• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yoo ben yüzüne karşı hiç bişey yapmıyor ki :KK70: :KK70: ama kendilrni çok zeki zannedio arkadslr bende birazck siyaset yapiyrm :KK66: arkadan eşimin gözünü açıyrm :KK48: gelmek isterlerse buyursun gelsinler yani kapımız açık :KK52:ama adam kullanmaya son :stop: Ne kendimi ne eşimi aptal yerine koymalrna izin veremem :KK20: o sebeple arada bi konuşma oldu.gelmek isteyene kapımız açık yani.Yine idare ederz :cool:
ay bende hic böle siyasi takılma mantığı yok.şak diye soyleyiveririm.

Bugun 32+0 olduk sukur bugunlerimize rabbim cumlemize saglikli haftalar nasip etsin insallah benim ikizler biri bas asagi digeri bas yukariydi bir iki gun once sancim vardi belime vuran bir agriydi dun ikisininde hickirik lari asagida hissettim meger diger kizimda donmus bas asagi :)))
Masallah :nazar:
Benim de 2 gunum kaldi 31+5iz :dua:

Ben dalin sıvı deterjanı alıp yıkayacağım 30 derecede 15 dklık sürede yıkansa yeterli .aldığın deterjanda yazar ne kadar koyacağın
15 dakika ve 30 derece az degil mi bu kiyafetler makinada yapiliyor. Cocugun Allah korusun alerjik dogarsa birde gene de sen bilirsin en dogrusunu tabi.

Sana da geçmiş olsun tatlım :KK43: erkenden gelmiyodur bu kuzular inşallah :) bizimki de çok hareketli.. Bide şuanda da hareketi durmadı, normal devam ediyor, sanki onun bi sıkıntısı yok da benim var gibi... Doktora ulaşırsam yazarım mutlaka, haberleşelim

Tmm cnm inşallah.gelmiolardr Bence de gelmesinler de :( ciddi bişey yok gibime gelio artık.şükür iyiym çünkü şuan.akşamki gibi değil.

15 dakika ve 30 derece az degil mi bu kiyafetler makinada yapiliyor. Cocugun Allah korusun alerjik dogarsa birde gene de sen bilirsin en dogrusunu tabi.
canım makinanın bebek programı varsa onda yıka ek durulama falan oluyor ben dalan aldım daha yıkamadım ama

Can'ım eğer başı bebeğin karnına çok yakın yerde değilse hissetmiyorsundur çünkü genelde başı hissettiriyor belki arkası dönüktür senin minnakın hiç endişelenme sakın benim birde ikinci olunca daha kolay ayırt ediyorum

Belki de cnm.doğrudur.zaten sürekli dönüo.neyi nerde anlamadm.göbek deligimi pörtletio falan.
gidince de doktora sorcam bakalm.cigerlrnn gelişimini falan anlayabiliolarsa baksın bari

Back
X