• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Can'ım A Askina eskiya güle güle kullansın bebiş ama içine yorgan bakma Bebek battaniyesi koyuluyor nevresimin içine ..silikon yorganlar sağlıklı değil en iisi yün ama oda ağır gelir henüz..ben battaniye kullanıyorum oğluma
insallah cnm hepimiz gule gule kullanalim.tamam canım öyle yapayım o zmn bnde illa yorgan almam lazm nevresimjn içine diye düşünüyordum

Ya nasip bakalim.yasim ilerlemeden allah da nasip ederse neden olmasin.kpss olayimda bitti zaten.engel kalkti ortadan
Bn 2.yi çok istyrm insallah olur. 3.olursa 5.kez kesilmem gerekir o da çok zor.önceden tek çocuk diyodum 30 yaşında olsun diyodum baktım sorunlar çıktı 27 yaşında düştük evlat telaşı na tam da 30 yaşında verecek Allah smdu. bazen diyorm ne kadar cahilmisim sanki bn belirliyorum vaktini.bu şekilde öğrenmis oldum sayısını ve zamanını bnm belirleyemeyecegimi.yani bnm 3.biraz zor gozukuyor ama senin inşallah olur canm

Hayırlı akşamlar arkadaşlar .. göbeğimde çok çok çatlamalar oldu bekarken 60 kiloydum evlenirken 64 ile evlenip 75 oldum şimdi 87 geliyorum birden kilo alınca çok çatladı önerileriniz var mı
Cnm bn de çatladim ama zeytinyağı iyi geldi bana catlamasi durdu sanki biraz.pahalı kremlerden kullanmadım öyle bsy oneremjcem ama zeytinyağ onerebilirimm

Cotton box bn de kndime kullandm nevresim iyiydi cnm.he ya tek yorgan.gtti gidiyorda fln 50 lira biraz bakayim yorgan araştırayim.bn de beyaz üstüne mavi yildz English homeda indirim vardi bi nevresim daha aldm o sade baya. 2 nevresimi var smdilik.
bence şimdilik 2 nevresim yeter datlım sonra sonra yine beğendiğimiz bişeyler oldukça alırız zaten

Bn 2.yi çok istyrm insallah olur. 3.olursa 5.kez kesilmem gerekir o da çok zor.önceden tek çocuk diyodum 30 yaşında olsun diyodum baktım sorunlar çıktı 27 yaşında düştük evlat telaşı na tam da 30 yaşında verecek Allah smdu. bazen diyorm ne kadar cahilmisim sanki bn belirliyorum vaktini.bu şekilde öğrenmis oldum sayısını ve zamanını bnm belirleyemeyecegimi.yani bnm 3.biraz zor gozukuyor ama senin inşallah olur canm
Benim de kendimce planim.okul bitince hemen atanıyordum sonra 2 sene gezme tozma sonra cocuk... Ama gel gor ki ben plan yaparken kader de yukaridan gülüyormuş nasil olsa benim dedigim olacak diye... Kismet iste

Hiç sorma canım :KK43:poposunda çatlak vardı iyileşti ama hala ağlayarak yapıyor hemde 15dk gözyaşlarıyla.doktor birde kolonoskopi yapılsın dedi.perşembe Gidicez ben stres yaptım inşallah iyi olur yavrum.
inşallah canım :/ yavrum benim biz dayanamıyoruz o tabii ki zorlanır.. inşallah biter kuzunun acıları bir an önce annesi

Bu da benim oglus. Pek sokulgan bugun, havalar serinledi ondan galiba:KK68:

PicsArt_09-21-12.47.15.webp

Hiç sorma canım :KK43:poposunda çatlak vardı iyileşti ama hala ağlayarak yapıyor hemde 15dk gözyaşlarıyla.doktor birde kolonoskopi yapılsın dedi.perşembe Gidicez ben stres yaptım inşallah iyi olur yavrum.
Sıkı ve dikkatli bir perhizle benim yeğenim iyileşti. Ama çok çekti yavrum. Tuvaleti gelince ağlıyordu yine aynı şeyleri yaşayacağım diye. Sizde o şekilde anlatırsınız inşallah

Can'ım A Askina eskiya güle güle kullansın bebiş ama içine yorgan bakma Bebek battaniyesi koyuluyor nevresimin içine ..silikon yorganlar sağlıklı değil en iisi yün ama oda ağır gelir henüz..ben battaniye kullanıyorum oğluma
Yün yorganı hafif yaptırırsanız küçük sıkıntı Yapmaz.oğlum da Kasım bebeğiydi. Asıl soğuklar kasımdan sonra başlıyor. Evler sıcak olsa da battaniye yetersiz kalıyor. Ben ince bir yün yorgan diktirmiştim sıcacık yattı çocuk.

Back
X