- 19 Eylül 2016
- 523
- 115
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.541
naslsınızzz kızlarrr?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amınnn canm benım hepımız kucagımıza saglıkla alalım ınsallahhhhh :)Hayirla saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.
Atakummmmmm.. Bende orada oturuyorum. zaten merkezde en oturulası yer atakum.sahil deniz kafeler falan filan. Güzel yaniSamsunlu olan kızlar bişi sorcam :) samsunda en iyi düzenli diyebileceğimiz ilçeleri hangileri ? Eşim samsunlu muhtemelen bebiş 2 -3 yaşına flan geldiğinde ben işi bırakcam istanbuldan samsuna taşıncaz. ama korkuyorum yıllarca istanbulda yaşayıp okudum alışırmıyım diye. İstanbul gbi hareketli güzel yerleri var mı :) Eşim samsun çok güzel falan diyo ama acaba kandırıyo mu diyorum :)
neden kalcan agrıyor canm_?Kalcamin agrisndan artik hareket edemiorum
Bilmem ki canim yorulunca hemen kalcam agriyoneden kalcan agrıyor canm_?
mmmmmmm anlıyorum belkıde artık doguma hazrlık gevsıyor. bende hıckırık ve ıdrardan muzdarıbımm :/Bilmem ki canim yorulunca hemen kalcam agriyo
2. Daha kolay oldu dimi canısı![]()
Ay günler yaklaşıyoooo yaklaştıkça ben yusuf yusuf![]()
yaren senınle aynıyızz :) senınde mı erkek ben ısmını 'uygar 'koyucammm :)Yaaa ama yaa sende böyle dersenoğlanın adını yusuf istiyorum diyince herkes dalga geçerler okulda yusuf yusuf diye diyorlar o yüzden tehlikede ismi koyma taraftarı değil eşim
![]()
:) baktım fotoğraflarına cidden ne güzelmiş sağol cnm aklımda bulunsun bu :)Atakummmmmm.. Bende orada oturuyorum. zaten merkezde en oturulası yer atakum.sahil deniz kafeler falan filan. Güzel yani
yaren senınle aynıyızz :) senınde mı erkek ben ısmını 'uygar 'koyucammm :)
oyyyyy 1 aydr gelmesın dıye mı cabalıyosunuz .. olsun ya zatenn sıkıntılı 2 haftamız wr 36 haftayı doldurunca sıkıntı kalmıyor. ıns. 36 haftadan once dogmazlar..hep dılegım bu . benım erken dogma sıkıntım yok ama yıne de korkuyor ınsan...ismı yusf kerem cok gzel benceee :)) ıkınzınde dedıgı olsunn :)Evet canım cinsiyetimiz erkekberaber şafak sayıcaz he gerçi biz 1 aydır erken gelmeme çabaları harcıyoruz
ismiyle yaşasın canım bizim isim hâlâ muamma kesin şu olsun demedik ben yusuf eşim kerem istiyor en son karar verip anlaşamazsak yusuf kerem koyarız dedik
![]()
Çok tırsmaya başladım zaman yaklaştıkça amin canım inşyok canım korkma ya allah onun dayanma gucunu werır . takma kafana hayrlısı ıle bebegını kucagına alırsın ınss.
oyyyyy 1 aydr gelmesın dıye mı cabalıyosunuz .. olsun ya zatenn sıkıntılı 2 haftamız wr 36 haftayı doldurunca sıkıntı kalmıyor. ıns. 36 haftadan once dogmazlar..hep dılegım bu . benım erken dogma sıkıntım yok ama yıne de korkuyor ınsan...ismı yusf kerem cok gzel benceee :)) ıkınzınde dedıgı olsunn :)
oyle yada boyle dogucak . bmnm meslegım 112 cok da dogutturdum ınsan basına gelceklerı bılınce daha fazla tırsıyor ama ınan dua et bol bol ıcın ferahlıyorÇok tırsmaya başladım zaman yaklaştıkça amin canım
inş