• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oh oh şenlik başladı evde desene maşallah aile saadetinize bir Bebek eksik bir de o geldi mi herşey tamamdır bende sabahtan beri ev işine verdim kendimi aman allahım ne nankör meslek şu ev hanımlığı yap yap yine aynı.. Karşılığında aldığın aaaa akşama kadar evdesin.... Ne zaman öğlen oluyor anlamıyorum kahvaltı dan sonra hemen oğlanın öğle yemeğini düşünüyorum o gidiyor birde atıştırmalık kek kurabiye falan hazırlıyorum hem okuldan gelince yesin hemde ertesi gün okula götürsün diye... Sebastiyana bağladım bende modu... Sil süpür ütüle katla yıka as... Batsın bu dünya...
Kız benim çamaşırlarda yıkandı ütüleyip asılacak ama kim yapcak :KK34:

Canim bende 2 sezeryan oldum ve ikisindede ayni yerden kestiler ilkinde agrim cok olmustu 2.sinde daha rahattim ama ilkinde 7 saat sanci cekip sezeryana girmistim ve kimse yoktu yanimda erkenden kalkmak zorunda kalmistim onlarinda etkisi olmus olabilir 2.sinde annemlerin yanindaydim full yattigim icinde daha az agri hissetmis olabilirim bakalim ins bunda da tek basimayim ins dedigin gibi olur daha az agrili olur sonrasi
Benim dikisler 2sinde de kendisi eriyendendi galiba dikis aldirmaya gittigimi hatirlamuyorum cunku
Bende ilkinde ani sezeryan oldum ağrım ilk gün çoktu ikinci gün daha iyiydim. Şimdi ne yaşayacağımı biliyorum dişimi sıkarım diyorum ama inşallah bu gidişte doktora aynı yerden mi yapacak diye sorucam. Birde eriyen iple yapsın mümkünse. Son dakika doktor değiştircem yoksa buda beni psikolojik olarak etkilicek:işsiz:

Hiç düşünme zaten rabbim kimseye dermansız dert vermesin bol bol kalsiyum tüket güzel güzel gelişsin kemikleri annesi sonra iki yıl anne sütü aslan gibi olur minik oğlan... Benim oğlum iştahsızdır ama maşallah hiç yemek seçmez herşeyi yer, inşaallah ikincide yemek seçmez... Balık çocukların boy uzamasında çok önemliymiş bu arada..
balık mıııı o_O hamileliğimin başından bu yana bir kez yedim :/ ama kalsiyum seviyem hep çok iyi çıkıyo tahlillerde allahtanHoppa

Her bünye farklıdır ama o durum bende de var. Ama o ağrı bebek büyüdüğü için vücudun ağırlık merkezi değişiyor ve bele, ayaklara da fazla yük biniyor.. Genel olarak bu haftalarda gebelik takiplerinde yazar bu ağrılar.. He pıhtılaşma olayına gelince bende çok hafif düzeyde var ihtimale karşı ilaç kullanıyorum ki kullanılmasa da olurmuş hatta hematolog ilaca gerek yok diye yazı yazmıştı. İlaç kullandığım halde o ağrı var Son 3 haftadır bel ve ayak ağrılarım arttı iyice ağırlaştım ben buna bağlıyorum tabi sen yine de doktoruna danış
Geçmiş olsun sanada bugün yok ağrım demekki Dün fazla ayakta kaldım ama takip edeceğim randevum 4 ekimde daha ilk gebeligimde böyle zorlanmamistim oğlum var 20 aylık çok zorluyor beni olsun yinede buna da şükür :-)

nasılsınız kızlar.

bgun ki kontrol de raporumu uzattım . eylül sonuna kadar daha calısıcam. ayı tamamlayıp tam maas almak için.

doktorum yine 1 ay sonra çagırdı benı. 21 ekim de geliceksin ve 31 ekim de geliceksin dedi. ondan sonra kasım ayı zaten

heran bebeği beklicez dedi.

acil bişi olursa zaten geliyorsun dedi.. 1 ay uzun geldi ben artık 10-15 gün sonra cagırır sanıyordum

sizin doktorlar ne kadar zamanda bir çağırmaya basladı kızlar.

Merhaba kızlar ne güzel valla evde keyif yapanlara nasıl imrendim şimdi ofiste çalışmak cidden zor geliyor bana annemde geldi o evde ben işte ahh ahh ekim ortası gelsede bende ayrılsam artık izne

2 yada 3 sezeryan olmuş arkadaşlar size bi sorum olacak dünden beri aklıma takıldı. Gece 12_1 de internette buna baktım. Bazı doktorlar aynı kesi yerinden kesiyormuş ve hem iz tek kalıyormuş hemde zaten oradaki doku kaybından hissizlikten dolayı sezeryan acısı 2_3 te daha az oluyormuş. Ama bazı doktorlar farklı yerden kesiyormuş kolay olsun diye. Sizin nasıl oldu? Lütfen anlatın. @gönülll Ikra meyra Ikra meyra @ayseankara başka çoğul sezeryan olanlar kimse cvb yazsın lütfen.

Birde sezeryanda eriyen iplikler kullanılıyorya dikiş alınmıyor sonrasında. Bazı doktorlar dikiş alıyormuş kesinin başı ve sonunda düğüm oluyormuş 1 hafta sonra onu kesip çekiyırlarmış. Benimki eriyen dikişti ama bu doktorum dikiş almaya çağırıyorsun kafam karıştı acaba erimeyen dikiş nasıl olur alırken acı verir mi? Günler yaklaşıyor:KK17::KK51:

Benimde ayni yerden kesik dedigin gibi hissiz orasi.2 ameliyatinda da hic dikis alinmadi bende.bunuda ayni yerden keser herhalde.

bu arada kızlar benim dr da doğuma girmek için ayrı ücret istiyomuş yalnız ebesini acaip övüyolar bu adamın.. dün çok yoğundu vajinal ağrıdan bahsettim ama muayene falan etmedi.. normal doğuma engel teşkil eder mi dedim yok dedi gözü kör olmıyasıca:KK42:

Normal doguma bi engel bi manii ciksin diye beklion dimi kuzum sen de bendensin :KK70:

Merhaba kızlar ne güzel valla evde keyif yapanlara nasıl imrendim şimdi ofiste çalışmak cidden zor geliyor bana annemde geldi o evde ben işte ahh ahh ekim ortası gelsede bende ayrılsam artık izne

bende işyerindeyim canım çalışabilir raporu aldım bgn ama çok degil 30 eylüle kadar.

iyi tarafından bak ama bize zaman daha çabuk geçiyor bence :) üstelik çalışmaya alışkın oldugumuz için evde durmak bize sıkıcı gelir heralde. iş güç te yapamıyoruz artık yemek yapabilirsek ne ala :)

arkadaslar epidural dogum hakkında ne düşünüyorsunuz.

ilk bebiş oldugu için fazlası ile dogum korkusu sardı benı. kesinlikle normal dogum istiyorum

açıkcası kesik ve dikişler bana çok daha ürkütücü geliyor.. baya bildiğin yarıyorlar yanii.. :silah:

normal dogumda da çok canım acır mı ki ya :KK61:

nasılsınız kızlar.

bgun ki kontrol de raporumu uzattım . eylül sonuna kadar daha calısıcam. ayı tamamlayıp tam maas almak için.

doktorum yine 1 ay sonra çagırdı benı. 21 ekim de geliceksin ve 31 ekim de geliceksin dedi. ondan sonra kasım ayı zaten

acil bişi olursa zaten geliyorsun dedi.. 1 ay uzun geldi ben artık 10-15 gün sonra cagırır sanıyordum

Beni 2 haftada çağırdı kuzum şeker olduğu için sıkı takip yapmamız lazim dedi o yüzden

ilk bebiş oldugu için fazlası ile dogum korkusu sardı benı. kesinlikle normal dogum istiyorum

açıkcası kesik ve dikişler bana çok daha ürkütücü geliyor.. baya bildiğin yarıyorlar yanii.. :silah:

O korku bende de var nasıl doğuracam bilmiyorum :110: doktorumda sezeryan onermiyorum diyor ne yapcaz bilmem

Normal doğumda canın çok yanar. Nasıl yanmasın ki. Hayatında o kadar acı hiç çekmedin. Ama evlat kucağa alınınca hepsi biter. Hafızan sıfırlanır. Herşey unutulur. Ben ilkini normal yaptım epiduralsiz. Çünkü küçük bir Anadolu şehrindeydim.o imkan yoktu hastanede. Şimdi daha gelişmiş bi şehirdeyim. Bunda istiyorum epidural. büyük bir konfor

nasılsınız kızlar.

Canım ben en son 31+3 gittim 35;36 da gel dedi. 1 ay ediyor yine. 36 dan sonra her hafta gidiyosun zaten.

Back
X