• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar sararmış lekeleri nasıl çıkarabilirim?Kızımdan kalan kıyafetleri çıkardım bugün ama sararmışlar. normal bebe programı ile yıkadım çıkmamış. acaba arielle mi yıkasam ek durulama yapıp
Leke cikarici falan ise yaramiyor beyaz ise kiyafet oraya azcik kulak pamugu ile domestos sur.baska turlu cikmiyor.bol bol durula

Leke cikarici falan ise yaramiyor beyaz ise kiyafet oraya azcik kulak pamugu ile domestos sur.baska turlu cikmiyor.bol bol durula
int.te sirke kullanın demiş bakalım ise yarayacak mı sabaha görürüm sonucu...Çamaşır suyu ne bilim içime sinmez canım inşallah ihtiyaç duymam.

Kızlar benim sol dizkapagimin arkası ağrıyor yureyemihorum.ayağımı düz uzatamıyorum çekiliyor sanki internetten okuduğuma göre kan pihtilasmasi da olabilirmiş böyle birşey yaşayan var mi

32.haftayı dolduran kızlar izne ayrıldınız mı?benim haftaya doluyor ve ne yapacağımı bilmiyorum ilk doğumum 4 hafta erken oldu o yüzden erken doğum riskim var doktor istersen izin yazarım ama ben önermiyorum erken doğum riskini. göze alarak karar ver dedibende 2 ay evde naparım 1 hafta izin aldım sıkıntıdan ağrılarım arttı tembelleştim.Bide sonrasını düşünüyorum kızımla daha fazla ilgilenmek istiyorum
Canim bebek erken gelse de kalan haftalari dogum sonrasina atabiliyorsun. Fark etmiyor yani

Kızlar benim sol dizkapagimin arkası ağrıyor yureyemihorum.ayağımı düz uzatamıyorum çekiliyor sanki internetten okuduğuma göre kan pihtilasmasi da olabilirmiş böyle birşey yaşayan var mi

Her bünye farklıdır ama o durum bende de var. Ama o ağrı bebek büyüdüğü için vücudun ağırlık merkezi değişiyor ve bele, ayaklara da fazla yük biniyor.. Genel olarak bu haftalarda gebelik takiplerinde yazar bu ağrılar.. He pıhtılaşma olayına gelince bende çok hafif düzeyde var ihtimale karşı ilaç kullanıyorum ki kullanılmasa da olurmuş hatta hematolog ilaca gerek yok diye yazı yazmıştı. İlaç kullandığım halde o ağrı var Son 3 haftadır bel ve ayak ağrılarım arttı iyice ağırlaştım ben buna bağlıyorum tabi sen yine de doktoruna danış

Hofff agrilar sicak basmalari uykusuzluk.

Ben de aynı durumdayım, bir de yaa bebiş erken geliverirse endişesi...

Bu saat oldu uyku yok.uyuyup dinleneyim diyorum ama imkansiz... Gel uyku gel gel gel

Uzun zaman sonra erken uyudum 2 kere terden uyanıp üst değiştirdim. Havalarda serin ama ben sırılsıklam oluyorum :KK34:
2.40da lavaboya uyanıp hala tavana bakmaya ne demeli :silah: Hayır ondan sonra gündüz de tv karşısında fln uyuyakalıyorum :işsiz: bide bi ense bi yüz niye bu kadar terlerki yani :kızgın:

Back
X