• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu :KK61::KK61:
Ahh kuzum çok geçmiş olsun dikkat et bebisi sarsma:KK43:

Kızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu :KK61::KK61:

Geçmiş olsunn..Allah beterinden korusun.
Mide yanma olayı son bir haftadır benide bezdirdi, midemden ziyade boğazım feci yanıyor,,
sürekli soğuk bişeyler geçsin oradan istiyorum...

İlk 3aydaki sıkıntılar geri geldi son 3 ayda sanki
aşırı gaz,,gece bazen öğürerek uyanmak, ilaveten çoğu gece uyuyamamak :(

Of kizlar az önce rahmime bir ağrı girdi iki büklüm etti beni resmen, ayakta duramadim kendimi yatağa zor attım şükür uzanırken yok o ağrı acaba niye oldu ki ?

vildan_drs vildan_drs sen hangi dr ye karar kildin 3 tane doktora gidiyordun yanilmiyorsam.gel sende bizim dr ye.
Doktordan rica edelim 4 umuz bir doguralim.
@ayseankara @disikartal87
Canım ben oğluma hamile iken Nurettin beye gidiyordum ama memnun kalmamıştım hatta tartışıp ayrılmıştım son 1 ayda Ozaman ..psikolojimi bozmuştu iri Bebek erken doğar ciğer geliştirici İğne Vurdurmuştu hiç bir riskin yokken aylar önceden iri Bebek diye sezeryan günü vermişti bana erken doğurmazsan şu tarihte sezeryan olacaksın diye bende Ozaman normal istiyorum tabi sinir olmuştum Altan muayene bile etmeden doğurup doğuramyacağıma Nasıl karar verebiliyor diye ..aşırı sezeryanı sevdiği balıkesirdekiler tarafından biliniyordu ha ben normal mı doğurdum oğlumu hayır ! Sezeryan oldu ama kordon dolandı 39 haftada kendim istedim artık psikolojim bozuldu diye hiçde erken gelmeye niyeti yoktu ayrıca ne Ağrı'm ne acım vardı birde Bebek iriydi evet ama haftalar önceden bu tarz konuşmaları Can'ımı sıkmıştı ..alladdinnde Ozaman hep tersini söylüyordu son ana kadar bilemeyiz 4.5 kilo yüzde normla doğuran hastalarım var iri olması erken doğacak anlamı taşımıyor filan diyordu onu tercih etmiştim ..şimdi siz memnun kalınca bende Acaba bende mi problem vardı diye sorulayıp gitsemmi ama dedim gidilmez heralde artık :) hala kafama göre takılıyorum ama 1 numaram Ertan hoca üniversitede ama üniversitenin amliuayhane ortamı nasıldır bilmediğim için doğumu o yapmaz heralde yine Sevgi'de aladdini çağıracak gibi eşim ...bilmiyorum kim kesecek beni :)))

Kizlar hepinize gunaydin ben de dun iyi bir gun gecirmedim her yerim agriyodu bebek hareket ettikce boyle sanki ittiriyo sertlesiyo faln kotuydum yani cok hareketliydi altan sagdan soldan heryerden ittirdi resmen cikmak ister gibi kaburgalarum kemiklerim hep agridi :110: sizde de oluyo mu bu durumlar yaa ilk defa bu kadar zorlndim

Bide bacak aram vajinanin ust kemikleri diyim hamlamis gibi agriyo sizin durumlar nasil ?

Valla cnm bende bilemiyorum belki buyumeden veya bebek hareketlerinden kaynaklanmistir
Valla canım 30. Haftaya girdim gireli illa karnıma yada rahmime birşeyler oluyor doğumun yaklaştığını artık anlayabiliyorum:anneadayı: ve bacak arası senin sorunun bende de oluyor abdest alırken bacagimi kaldırırken falan çok zorlaniyorum aynı hamlamis gibi agriyor

Geçmiş olsunn..Allah beterinden korusun.
Mide yanma olayı son bir haftadır benide bezdirdi, midemden ziyade boğazım feci yanıyor,,
sürekli soğuk bişeyler geçsin oradan istiyorum...

İlk 3aydaki sıkıntılar geri geldi son 3 ayda sanki
aşırı gaz,,gece bazen öğürerek uyanmak, ilaveten çoğu gece uyuyamamak :KK43:
Sanırım ılk aylar son aylara dogru tekrar edıyormuş napalım katlanıcsz

http://www.hepsiburada.com/baby-me-camasir-leke-cikarici-750-ml-pm-zyebke20022

Bebek icin leke cikarici deterjan
Taris_6852480.webp

Valla canım 30. Haftaya girdim gireli illa karnıma yada rahmime birşeyler oluyor doğumun yaklaştığını artık anlayabiliyorum:anneadayı: ve bacak arası senin sorunun bende de oluyor abdest alırken bacagimi kaldırırken falan çok zorlaniyorum aynı hamlamis gibi agriyor

Bende artık çok zorlanıyorum kızlar yürürken bile o dediğiniz ağrı bende oluyor normal diye düşünüyorum inş öyledir

slm kizlar nasılsınız herkes iyidir insallah dogumada sayılı günlerimiz kaldi Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün bizim dr randevumuz var prensesim büyüdü mu çok merak ediyorum :KK71:
Hadi hayırlı haberlerle gel inş , herkez gitti benim ki ayın başında kontrol, çok sabırsızlanıyorum vakitte geçmiyor

Canım aynı bende senin gibi düşünüyorum. anneliğin nasıl muhteşem bişi olduğunu , evladın ne demek olduğunu tam anlamıyla ancak birinci doğduktan sonra anlıyorsun. ikincide bunları bildiğin için ve artı olarak onu bekleyen abisininde heyecanıyla dahada çok heyecan daha çok sabırsızlanıyorsun.Rabbim sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin. hepimize inşallah. Amin. :halay:
Amin inşaallah en büyük heyecanı da abisi için duyuyorum ne yapacak Nasıl davranacak Nasıl bir bağları olacak abi kardeş destek olacaklar mı birbirlerine şimdi düşünüyorum abim olmasa ne yapardım diye çok yalnız hissederdim kendimi herhalde onlarda benim gibi büyüdüklerinde şükür edecekler inşaallah.. Ay çok duygulandım gözlerim doldu...
Toparlanıp temizliğe koyulmam lazım ama bir tembellik üstümde bugün eşimin doğum günü AVM'ler açılmadan gittim sabah hediye alayım diye iki tane aldım mecbur oğlumda vermek ister çünkü birde etrafı toparlayıp pasta almaya çıkarsam işlem tamamdır...

slm kizlar nasılsınız herkes iyidir insallah dogumada sayılı günlerimiz kaldi Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün bizim dr randevumuz var prensesim büyüdü mu çok merak ediyorum :KK71:
İnşallah kocaman bi kız olmuştur annesine gülücükler atar. Hadi bakalım günlerimiz aynı gelince beni etiketle canım banada fikir olur oğlum kaç gr civarında:KK66:

Back
X