• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim benimde begendigim model oldu netten ama bizim birda sibesi yok mal olarak nasil urunlei
Guzel mdf cok kalıtelı kuranlar bıle harıka dedi.yalnız kokusu hala var mobılya.2 ay olcak.alınca sırkelı suyla ıyıce sıl gıysı vs koymadan odayı havalandır mobılyayı da

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun
Biz de çilek mobilya natura takimini siparis ettik. Pzt gelip kurcaklar. Webde gorselleri ve fiyatlari var.

PicsArt_09-23-11.26.59.webp

Massalah minnoslara cok guzel kilolari yarinda benim randevum var cok merak ediyorum kizcelerimi 2000 kilo olmuslardir insallah saglikla gelsin minnoslarimiz ❤❤❤
amin canim tesekkurler olmustur senin kizcelerinde merak etme guzel haberler duyarsin sende insallah

Iyi günler kızlar, bugun Dr kontrolumuz vardi, herseye iyi dedi ama kg si az haftama göre 33 +2 yim 34 +4 çıktı. Buna rağmen 1900 -2000 gr arası dedi. aslında kilo konusuna takılan biri deilim, hatta zayıf bebeğin doğduktan sonra kilolu doğan bebege göre daha iyi toparladigini biliyorum ama sanki benimki bayagi küçük
3 hafta sonra tekrar gel dedi birde ilişki yasak dedi haaa bide bebek normal doğum pozisyonunu almış en çok ona sevindim :nazar:

Maşallah bebişine canım ama hiç de zayıf diil bence bundan iyisi şamda kayısı canım :)) Ayy gerçi şam diye bi yer de kalmadı hey gidi şam :ukala: :ukala: gece uykumu almadım beni idare edin :KK51:
sagol canim ne bileyim arkadaşların 32.haftada 2500 civarı olunca benimki zayıf geldi gözüme doğru söylüyorsun çok şükür

Hayırlı cumalar kışlar nasilsnz.
Bu aralar bi telaşe gidiyrz.giremiyrm hiç girince ancak bikaç msj okuyabiliyrm.sohbete katilamiyrm.
Kv ler bayramdn sonra gelmslerdi.Onlar gitti kardeşim geldi.doktor falan.alışveriş yaptık süslemeler için.bebisimin kiyafetlrni yıkayıp utuluyrz.baya bi yoğunuz yani
Siz neler yapiosnz hazırlıklar başladı mı :)

Iyi günler kızlar, bugun Dr kontrolumuz vardi, herseye iyi dedi ama kg si az haftama göre 33 +2 yim 34 +4 çıktı. Buna rağmen 1900 -2000 gr arası dedi. aslında kilo konusuna takılan biri deilim, hatta zayıf bebeğin doğduktan sonra kilolu doğan bebege göre daha iyi toparladigini biliyorum ama sanki benimki bayagi küçük
3 hafta sonra tekrar gel dedi birde ilişki yasak dedi haaa bide bebek normal doğum pozisyonunu almış en çok ona sevindim :nazar:
Canım usg pozisyondan doğru ölçememiştir doğru olsa bile doğana kadar 2800 3 olur inşallah bebeğe kilo aldırcak besinleri araştır bundan sonra öyle devam et sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine.

Tam eşim gidecek ben nezle olmuşum kafam ağrıyor gözler kızarık yetmiyormuş gibi zeynep zülal de grip olmaya başladı bile. Hava kötü bulanık içim daralıyor eşim gelene kadar maceralı günler geçireceğiz galiba:işsiz::hasta:

Canım usg pozisyondan doğru ölçememiştir doğru olsa bile doğana kadar 2800 3 olur inşallah bebeğe kilo aldırcak besinleri araştır bundan sonra öyle devam et sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine.
Saolasin canim birkaç hafta önce sanırım eylül yada agustos topiginde okumuştum, bir bardak suya iki yemek kaşığı bal koyup onu içmiş bidahaki kontrolde bebek önde bile çıkmış, onu deneyebilirim, birde kasar muz ve bulgur pilavınin kilo aldirdigini biliyorum . dediğim gibi kilolu olsun diye çok kasmiyorum, sağlıklı olsun yeter. ama tabii insan ele avucada gelsin istiyor :KK46:

Bnmki haftası da kuçuk çıkıyo 3 4 gün kilosu da anca 2 kilo oldu eşim de kafayı takıyor kilolu olsun istiyor bn de takıyordum ama gerek yok yani sağlıklı olsun alırlar kilo illa ki dogunca

Hayırlı cumalar kışlar nasilsnz.
Bu aralar bi telaşe gidiyrz.giremiyrm hiç girince ancak bikaç msj okuyabiliyrm.sohbete katilamiyrm.
Kv ler bayramdn sonra gelmslerdi.Onlar gitti kardeşim geldi.doktor falan.alışveriş yaptık süslemeler için.bebisimin kiyafetlrni yıkayıp utuluyrz.baya bi yoğunuz yani
Siz neler yapiosnz hazırlıklar başladı mı :)
Kolay gelsin cnm.Bn de 2 gündür yıkama utulemeyle uğraşıyorum bebek şekeri yaptrcaz park yatağın ustine raf yaptrmk istyrm bebesin fotosunu fln koyucam.oda yapmadığım için bari kndine ait bi rafı olsun dedim:)

Saolasin canim birkaç hafta önce sanırım eylül yada agustos topiginde okumuştum, bir bardak suya iki yemek kaşığı bal koyup onu içmiş bidahaki kontrolde bebek önde bile çıkmış, onu deneyebilirim, birde kasar muz ve bulgur pilavınin kilo aldirdigini biliyorum . dediğim gibi kilolu olsun diye çok kasmiyorum, sağlıklı olsun yeter. ama tabii insan ele avucada gelsin istiyor :KK46:
Yeşil mercimek ve et balık gibi proteinleride ihmal etme yoğurt ve ayranda tabiki. İnşallah sağlıklı 3 kiloyu aşmış bi bebişin olur

Bal pekmez ceviz fln yemiyom ama bn de muz ve kaşar yemeye çalışiyrm canm her gun.bi de eşim zorla süt iciriyor:)

Back
X