken. Hemen o anlar o acı geldi aklıma zaten iyice kötü oldum2. derece dedi doktor canım.
Sen bilirsin tatlım ben herşeyi alıyorum ona cesaret edemiyorum halbuki uyguna ve çok güzel seçenekler var nette ne bilim ya küçük yada büyük gelirse iade işi ile uğraş dur, birde geçenler de bu topicte bir arkadaş almış memnun kalmamış ya ince çıkmis çok fenaBegenmezsem iade ederim diyorum vakit var ne de olsa diye de![]()
Ay bu çok hoşuma gitti canım kokos birşey deil gayet spor ve rahat duruyorKızlarr çarşıda 80 liraydi XL bn almadm ama lohusa sepetinde 120 lira gidip alsam mi acaba yaa begendm hem de üst kısmı gydm olmstu deneyip alayim
Amin canım sağol inşallah yavrum hemen iyileşir. O gülüyo oynuyo ama ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Bende tam böyle düşünüp yazmıştım şimdiye kadarşimdi tırstım sanki bilemiyorum
![]()
Canim gecmis olsun rabbim sifa versin birde oneride bulunim kantron yagi yanik yara izi birakmiyor bilgin olsun canimAmin canım sağol inşallah yavrum hemen iyileşir. O gülüyo oynuyo ama ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Evet bn de böyle cicili bicili istyrdm karar veremedim kaç aydr gidip bakiyorm 1 taneydi kilo alirm fln dedm almadm insllah satilmamstrAy bu çok hoşuma gitti canım kokos birşey deil gayet spor ve rahat duruyor
Kızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum
Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim
![]()
Ay inanmiorum ya 55 yaziyo takviminde cok azzzzIkra meyra canım yarın sabah 8 de sinemnur doğum yapacak sezeryanla doktor bugün alacakmış o yarın olsun demiş:)))))
Çok yanmış yavrum inşallah hemen iyileşir.Sağ bacağı dizinden butuna kadar, sağ kolunun da dirsekten aşağısı arkası canım. Bacağının üst tarafı fena sürekli sulanıyor. Rabbime şükürler olsun ki yavrum ağlamıyo şimdi. Ani hareket ederse anne acıdı diyo kucağıma geliyo hemen![]()
Hayırlısıyla 15 yazsa:))))Ay inanmiorum ya 55 yaziyo takviminde cok azzzz