• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın kızlar :anneadayı::KK200::KK200: türk kahvesi keyfi yapıyoruz annem babam ben :KK75: şu anki modumuzu tarif ediyorum annem pür dikkat müge anlı izliyo öyle dikkatle izliyo ki müge anlı "bu kadın o apartmandan tek başına çıktı mı" diyo annemden cevap geliyo eveeett!! sonra yorum geliyo "yok yok o kız kesin gitti öldürdüler" falan :KK48: anaaa ben bunu yazarken annem beni mors etti yalnız zahide ye geçiş yaptı şu an zahidenin burun deliklerine kadar zoomlamış kamera ağlıyo canımın içi :KK61: yoksul bi aile için ahh çok merhametlidir bunlar!! benim saf annem de ağlar bunlara ayy yemin ediyorum şu an tekrar mügeye geçti :KK70::KK70: kadıncağız zaplama rekoru kırıyo :oha: neyse babama geçiyorum efenim benim arka balkondaki kuşlar uçtu şükürler olsun orda yuva yapabilicekleri herşeyi attım bi daha benim balkonu garsoniyer olarak kullanamıcaklar inşallah :dua: yalnız ön balkondaki uçması yakınlaşmış ergen kuşumuz dün ayağını kırmış:cry: benim tam karadeniz kafasına sahip babam da benim mısır patlatma makinesinin kutusuna hayvan nefes alsın diye delikler açmış bi de kendine rahat taşısın diye ip takmış inanın kendi evimde o ipten benim haberim yok babam nasıl buldu hiç bilmiyorum :KK48: neyse şimdi çıktı veterinere götürüyo zavallı ergen kuşumuzu.. bizden manzaralar durumlar böyle :KK51: inşallah herkesler de iyidir :KK36::KK36:
hahaha alemsin :) benim annemde fenaa kaptırıyo okadar çok yorum yapıyo konuşuyo ki babam suss bee kadınnnn duyamıyorum diye laf atıyor :D bizde ilerde öyle olcaz galibaa karnımızdaki minişlerde bizi böylee yazar artık bi yerleree :D

Gayet normal ev halini ne komik anlatmışsın kız:))))
ay canım annem daha bunlardan sonra stara da geçti bi program çıkmış aşk cafe!!! randevu evinin kibarlaştırılmış hali tövbe estağfurullah :KK37: salak çocuğun biri gelmiş gömlek yakaları açık annem de diyo ki açaydın yavrum o düğmelerini biraz daha açaydın şeyine kadar :KK70::KK70: şimdi de planet mutfağa geçti yeminle beynim döndü :confused::confused::confused::confused:

hahaha alemsin :) benim annemde fenaa kaptırıyo okadar çok yorum yapıyo konuşuyo ki babam suss bee kadınnnn duyamıyorum diye laf atıyor :KK70: bizde ilerde öyle olcaz galibaa karnımızdaki minişlerde bizi böylee yazar artık bi yerleree :KK70:
ay benimkinin yazıcağı kesin zaten ben şimdiden annemin yolunda gidiyorum :KK39:

günaydın kızlar :anneadayı::KK200::KK200: türk kahvesi keyfi yapıyoruz annem babam ben :KK75: şu anki modumuzu tarif ediyorum annem pür dikkat müge anlı izliyo öyle dikkatle izliyo ki müge anlı "bu kadın o apartmandan tek başına çıktı mı" diyo annemden cevap geliyo eveeett!! sonra yorum geliyo "yok yok o kız kesin gitti öldürdüler" falan :KK48: anaaa ben bunu yazarken annem beni mors etti yalnız zahide ye geçiş yaptı şu an zahidenin burun deliklerine kadar zoomlamış kamera ağlıyo canımın içi :KK61: yoksul bi aile için ahh çok merhametlidir bunlar!! benim saf annem de ağlar bunlara ayy yemin ediyorum şu an tekrar mügeye geçti :KK70::KK70: kadıncağız zaplama rekoru kırıyo :oha: neyse babama geçiyorum efenim benim arka balkondaki kuşlar uçtu şükürler olsun orda yuva yapabilicekleri herşeyi attım bi daha benim balkonu garsoniyer olarak kullanamıcaklar inşallah :dua: yalnız ön balkondaki uçması yakınlaşmış ergen kuşumuz dün ayağını kırmış:cry: benim tam karadeniz kafasına sahip babam da benim mısır patlatma makinesinin kutusuna hayvan nefes alsın diye delikler açmış bi de kendine rahat taşısın diye ip takmış inanın kendi evimde o ipten benim haberim yok babam nasıl buldu hiç bilmiyorum :KK48: neyse şimdi çıktı veterinere götürüyo zavallı ergen kuşumuzu.. bizden manzaralar durumlar böyle :KK51: inşallah herkesler de iyidir :KK36::KK36:
Baccimm bende karadenizliysem demek saka bi yana annemde beni affet diye salak sacmasi bir dizi izliyor cekecegim var belli.

2 yada 3 sezeryan olmuş arkadaşlar size bi sorum olacak dünden beri aklıma takıldı. Gece 12_1 de internette buna baktım. Bazı doktorlar aynı kesi yerinden kesiyormuş ve hem iz tek kalıyormuş hemde zaten oradaki doku kaybından hissizlikten dolayı sezeryan acısı 2_3 te daha az oluyormuş. Ama bazı doktorlar farklı yerden kesiyormuş kolay olsun diye. Sizin nasıl oldu? Lütfen anlatın. @gönülll Ikra meyra Ikra meyra @ayseankara başka çoğul sezeryan olanlar kimse cvb yazsın lütfen.

Birde sezeryanda eriyen iplikler kullanılıyorya dikiş alınmıyor sonrasında. Bazı doktorlar dikiş alıyormuş kesinin başı ve sonunda düğüm oluyormuş 1 hafta sonra onu kesip çekiyırlarmış. Benimki eriyen dikişti ama bu doktorum dikiş almaya çağırıyorsun kafam karıştı acaba erimeyen dikiş nasıl olur alırken acı verir mi? Günler yaklaşıyor:KK17::KK51:

Baccimm bende karadenizliysem demek saka bi yana annemde beni affet diye salak sacmasi bir dizi izliyor cekecegim var belli.
canım ben ben diilim artık demin müge anlıdaki olaylara yorum yaptım yaaa inanamıyorum :oha: yalnız bak söyliiiimm bu karının suratta da meymenet yok dedim anneme :skandal: dediğim an da şok oldum ahhhhh kirlendim masumiyetim gitti :KK4: yalnız şaka bi yana bu programda arif verimli harcanıyo ya kibarcık yumuşacık pamucuk bi adamsın yani sen ne işin var o kadar katilin manyağın ortasında :KK70:

ay canım annem daha bunlardan sonra stara da geçti bi program çıkmış aşk cafe!!! randevu evinin kibarlaştırılmış hali tövbe estağfurullah :KK37: salak çocuğun biri gelmiş gömlek yakaları açık annem de diyo ki açaydın yavrum o düğmelerini biraz daha açaydın şeyine kadar :KK70::KK70: şimdi de planet mutfağa geçti yeminle beynim döndü :confused::confused::confused::confused:
Bende renkli sayfaları izliyorum kanal D seda Akgül boşanma sebebini anlatıyor. Kocası eski karısıyla aldatmış. :KK57: madem denenmişi deniceksin niye evlendin be adam.

Oh maşallah oğluna bu çocuk hiç de kısa olmayacak maşallah annesi ilk zamanlar boşuna üzdün kendini
Ayy inşallah canım çok Saol.. yeter ki gelişim geriliği falan olmasın da hiç önemli diil gerisi Allah kimsenin yavrusuna dermansız dert vermesin.. Daha ben bu kadarcık bişeyi taktım başka sorunları düşünemiyorum bile :(

2 yada 3 sezeryan olmuş arkadaşlar size bi sorum olacak dünden beri aklıma takıldı. Gece 12_1 de internette buna baktım. Bazı doktorlar aynı kesi yerinden kesiyormuş ve hem iz tek kalıyormuş hemde zaten oradaki doku kaybından hissizlikten dolayı sezeryan acısı 2_3 te daha az oluyormuş. Ama bazı doktorlar farklı yerden kesiyormuş kolay olsun diye. Sizin nasıl oldu? Lütfen anlatın. @gönülll Ikra meyra Ikra meyra @ayseankara başka çoğul sezeryan olanlar kimse cvb yazsın lütfen.

Birde sezeryanda eriyen iplikler kullanılıyorya dikiş alınmıyor sonrasında. Bazı doktorlar dikiş alıyormuş kesinin başı ve sonunda düğüm oluyormuş 1 hafta sonra onu kesip çekiyırlarmış. Benimki eriyen dikişti ama bu doktorum dikiş almaya çağırıyorsun kafam karıştı acaba erimeyen dikiş nasıl olur alırken acı verir mi? Günler yaklaşıyor:KK17::KK51:
Kuzu estetik dikis yapilio sadece bi cizgi goruyosun orda ip mip yok yani

Günaydın kızlar dün park yatağımız geldi ben çok beğendim internetten almıştım kumaş kalitesinden korkuyodum ama beklediğimden iyi çıktı :) yalnız almayanlar için bir bilgi vereyim normal ölçüleri 70*110 du internette yazan. kurduktan sonra ölçtük ki 75 *115 yani verilen ölçüler içindeki yatak ölçüleri dışıyla birlikte 5 er cnm büyüyor bilginiz olsun :) bizimki öyle oldu muhtemelen hepsi böyledir. ana yatak kısmını kurmak kolaydıdı dönence alt açma zımburtıları biraz uğraştırdı :) :) alt açmanın üstündeki hayvancıkları takamadık mesela hala :)
çok güzel inşallah içinde mışıl mışıl uyuycak bebişin:anneadayı: benimkide bugun gelcek bakalım inş memnun kalırım bende

Oh oh şenlik başladı evde desene maşallah aile saadetinize bir Bebek eksik bir de o geldi mi herşey tamamdır bende sabahtan beri ev işine verdim kendimi aman allahım ne nankör meslek şu ev hanımlığı yap yap yine aynı.. Karşılığında aldığın aaaa akşama kadar evdesin.... Ne zaman öğlen oluyor anlamıyorum kahvaltı dan sonra hemen oğlanın öğle yemeğini düşünüyorum o gidiyor birde atıştırmalık kek kurabiye falan hazırlıyorum hem okuldan gelince yesin hemde ertesi gün okula götürsün diye... Sebastiyana bağladım bende modu... Sil süpür ütüle katla yıka as... Batsın bu dünya...

Ayy inşallah canım çok Saol.. yeter ki gelişim geriliği falan olmasın da hiç önemli diil gerisi Allah kimsenin yavrusuna dermansız dert vermesin.. Daha ben bu kadarcık bişeyi taktım başka sorunları düşünemiyorum bile :KK43:
Hiç düşünme zaten rabbim kimseye dermansız dert vermesin bol bol kalsiyum tüket güzel güzel gelişsin kemikleri annesi sonra iki yıl anne sütü aslan gibi olur minik oğlan... Benim oğlum iştahsızdır ama maşallah hiç yemek seçmez herşeyi yer, inşaallah ikincide yemek seçmez... Balık çocukların boy uzamasında çok önemliymiş bu arada..

Canim bende 2 sezeryan oldum ve ikisindede ayni yerden kestiler ilkinde agrim cok olmustu 2.sinde daha rahattim ama ilkinde 7 saat sanci cekip sezeryana girmistim ve kimse yoktu yanimda erkenden kalkmak zorunda kalmistim onlarinda etkisi olmus olabilir 2.sinde annemlerin yanindaydim full yattigim icinde daha az agri hissetmis olabilirim bakalim ins bunda da tek basimayim ins dedigin gibi olur daha az agrili olur sonrasi
Benim dikisler 2sinde de kendisi eriyendendi galiba dikis aldirmaya gittigimi hatirlamuyorum cunku

Kafamizda deli sorular:KK53: ilk sezeryana bilmeden girince sıkıntı yoktu ama simdi yapilan islemleri bilince soyle mi boyle mibolir diye sorup duruyorum ben de

Kuzu estetik dikis yapilio sadece bi cizgi goruyosun orda ip mip yok yani
Benimkide öyle olmuştu ilk sezeryan canım. Dikiş aldırmamıştım sonradan. Ama Eylül annelerinde bi arkadaş geçen hafta benim doktoruma doğum yaptı. Dün dikiş aldırmaya gitmiş sordum kesi yerinin başı ve sonunda düğüm varmış. Orayı kesip içinden uzun bi ip çıkarmış:KK51: estetik dikiş yapmıyorsa diye kafam karıştı o yüzden sordum zaten.

Back
X