• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yardım edecek kimse yok mu canım kendini çok yormasan.benim kv de yapacakmış öyle söyledi ev süpürüp silmeyi zaten eşim yapacak.hamilelikte zor bu işler
ev temizliği için bayan alacağım inşallah ama diğer ütü perde bana bakıyor ne yazık ki kimsem yok.Ama esim çok yardımcı oluyor o yönden şanslıyım isten gelince yardim eder herhalde.
Bayaaaaa işin var canım kolay gelsin 10 gün falan uğraşırsın. Ama tatilsin artık ona bak:halay:
aynen canım yavaş yavaş yapacağım artık.Sonra da kızıma kavuşmak için gun sayacagim

Günaydın kızlar bugün hastaneye gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin. Ikra meyra Ikra meyra bugün 8.30 da uyandım aklım @sinemnur da şimdi odasına çıkmıştır nasıldır acaba. Şuan uyuşukluk hissdiyordur ama 1_2 saat içinde sancılar başlar:KK17: 4 saat sonra ilk yürüyüş yapılır akşama biraz rahatlar yarın daha iyi hisseder inşallah:super: ay sanki ben doğurdum gibi heyecan var içimde. Bizim topik doğuma başlayınca nasıl olcaz acaba:skandal: ama allahtan ilk doğuracaklar arasındayım.:KK48:

Ahaha bombasin tum sureci yazdi bi anda tam bir tecrubeli hamiss :KK48: bizim dogumlar baslasa topikde mesaj sayisi 10 binlere ulasir ahahah

Dr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm :KK43:

Canim bebisinin gelisimi cok guzel hic sikma canini erken dogum bile olsa kuveze gerek olmadan alirsin kucagina minnos saglikli oldugu surece uzme kendini. Evde dinleen ilaclarini kullan 36-37 leri gor ins canim

Dr dan geldim kızlar çok moralim bozuk rahim boyu uzunluğum 23mm düşmüş erken doğum riskim var progestan verdi vajinal kullanıcım.bebeğim yine yüzünü sakladı göremedik yüzünü.2070 gr 42 cm 2hafta önden gidiyor.yolculuğa izin vermedi doktorum abimin düğününe gidemiyorum ve çok üzgünüm :KK43:
massalah bebisine cok guzel kiloda insallah 35 haftayida gordunuzmu sukur canim ama 38-39 gorursunuz insallah kismet canim abinin dugunu goremicen ama bebisin saglikla gelicek sen bol bol yat dinlen canim rabbim sizi korusun

Benim kızda geçen gün anne kardeşim ne zaman doğacak kucağına atlamayı çok özledim beni ne zamn kucağına alcaksın dedi:cry: içim burkuldu. Normalde kucağıma oturur ama ayakta kucak istiyor koşarak gelip üstüme atlamak istiyor eskisi gibi rahat olmak istiyor. Çok özledim anne diyor:KK36::KK61:

:cry: oyyy kuzusu yaa

Benim kızda geçen gün anne kardeşim ne zaman doğacak kucağına atlamayı çok özledim beni ne zamn kucağına alcaksın dedi:cry: içim burkuldu. Normalde kucağıma oturur ama ayakta kucak istiyor koşarak gelip üstüme atlamak istiyor eskisi gibi rahat olmak istiyor. Çok özledim anne diyor:KK36::KK61:
ay yerim ben onu yaaa :) az kaldı sabretsin kuzucuk

Canim bebisinin gelisimi cok guzel hic sikma canini erken dogum bile olsa kuveze gerek olmadan alirsin kucagina minnos saglikli oldugu surece uzme kendini. Evde dinleen ilaclarini kullan 36-37 leri gor ins canim

massalah bebisine cok guzel kiloda insallah 35 haftayida gordunuzmu sukur canim ama 38-39 gorursunuz insallah kismet canim abinin dugunu goremicen ama bebisin saglikla gelicek sen bol bol yat dinlen canim rabbim sizi korusun

Back
X