Ohh supermiss valla canim iyi gelmistir sanaa donuste fotolari bekliyoruz meraklaa[/
Evet iyi geldi gerçekten ama çok çabuk yorulur olmuşum ya çok geç kalmışım alışverişte içime sindi çok şükür birde onları açıp yıkayıp yerleştirmesi kaldı
Bende bugun disariya ciktim cok fenayim canim.yuruyemiyorum resmen.
Taze borulceyi herkes bilmez egedenmiydin sen.suyunada tarhana corbasi yap muhakkak bilirmisin.
Bayılırım İzmir'de doğup büyüdüm ondan mıdır bilmem ama eskiden herkes bilir sanırdım evlenince anladım eşim hayatında yememiş.. Ben de suyunun tarhana olduğunu bilmiyordum mutlaka denicem birde ben haşlayıp zeytinyağlı limonlu yemeye bayılıyorum..
Nice uzun senelere canim.dogum oncesi iyi olmus senin icin.
Çok sağol canım iyi oldu gerçekten baya yorulduk ama aldıkları insanı çok mutlu ediyor onu anladım.. Sen rahatsızmıydın canım geçmişi çok okuyamadım, inşaallah iyisindir kuzuna söyle uslu uslu beklesin vaktini zamanını
Süper olmuş bu canım. Eşinin kıymetini bil:))) aldıklarınızıda güle güle giysin bebiş:))
Gerçekten beklemiyordum ama dalga geçiyor 10. Yılda oldu bir daha 20. Yılda ancak yaparım diyor oldu Canım dedim.. Birde bunun rövanşı var 12 gün sonra doğum günü ne yapsam diye onu düşünüyorum.. Çok sağol teyzesi beşik puset Bebek arabası telsiz küvet herşeyini aldık rabbim sağlıkla huzurla kullanabilmeyi nasip etsin hepimize amiiiin