- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.421
2.40da lavaboya uyanıp hala tavana bakmaya ne demeliHayır ondan sonra gündüz de tv karşısında fln uyuyakalıyorum
bide bi ense bi yüz niye bu kadar terlerki yani
![]()
Uykusuz her gece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.40da lavaboya uyanıp hala tavana bakmaya ne demeliHayır ondan sonra gündüz de tv karşısında fln uyuyakalıyorum
![]()
Kizlar cok kotu grip olmusum her yerim agriyor agri kesici aldim ama pek bir faydasi olmadi sanki
Saol canim persembe gidecegim zaten seker testi icin bakalim o zamana kadar gecmesse ilac felan verirler galibaGeçmiş olsun canım bi doktora git grip 1 hafta da zor geçer bünyen çok halsiz düşer o yüzden geçer diye bekleme
![]()
Gunaydin cnm yeni gordugum yazdigini. Dun bakmadim buraya o yuzden goremedim yazdigini. Ben saat 3 te ordaydim gorseydim tanisirdikBnm de 2.20 de cnm bugun nurettin beye.
benim boynumda acayip terliyor gece uyanıyorum yakalarım hep ıslak dediğin gbi yastığı evirip çeviriyorum sürekli bütün yaz klimanın karşısında yattım dayanamıyorum çünkü acayip terliyorum yaz hamileliği çok zor oluyor bu yüzden banyo etmekten bıktım duş alıp yatıyorum gece 1 saat idare ediyor hemen uyanıyorum terlemişimCnm dediğin gibi nerdeyse 1 2 aydır bu boynumun terlemesndn bıktım.hava serin sıcak olsada klimada yatiyrz ama boynum hep terlio.yakalarm hep su.Gece kaç kere yastgmi ceviriyrm bilemiyrm.dört bi tarafa dönüo yastık islaklgndn yatamiyrm yoksa![]()
canım bayramdan once ben de öleydim.Mandalina ye eksi ama yapcak bisi yok.Ihlamur(cay bardağı ile 2 bardak içtim fazla içemedim) bal limon şehriye çorbası bol limonlu hic ilaç kullanmadım 5 günde toparladım tabi dinlenmek lazım.çok geçmiş olsunKizlar cok kotu grip olmusum her yerim agriyor agri kesici aldim ama pek bir faydasi olmadi sanki
Bn de ordaydim o saatte canm.önümde kapalı bi bayan vardı arkamda yeşil elbiseli biri vardı en son sarışın bi bayan gordm açaba hangisi dedim:)Gunaydin cnm yeni gordugum yazdigini. Dun bakmadim buraya o yuzden goremedim yazdigini. Ben saat 3 te ordaydim gorseydim tanisirdik
Gunaydin canım evet yahu cok sıkıntılı adam gıbı yagsada rahatlasak fena nem varGünaydın minnos anneleri İstanbul da sıkıntılı bir hava var ya bi yağsa rahatliycam esiyor ama nem yüzünden uyuyamiyorum çok fena
Günaydın kuzu Bu havalar insanı çok çarpıyor dikkat et kendine minik bebegineGunsydin kislar yaaa nezle oluyorum.sanirimm
a bilmiyorum ki ne fark var acaba yeni - eski arasında. Mağazada teşhir harici kalmadığı için fabrikadan siparişle gelcek yenisi bize.
Yağacak diyorlar inş yağarGunaydin canım evet yahu cok sıkıntılı adam gıbı yagsada rahatlasak fena nem var
Dikkat et yahu ne nezlesi hemen mandalina yi hemen bisiler yap.Gunsydin kislar yaaa nezle oluyorum.sanirimm
Gunsydin kislar yaaa nezle oluyorum.sanirimm
kızlar aman dikkat edin kendinize havalar bi sıcak bi soğuk hasta olmadan pekmez ve meyveye ağırlık verin.günaydın kızlar. benimde 3 gündür boğazım da balgam oluyor sabah uyandığımdainşallah hasta olmam. zaten işe gelmek çok zor bir de hasta olursam yandım.