- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.261
DeliiiiiMehmet Giray ı mı:) hemen yazıyorum not al![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DeliiiiiMehmet Giray ı mı:) hemen yazıyorum not al![]()
Canım doktor bi kere 15-20 Ekim arası demişti öyle kaldı. Bu gidişimde konuşuruz galiba. Zaten 35 ten sonra her hafta çağırıyor. Ben 20 Ekim istiyorum tarih olarak.My moonlight canım sezeryan tarihin Bellimi?
Hayırlısıyla inşallah canım ücret ne kadar demiştin ben konuşmadım daha o yüzden sana soruyorum hakkını helal etCanım doktor bi kere 15-20 Ekim arası demişti öyle kaldı. Bu gidişimde konuşuruz galiba. Zaten 35 ten sonra her hafta çağırıyor. Ben 20 Ekim istiyorum tarih olarak.
Canım kime gideyim bilmiyorum ki bu saatten sonra deneme de yapamam
Bencede cok gec cagiriyo ya
Canım benim ya sabır gerçekten sakın üzme kendini İman kendine yaparsın bu halinle sokma canını sabır bu gün gende çok fena bozuldum eşime evlendiğinizden beri çalışıyorum öğretmenim aldığım parayı evime kendime çocuğuma harcadım hep bu sene biraz akıllandım kesenin ağzını kapattım yatırım yaptım kendi adıma kredi çektim biraz onu ödüyorum daha bir yıldır böyle ama dün annemlerin yanında senin bana ne faydan var ben senin maaşını bilmiyorum demez mi annem de çok kızdı başka kocası var ona mı yediriyor dedi 10 yıldır kazandıklarımı harcadıklarımı yok saydı sinirlerim tepene çıktı inan benimde böyle davranmamım sebebi eşim abisiyle ortak ve onun eşi çalışmıyor yani her harcama eşimin kazandığındığundan yapılıyor durumları çok iyi değil diye ben her harcamayı kendimden yapardım ama artık evler arabalar aldı başını gitti baya iyi gelirleri var bende enayimiyim dedim kredi çektim yatırım yaptım bir yıldır böyle beyfendi hazmedemedi çok kırıldım ama çok uzun oldu hakkını hela et baya doluyum bende bu konuda ve kimseye anlatamıyorum kendimiAynen cnm gerçekten zor oluo.çoğu zaman unutuyrm samimiyetlrne inaniyrm kullaniliyrm ama hissettigm anda eşime konusuyrm yani.hiiic acimiicksn ama şuan birebir yasiorm o gerçek yüzleri.Yarın bi gitsinler konuscam yani eşime
Bi de dediğin gibi yabancı biri olsa sil gitsin hayatindn çıkar yani.ama eşinin ailesi olunca Bugün kızsa da yarın barısck.kussen kendi evinde de huzursuz olcaksn.bi laf söylesen herkesin dediği unutulur seninki unutulmaz.ondan sabrediosn idare ediosn.Hem kendini hem eşini kullandrmamya calisiosn.
Şuan o kadar doluyum ki anlatamam.eşim yine onlara inandı kesenin ağzını açtı.artık bıktım.eşime de dedim sen inanmya dvm et.Allah göstersin gerçekleri.bıktım artık ne diyim
yawbecause of you cuğum nerelerde ya? onda da mı internet yok acaba? merak ediyorum.
Kuzucuklar hazırlanıyorum Dr a gidiciiz balığımı görmeye.. okuyamadım hiç sayfaları inşallah randevusu biten arkadaşlar güzel haberler almışlardır.. Öpüldünüz gelince yazıcam bekleyin beni anacım :))Evet merak ettik.yokluğu çok bellibecause of you nerelerdesin canım
Masallah bebisine kuzum cok guzel buyumusssMehmet Giray ı mı:) hemen yazıyorum not al![]()
Deliiiiiçocuğumu niye kargolayım atlar gelirim
![]()
Canım 1500 diyorlar doğuma ama başından beri takibim burda yapılıyor bana 1000 demişlerdi demişHayırlısıyla inşallah canım ücret ne kadar demiştin ben konuşmadım daha o yüzden sana soruyorum hakkını helal et
Seninkide çok şıkmış :)))) güle güle gelsin paşalar. Ekrandan sev dur ozamanben napim şekeri :) Ben ekrandan böcükleri sevcez durcaz onu diyom şeker işin bahanesi
şeker demişken bende verdim sipariş Ekim başı gibi teslim edicekler
Bunun ateş yazanını yaptırıorumm
Kuzucuklar hazırlanıyorum Dr a gidiciiz balığımı görmeye.. okuyamadım hiç sayfaları inşallah randevusu biten arkadaşlar güzel haberler almışlardır.. Öpüldünüz gelince yazıcam bekleyin beni anacım :))
Teşekkür ederiz teyzesi oda süsümüz yok bizim hepsi bukadar işte:)))) gayet sade takılcaz anlıcan. Eylül bebişin süslerini at bizede bitince gözümüz gönlümüz açılsın:))))
Kizlaaarr Ateşin selamı var :) çıktık randevudan nst sonuçları cok güzel cıktı agrı sancı yok :) s
34+2 normal günümüz ateş paşa 35+1 olmuş. 2300 gram civarı 2290 küsür dedi :) 45 cm olmuş uzamış birascık :) keyfi yerindeydi öyle işte :)
ben napim şekeri :) Ben ekrandan böcükleri sevcez durcaz onu diyom şeker işin bahanesi
şeker demişken bende verdim sipariş Ekim başı gibi teslim edicekler
Bunun ateş yazanını yaptırıorumm
çok güzelmiş. çok şık duruyor ^.^ kaç adet yaptıracaksın?