• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benım bu bebısım her kahwaltı sonrası hckırmaya basladı yemeklerden snra amnıyon sıvısını yutuyormus galıba... ama yemeklerden snra olması cok manıdar?

Sezeryan okdr kötümü ya korktum vala agrı ayağa kalkamama fılan ben mecburi sezeryan olucam ama cok tırsıyomm kötü kötü seyler okuyorum:KK43:

Samsunlu olan kızlar bişi sorcam :) samsunda en iyi düzenli diyebileceğimiz ilçeleri hangileri ? Eşim samsunlu muhtemelen bebiş 2 -3 yaşına flan geldiğinde ben işi bırakcam istanbuldan samsuna taşıncaz. ama korkuyorum yıllarca istanbulda yaşayıp okudum alışırmıyım diye. İstanbul gbi hareketli güzel yerleri var mı :) Eşim samsun çok güzel falan diyo ama acaba kandırıyo mu diyorum :)
Atakummmmmm.. Bende orada oturuyorum. zaten merkezde en oturulası yer atakum.sahil deniz kafeler falan filan. Güzel yani

yok canım korkma ya allah onun dayanma gucunu werır . takma kafana hayrlısı ıle bebegını kucagına alırsın ınss.

2. Daha kolay oldu dimi canısı:dondurma: :KK19:
Ay günler yaklaşıyoooo yaklaştıkça ben yusuf yusuf:skandal:

Yaaa ama yaa sende böyle dersen :KK12: oğlanın adını yusuf istiyorum diyince herkes dalga geçerler okulda yusuf yusuf diye diyorlar o yüzden tehlikede ismi koyma taraftarı değil eşim :110:

yaren senınle aynıyızz :) senınde mı erkek ben ısmını 'uygar 'koyucammm :)

Evet canım cinsiyetimiz erkek :KK46: beraber şafak sayıcaz he gerçi biz 1 aydır erken gelmeme çabaları harcıyoruz :anneadayı: ismiyle yaşasın canım bizim isim hâlâ muamma kesin şu olsun demedik ben yusuf eşim kerem istiyor en son karar verip anlaşamazsak yusuf kerem koyarız dedik :KK48:

Evet canım cinsiyetimiz erkek :KK46: beraber şafak sayıcaz he gerçi biz 1 aydır erken gelmeme çabaları harcıyoruz :anneadayı: ismiyle yaşasın canım bizim isim hâlâ muamma kesin şu olsun demedik ben yusuf eşim kerem istiyor en son karar verip anlaşamazsak yusuf kerem koyarız dedik :KK48:
oyyyyy 1 aydr gelmesın dıye mı cabalıyosunuz .. olsun ya zatenn sıkıntılı 2 haftamız wr 36 haftayı doldurunca sıkıntı kalmıyor. ıns. 36 haftadan once dogmazlar..hep dılegım bu . benım erken dogma sıkıntım yok ama yıne de korkuyor ınsan...ismı yusf kerem cok gzel benceee :)) ıkınzınde dedıgı olsunn :)

because of you because of you sizin evin halleri :halay: biz de kv geldi sabah dizi tekrarları az önce beni affet reklam girdi şuan seda sayan :KK76: az önce yemek yemek için içerideydim beni affeti özet geçti Kemal ölmemiştir dedi diziden çıkmış diyorum yok ölmez diyor :işsiz: tekrar yatağıma dönüş yaptım :ıslık:

oyyyyy 1 aydr gelmesın dıye mı cabalıyosunuz .. olsun ya zatenn sıkıntılı 2 haftamız wr 36 haftayı doldurunca sıkıntı kalmıyor. ıns. 36 haftadan once dogmazlar..hep dılegım bu . benım erken dogma sıkıntım yok ama yıne de korkuyor ınsan...ismı yusf kerem cok gzel benceee :)) ıkınzınde dedıgı olsunn :)

Vaktinde hayırlısıyla sağlıkla gelsinler hepsi :anne: yusuf kerem bence de güzel oldu ama eşim tek isim olsun diyor o nokta da ufak bi anlaşmazlık var :işsiz: hallediciz inşallah onu da :KK48:

herkese merhabalar. bende Allahın izniyle kasım annesiyim. sizleri çok uzun zamandır takip ediyorum. ve hepinizi tanıyorum.hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum.:nazar: Artık biran önce zaman geçse ve bebeklerimiz doğsa diyorum:KK9:

Back
X