• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba kızlar ne güzel valla evde keyif yapanlara nasıl imrendim şimdi ofiste çalışmak cidden zor geliyor bana annemde geldi o evde ben işte ahh ahh ekim ortası gelsede bende ayrılsam artık izne

Merhaba, Aynı şeyi bekleyenlerdenim,,, yasal olarak çıktınızmı izne, yada 32 ye 3 mu eklettiniz...
Ben yarın gidicem dr a yarın 30+6 yım 31 haftadayım yani
ancak ölçümlerde en başından beri hep önde çıktı oğluşun ölçüleri,,

umarım SAT a göre değilde ölçülere göre 32. hafta raporumu alabilirimmm..

Sonra zaten kısmetse 30 eylulde bırakıyorum...

Sağlıkla kavuşun inşallah

Cnm bizim göbek kordonumzda 1 damar eksik oldgu için gelişim geriliği ihtimalimiz vardı.Hep ileri bile olsa son haftalrda gerileyeblr demişti dr.Ondan dikkat etmeye calisiyrm.
Muzu bende burda okudum.hergün yemeye calisiodm bu aralar aksadı.kanimn fazla olması lazım Die hergün pekmez yiyodm o da kaldı.Hatta muzun üstüne dokuodm falan.kaşar peynir de bebeğe kilo aldrioms Die duydm.Ona dikkat ediodm.Bi de et bakliyat badem ceviz hergün aksatmadan yemeye dikkat etmeye calisiodm kii ben bu dönemde kan ilacımı bile içmeyi unutmuşum :KK43:

Neyseki bebegimin gelişimi haftasyla uyumlu çok şükür.
32+2 yiz 1890 gr 43 cm çok şükür.
Kan idrar verdim.sonuca göre aspirini birakcaz ilaç ayarlamasi yapcakms.
Nst ye gircem simdide inşallah.
Bakalım bunlardnda güzel sonuçlar alırız inşallah :)
Canim damar probleminizi biliyorum unutmadim.bastan nasilsa yine olur kilo alimi bence.oglumda da vardi o problem 36.haftada 2950 dogmustu.seninde insallah kilo alimi iyi o da iyi dogar annesi.
Nst de ins bi sorun cikmaz sonucu haber verirsin.

Sadece baskiyi hissedersiniz sallaniyormus gibi aci hissi olmaz korkutmayin kendinizi simdiden :KK66: :KK48: uyusma gectikten sonra o da ameliyt bittikten odaniza yerlestikten sonra kesik acisini dikis yerlerini hissedersiniz onun icin de agrikesici vs verir doktorlar endiselenmeyin :KK66:
Sen oldun mu da böyle ameliyat hiiii:KK20:?

Merhaba, Aynı şeyi bekleyenlerdenim,,, yasal olarak çıktınızmı izne, yada 32 ye 3 mu eklettiniz...
Ben yarın gidicem dr a yarın 30+6 yım 31 haftadayım yani
ancak ölçümlerde en başından beri hep önde çıktı oğluşun ölçüleri,,

umarım SAT a göre değilde ölçülere göre 32. hafta raporumu alabilirimmm..

Sonra zaten kısmetse 30 eylulde bırakıyorum...

Sağlıkla kavuşun inşallah
cnm o ölçümlere göre vermiyorlar izni sata göre veriyorlar önde olması erken doğacak anlamına gelmiyormuş bizde 2 hafta önden gidiyoruz doktor öle dedi erken doğacak anlamına gelmez 3 kilo doğacaksa 3300 doğar dedi doktor bana benimde bitiyor önümüzdeki hafta sonu diğer pazartesi gidip alıcam raporumu bana çalışma dedi doktorum erken doğum riskim olduğu için

Haa tamam o zmn:):) acı hissetmeyecegjmj biliyorm gerçi alışkınim ameliyata grmeye ama ilk defa uyanık gircem ya o korkutuyor biraz işte. Kocami da alırlar mi acaba gonulll gonulll
Bundan 4 yil oncesi gorumcem istedi girsin diye hastane kabul etmedi hatta girmesini istedigi kisi baska bir hastanede hemsire.
Bende esime gir diyorum da dayanamam ben diyor.suan hastane kurali nasil bilmiyorum randevunda sor bi istersen.
Senin esin kabul ediyormu.

cnm o ölçümlere göre vermiyorlar izni sata göre veriyorlar önde olması erken doğacak anlamına gelmiyormuş bizde 2 hafta önden gidiyoruz doktor öle dedi erken doğacak anlamına gelmez 3 kilo doğacaksa 3300 doğar dedi doktor bana benimde bitiyor önümüzdeki hafta sonu diğer pazartesi gidip alıcam raporumu bana çalışma dedi doktorum erken doğum riskim olduğu için

Malesef ilk gebeliğimdede ölçümler öndeydi, ancak rapor sata göre 32 de verildi,, 40 göre hesaplıyorlar,
ancak kızım 37 de geldi,,3510 gr+49cm olarak

aradaki 3 hafta kaynadı böylece...2003 yılında.

Neyse hayırlısı bakalım...
En son 11 ağustosta gitmiştim, yarın bakalım durum ne? çalışabilirsin desede, düşünmüyorum 32den sonra 1 gun bile :)
Bi ihtimal evden devam etme olasılıpı var, onada razıyım zaten, yollarda gidip gelmektense.

Canim damar probleminizi biliyorum unutmadim.bastan nasilsa yine olur kilo alimi bence.oglumda da vardi o problem 36.haftada 2950 dogmustu.seninde insallah kilo alimi iyi o da iyi dogar annesi.
Nst de ins bi sorun cikmaz sonucu haber verirsin.

Maşallah cnm.İnşallah bizimde öyle olur.
Bende senin gibi dusunuyrm.detayliyi yapan doktora demiştim ama bu haftadn sonra geriler falan dedi.içime Kurt düşürdü yani.ne kadar çok takilmasamda aklıma gelio.Daha dikkat etmem lazım gibi hissediyrm maalesef.vicdan da yapiyrz işte :)

ben bize geç kaldık diyordum siz daha da geç kalmışsınız tadilat için bizim baya kapsamlıydı 2 aydır evimize gidemedik özledim evimi yatağımı

Ev sahibi sag olsun Eylul demisti. Cok buyuk bi is degil ama 2 odada pvc degisimi yapilacak, umarim en kisa zamanda gelirler.

Ev sahibi sag olsun Eylul demisti. Cok buyuk bi is degil ama 2 odada pvc degisimi yapilacak, umarim en kisa zamanda gelirler.
ohooo oda bişey mi cnm bizde değişmeyen tek şey pencerelerle duvarlar kaldı geri kalan heryer kırıldı döküldü. birazda uzadı iş hala düzene girmedi ev koltuk aldık onlar gelmedi halı yok doğal gaz açılmadı eve sadece gece yatmak için gidiyoruz oda ben rahat edemiyorum başka yerde diye

Malesef ilk gebeliğimdede ölçümler öndeydi, ancak rapor sata göre 32 de verildi,, 40 göre hesaplıyorlar,

En son 11 ağustosta gitmiştim, yarın bakalım durum ne? çalışabilirsin desede, düşünmüyorum 32den sonra 1 gun bile :)
Bi ihtimal evden devam etme olasılıpı var, onada razıyım zaten, yollarda gidip gelmektense.

Merhaba artık erken doğumlarda izinler doğum sonrasına aktarılıyor belki 2003 de öyle değildir, ama şuanda erken doğum yapanların bir kaybı olmuyor çok şükür :)

ohooo oda bişey mi cnm bizde değişmeyen tek şey pencerelerle duvarlar kaldı geri kalan heryer kırıldı döküldü. birazda uzadı iş hala düzene girmedi ev koltuk aldık onlar gelmedi halı yok doğal gaz açılmadı eve sadece gece yatmak için gidiyoruz oda ben rahat edemiyorum başka yerde diye

Evet sizin tadilat degil baya insaat olmus kolay degil valla

Kızlar merhaba nasılsınız? Kaç kilo aldınız siz? Sabah tahlil için Aile Hakimi'me gittim. Hemşire çok kilo almışsın niye diyetisyene gitmiyosun falan dedi. 11 kilo aldım ve 32.'inci haftaya girdim. Aile Hekimim de kendi doktorum da birşey demiyor hiç kiloyla ilgili o ne zaman gitsem çok kilo almışsın diyor ve artık cidden sinirlerimi bozmaya başladı ya. O yüzden merak ettim siz kaç kilo aldınız acaba gerçekten onun dediği gibi çok mu kilo aldım:( Ayrıca Rüzgar da biraz iri bir bebek boyu ve kilosuyla doktorum da öyle demişti :(

Bundan 4 yil oncesi gorumcem istedi girsin diye hastane kabul etmedi hatta girmesini istedigi kisi baska bir hastanede hemsire.
Bende esime gir diyorum da dayanamam ben diyor.suan hastane kurali nasil bilmiyorum randevunda sor bi istersen.
Senin esin kabul ediyormu.
Eşim girer canım.bnm başımda durur bsy görmez o sekilde:) bakalım gidince sorarım doktora.

Canm neden kaynıyor ki dün mudur yardmci la konstm doğumun olsun erken olursa diğer günleri aktarırız dedi

Canm neden kaynıyor ki dün mudur yardmci la konstm doğumun olsun erken olursa diğer günleri aktarırız dedi

Bahsettiğim konu 2003 yılındaydı canım, ozamanlar üzerine düşmedik çok detay bilmediğimizden. ödeneği aldığımızda farkkettik...Bakalım şimdi gelişmeler nasıl olacak, sağlıkla gelsinlerde.

Back
X