• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım doktor bi kere 15-20 Ekim arası demişti öyle kaldı. Bu gidişimde konuşuruz galiba. Zaten 35 ten sonra her hafta çağırıyor. Ben 20 Ekim istiyorum tarih olarak.
Hayırlısıyla inşallah canım ücret ne kadar demiştin ben konuşmadım daha o yüzden sana soruyorum hakkını helal et

Aynen cnm gerçekten zor oluo.çoğu zaman unutuyrm samimiyetlrne inaniyrm kullaniliyrm ama hissettigm anda eşime konusuyrm yani.hiiic acimiicksn ama şuan birebir yasiorm o gerçek yüzleri.Yarın bi gitsinler konuscam yani eşime :KK43:

Bi de dediğin gibi yabancı biri olsa sil gitsin hayatindn çıkar yani.ama eşinin ailesi olunca Bugün kızsa da yarın barısck.kussen kendi evinde de huzursuz olcaksn.bi laf söylesen herkesin dediği unutulur seninki unutulmaz.ondan sabrediosn idare ediosn.Hem kendini hem eşini kullandrmamya calisiosn.

Şuan o kadar doluyum ki anlatamam.eşim yine onlara inandı kesenin ağzını açtı.artık bıktım.eşime de dedim sen inanmya dvm et.Allah göstersin gerçekleri.bıktım artık ne diyim
Canım benim ya sabır gerçekten sakın üzme kendini İman kendine yaparsın bu halinle sokma canını sabır bu gün gende çok fena bozuldum eşime evlendiğinizden beri çalışıyorum öğretmenim aldığım parayı evime kendime çocuğuma harcadım hep bu sene biraz akıllandım kesenin ağzını kapattım yatırım yaptım kendi adıma kredi çektim biraz onu ödüyorum daha bir yıldır böyle ama dün annemlerin yanında senin bana ne faydan var ben senin maaşını bilmiyorum demez mi annem de çok kızdı başka kocası var ona mı yediriyor dedi 10 yıldır kazandıklarımı harcadıklarımı yok saydı sinirlerim tepene çıktı inan benimde böyle davranmamım sebebi eşim abisiyle ortak ve onun eşi çalışmıyor yani her harcama eşimin kazandığındığundan yapılıyor durumları çok iyi değil diye ben her harcamayı kendimden yapardım ama artık evler arabalar aldı başını gitti baya iyi gelirleri var bende enayimiyim dedim kredi çektim yatırım yaptım bir yıldır böyle beyfendi hazmedemedi çok kırıldım ama çok uzun oldu hakkını hela et baya doluyum bende bu konuda ve kimseye anlatamıyorum kendimi

Deliiiii:KK70: çocuğumu niye kargolayım atlar gelirim :süslü:

:KK70: ben napim şekeri :) Ben ekrandan böcükleri sevcez durcaz onu diyom şeker işin bahanesi :KK70: şeker demişken bende verdim sipariş Ekim başı gibi teslim edicekler
Bunun ateş yazanını yaptırıorumm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 66
Hayırlısıyla inşallah canım ücret ne kadar demiştin ben konuşmadım daha o yüzden sana soruyorum hakkını helal et
Canım 1500 diyorlar doğuma ama başından beri takibim burda yapılıyor bana 1000 demişlerdi demiş sinemnur sinemnur 1000 liradan ödemiş sezeryan ücreti+oda+refakatçi+100 lira ek ücret çıkarmışlar. Bende aynı yöntemi denicem:))) çok saçma bi uygulama ama takipçi hastalara 1000 diğerleri 1500 galiba.

:KK70: ben napim şekeri :) Ben ekrandan böcükleri sevcez durcaz onu diyom şeker işin bahanesi :KK70: şeker demişken bende verdim sipariş Ekim başı gibi teslim edicekler
Seninkide çok şıkmış :)))) güle güle gelsin paşalar. Ekrandan sev dur ozaman:KK70: 9 aydır yolunu bekliyorum sana ne göndercem :p

Kuzucuklar hazırlanıyorum Dr a gidiciiz balığımı görmeye.. okuyamadım hiç sayfaları inşallah randevusu biten arkadaşlar güzel haberler almışlardır.. Öpüldünüz gelince yazıcam bekleyin beni anacım :))

ayyy ne güzel. ok canım merakla bekliyoruz ^.^

Teşekkür ederiz teyzesi oda süsümüz yok bizim hepsi bukadar işte:)))) gayet sade takılcaz anlıcan. Eylül bebişin süslerini at bizede bitince gözümüz gönlümüz açılsın:))))

ok tabi ki. izine ayrılayım zaten hazır ama sadece içine şekerleri konulacak. hepsini atarım ^.^ sadelik iyidir.

Kizlaaarr Ateşin selamı var :) çıktık randevudan nst sonuçları cok güzel cıktı agrı sancı yok :) s
34+2 normal günümüz ateş paşa 35+1 olmuş. 2300 gram civarı 2290 küsür dedi :) 45 cm olmuş uzamış birascık :) keyfi yerindeydi öyle işte :)

maşallah ya ateşe büyümüş. her şeyin iyi olmasına çok sevindim canım ^.^ kilosu ve boyu da çok iyi bence

çok güzelmiş. çok şık duruyor ^.^ kaç adet yaptıracaksın?

ben yarın kızımı götüreceğim hastaneye poposunda çatlak vardı oturma banyosuyla düzeldiğini söyledi doktorumuz 1 ay cuca şurup,3ay boyunca duphalac(6kaşık)veriyorum kakası sıvı olmasına rağmen gözyaşları içinde yapıyor çok kasılıyor ağlıyor..bakalım ne dicek doktor

Kızlar dün çamaşırımda çok büyük ıslaklık vardı.

korktum su geldi diye. doktora gittim.

ultrasonda normal çıktı sonra turnoson mu n öyle bişi ile alttan baktı. eğer su ise o kagıdın rengi değişirmiş.

sonra birde garanti olsun diye nst istedi ilk nst de yapılmış oldu.

çok şükür bişi çıkmadı doktor normal akıntı dır dedi ama yani baya baya ıslaktı yani çamaşırım anlamadım.

nst de sancı çıkmadı çok şükür.

bebegim 1920 gr civarı olmuş. :nazar:

yarında normal kontrolüm var.

dün ki doktor erkek ve yaslıydı. resmen varya zorla konusuyor..

kasıgım agrıyor böle en assa yer.. olabilir diyip kestirip attı.

sizde de agrı oluyor mu. ayakta duramıyorum resmen asagı çekiyor. birde bi çok sık wc gidiyorum. sürekli çiş varmış gibi hissediyorum. wc girip çıksam da yine var mış gibi geliyor..

1 damla için sıkıstım sanıyorum. yine gece 4-5 defa kalkmaya basladım ilk baslardaki gibi.

sizlerin bebişleri nasıl duruyor acaba benım bebegim 26 haftadan beri kafası asagıda.

Back
X