- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.601
Ay kuzum canın mı çekti kusura bakma hiç aklıma gelmedi öyle valla. Ben yemek olarak değil hazırlık olarak baktığım için olaya böyle olduAnam yasak diye mi ne hepsini yiyesim geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kuzum canın mı çekti kusura bakma hiç aklıma gelmedi öyle valla. Ben yemek olarak değil hazırlık olarak baktığım için olaya böyle olduAnam yasak diye mi ne hepsini yiyesim geliyor![]()
ne çekiyomuş kız sor bakiiimmm ne çekiyomuş onlar!! benimki de ayda yılda bir bi iş yaptı mı offf hamilelik çok zormuş diyip duruyo:)) hiç sorma yaa vallahi benim herifte bazen beni sinir ediyor yok kendide çekiyormuş kolaymıymış oda beni dinliyormuş ii kkonuşmayayım bide te allahım keşke onlar doğursaydı o zaman görürdüm ben ama bebeğimize yazık olurdu beceremezdi bunlar onu :)
Eskiden boyle degildi topik bisey yaziyorum bir iki kisiden baskasi cevap bile vermiyo insam kendi kendine konusuo gibi hissediyo neyse arkadaslar hepinize hayirli dogumlar saglikla alin kucaginiza bebeklerinizi
Ay kuzum canın mı çekti kusura bakma hiç aklıma gelmedi öyle valla. Ben yemek olarak değil hazırlık olarak baktığım için olaya böyle oldu![]()
Şu biskrem kurabiyenin tarifini bi ara atarmısın ben nette gördüm ama denemedim.. Evet mantı kolay oluyor akşam yemeğe gelene de koyulur gündüz gelene de yanına bişeyler yapıp.. O günler çok zor oluyor gerçekten Bebek herzamam uyurken misafir gelecekken uyumayacağı tutar.. O arkadaşım su böreği de yapıp satıyor onu misafire göre sipariş veririm diye düşündüm bendeAllah kolaylık versin canım. Biraz makarna vardı dünden şimdi yeşil fasulye pişirdim birazda çorba tamamdır.
Mantıda iyi fikirmiş canım yapıp koysak gündüz gelenlere haşlayıp yoğırtlarız yanına kek kurabiye süper olur.
Yarın yaprak sarılan eşim yurt dışındayken su böreği yapıp buzluğa atıcaz bi günde biskrem kurabiye elmalı kurabiye birde sodalı poğaça düşünüyorum. Gelenlere çayın yanına güzel olur. Aniden kek falan dökeriz o günlerde gelip geçecek bakalım hayırlısıyla:))))
performansını beğenmedim aşkısı bundan sonra açıp izliyoruz birbirimize de haber veriyoruz böyle gerekli pirogramlarıyeni olay olsa ozman gecen yazdi sanirim ya da kis bilemedim bak simdi.
hahahahhaaa sana da özet geçiyo yani maşşşallah allah performansına zeval vermesin kayınvalideciğinin![]()
İşte her çocuk suyunu içer benimki tanelerini yiyor ki ben hiç sevmezdim bamya işkembe çorbasıyla hiç karşılaşmadık daha ben bilmem yapmasını annemler de yapmazdı olsa içerdim herhaldeBenim kız bamyanın suyunu içer bamyasını ayırır. Ama acaip işkembe çorbası içer bayıla bayıla. Bebeklikleri beri:))) bana çekmiş eşim hiç sevmez:)))
abooooooooovvvv kız niye hatırlattın napıcem ben o zaman benim kv müge anlıyı ağzı açık izleyen modelArtık senin de kv gelince annen yorumlar kv özet geçer bebişim![]()
İnşallah öyle olur canım sende çok güzelsin oğlunda güzel olur huyu suyuda yusuf A.s. Gibi olsun inşallahYok kuzusu zaten sadece senin yazmanla alakalı olan bi durum değil bu bizim toplumsal yaramız bi çok dini güzel isimleri bu şekilde kulağa alışır hale getirdiler. Çok güzel bi isim yusuf deyince aklıma hep güzelliğin simgesi geliyor ama yusuf düşünüyoruz deyince genel olarak hep dalga geçerler yorumu geliyor ama bu benim umurumda mı değilçünkü yusuf güzelliktir
inşallah oğlumun da eli yüzü huyu suyu güzel olur
![]()
Hay allah iyiliğini versinvakit yaklaştı bende tırsıyorum nolcek
![]()
abooooooooovvvv kız niye hatırlattın napıcem ben o zaman benim kv müge anlıyı ağzı açık izleyen model![]()
Sadece ses yapsın diyemi? Oda iyiymiş:))) Ama evlilik programları artık iyice batırdı hergün ayrı bir senaryo belli artık dertleri.Diziden çıktı bu sefer garantili ölümevet evet o kurtaranla devam edecek bahar instagram da sezon çekimlerini görmüştüm
aşkı memnu çekilir de şu evlilik programları yok ya psikolojin bozulmuyor mu dedim kaynanama sadece ses yapsın diye açık didi
![]()
İnşallah öyle olur canım sende çok güzelsin oğlunda güzel olur huyu suyuda yusuf A.s. Gibi olsun inşallah
Ne ara konuştunuz kız ben görmedim yaaa.
Sadece ses yapsın diyemi? Oda iyiymiş:))) Ama evlilik programları artık iyice batırdı hergün ayrı bir senaryo belli artık dertleri.
noldu kuzum niye öyle dedin şimdiEskiden boyle degildi topik bisey yaziyorum bir iki kisiden baskasi cevap bile vermiyo insam kendi kendine konusuo gibi hissediyo neyse arkadaslar hepinize hayirli dogumlar saglikla alin kucaginiza bebeklerinizi
Aylardır konusuyoztrip atma özelden konusmadık burdan konustuk
![]()
İşte bende ondan stresliyim son gece değil son hafta geçmicek sanki. İlkinde bende sancı ile gittim doğuramadım sorunlar çıktı acil sezeryan 5 dk içinde ameliuathaneydim anlık yaşadım herşeyi. Şimdi önceden bilmek zor dediğin gibi.Planli dogum daha zordur herhalde.heleki dogumdan onceki son gece.
Sanci gelip gitmek daha heycanli ve daha stressiz planliya gore.
Simdilik iyi oldugum ici acaba benimde planli olurmu diyorum ama o zmn ben cok stres yaparim muhtemelen bunyem aliskin degil planliya.