• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlar. Hic sevimli degil bu havalar. Benim agrilarim cok. Ne kotu bir gun.
Bu gece bacaklarım çekildi ağrıdan. Sırtım battı. Yağmurlu havalar böyle. Bu arada canım Çarşamba kontrolüm vardı limanda. Muayene sonrası önce doğumhane katına çıkıp baş ebeyle konuştum. Ne lazım farklı olarak getirmem gerekn dedim. Senin ve bebeğin kişisel eşyaları hasta bezini biz veriyoruz dedi. Sadece göbek bağı için özel bir bakım solüsyon ů istedi. Burda sürmeye başlarız sen evde devam edersin dedi. Artık batikon önermiyoruz dedi. Sonra muhasebeye indim doğum ücretleri için. Epidural normal = oda + doğum fiyatı 2000 TL. sezaryen =oda+doğum fiyatı 1700.bu fiyat arka odada yatarsan geçerli. Önde deniz manzaralı odada üstüne 100 TL daha ekleniyor her ikisinin de

Gunaydin kizlar. Hic sevimli degil bu havalar. Benim agrilarim cok. Ne kotu bir gun.
Gunaydin
Bugun bizim burda gunes acti :)))
Bugun benimde agrim cok.ozellikle sırtim gece yatinca gecerdi ama bu gece hic gecmemis cok agriyor sırtim birde topuk dikeni mi ne cikti herhalde topugumun ustune zir basiyorum.digerlerini saymayayim artik.

Son zamanlar daha agrili gecicek dogal olarak.bebislere kavusunca hafiflycz insallah.

Bende seni sorcaktim eskisi gibi sen sık goremiyorum artik buralarda.bizi sık sık yokla canim.
bi kac kisi daha var eskisi gibi girmeyen.

Benim hatun almis kucuk bebisini ayagina da yastik ninni soyleye soyle uyutmaya calisiyo onu
Ah ah kardesimide uyutcam diye tutunursa yandik
Bizimki de dün yeni doğmuş bebeği babaannesinden kıskandı ve vurmaya çalıştı çok ağladı..bebeklerini aynı şekilde oda sallayıp uyutuyor

Gunaydin
Bugun benimde agrim cok.ozellikle sırtim gece yatinca gecerdi ama bu gece hic gecmemis cok agriyor sırtim birde topuk dikeni mi ne cikti herhalde topugumun ustune zir basiyorum.digerlerini saymayayim artik.

Son zamanlar daha agrili gecicek dogal olarak.bebislere kavusunca hafiflycz insallah.

Bende seni sorcaktim eskisi gibi sen sık goremiyorum artik buralarda.bizi sık sık yokla canim.
o sırt agrısı bende de var :( Çok fena hersabah belim kopacakmıs gıbı bır agrıyla uyanmaya basladım :110:Gece sola yatmaya calsııyorum ama ıster ıstemez ınsan donuyor en rahatta sırt ustu uyuorum sonra farkedıp gene sola donuyorum ama olmuyor bır turlu :KK51:

Bizimki de dün yeni doğmuş bebeği babaannesinden kıskandı ve vurmaya çalıştı çok ağladı..bebeklerini aynı şekilde oda sallayıp uyutuyor
Kucukdu dimi senin kizin.biraz kiskanmalat olabilir.
Zeynep de kasimda 2 yasini doldurcak ama kiskanclik yapcagini zannetmiyorum evde abi var birde yegenlerle hasir nesiriz ama sonuc ne olur yinede bilemem.

Kucukdu dimi senin kizin.biraz kiskanmalat olabilir.
Zeynep de kasimda 2 yasini doldurcak ama kiskanclik yapcagini zannetmiyorum evde abi var birde yegenlerle hasir nesiriz ama sonuc ne olur yinede bilemem.
Evet senin kızından tam 6ay büyük..normalde de babasının yanına oturtmaz beni kıskanır ama babaannesini bir ayrı sevip kıskanıyor..alıştırmaya çalışıcaz artık inşallah başarırız

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun

Aciklamasi mantikli geldi doktorumun su miktarini daha da arttirisak kafasi bizim keseye yapismamis olurmus. Yapisik durdugu icin yani dayadigi icin ultrason aradaki bosluklari algilayamadigindan orayi duz bir et parcasi olarak algiliyormus. Oyuzden goruntu veremiyormus. Arada bosluk olmaliymis yani goruntu verebilmesi icin..
:KK66:
Evet arada boşluk yok diye banada söyledi.Bende su miktarını artırim o zaman.İnşallah bir dahaki sefere görürüm:anneadayı:

My moonlight My moonlight canim bugunki kontrolde 2300 cikti benim serseri seninki benden 100-150 gr ilerde cikiyordu hep muhtemelen seninki suan 2400 kusur :KK19:
Maşallah demir beye çok iyi ısırmalık olmuş artık:)) yüzünü açık seçik göstermiş sana aferin kuzuya benim paşaya örnek olur umarım:)))

Bu gece bacaklarım çekildi ağrıdan. Sırtım battı. Yağmurlu havalar böyle. Bu arada canım Çarşamba kontrolüm vardı limanda. Muayene sonrası önce doğumhane katına çıkıp baş ebeyle konuştum. Ne lazım farklı olarak getirmem gerekn dedim. Senin ve bebeğin kişisel eşyaları hasta bezini biz veriyoruz dedi. Sadece göbek bağı için özel bir bakım solüsyon ů istedi. Burda sürmeye başlarız sen evde devam edersin dedi. Artık batikon önermiyoruz dedi. Sonra muhasebeye indim doğum ücretleri için. Epidural normal = oda + doğum fiyatı 2000 TL. sezaryen =oda+doğum fiyatı 1700.bu fiyat arka odada yatarsan geçerli. Önde deniz manzaralı odada üstüne 100 TL daha ekleniyor her ikisinin de
Normal dogumun fiyati daha dusuk olmasi gerekmez mi?? Cok ilginc ama bizde sorduk 1400 dediler bizede normal dogum icin. Acaba kafalarina gore mi fiyat cikariyor bu hastane neyse biz daha zaten karar veremedik. Mediklaparkla gorusmelerimiz devam ediyor. Esim pek guvenemedi liman hastanesine.

Plastik değil canım içi pamuklu sadece südyen ıslanmasın ve emzirme sütyeninden göğüs ucu belli olmasın diye kullanışlı oluyor.
ggs pedımı yoksa hava aldıran plastık kalıp gbı bısey var hem ggs ucunun surtnmesını engellıomuş omu daha kullanşlı bn daha almadm hangısını alsam bılmıorum

Gunaydin

Canim ben aslinda giriyorum okuyorum. Ama hani katilabilecegim bir sohbet olmuyor bende okuyup begenip cikiyorum. Dun zaten agrim coktu hastaneye gittim. Guzeller guzeli hanimkizim yuzunu gostermedi babasi yok diye sanirim. Ugrasti doktor ama malesef acmadi yuzunu sipa. 15 gun yat sadece dus wc yemek icin kalk dedi. 15 gun sonra gezersin dedi.

Back
X