• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Offff genel anestezi mi olsak yaaaa bn iyce korkmaya basladımmm çok heyecanliii:KK17:
yok kız düşünsene bebişin ilk çıkışını görüyosun hemen kucağına alıyosun falan bu herşeye değer bence :anne: ben de sanki her sıkıntıyı atlatmışım gibi şeyi düşünüyorum bu ara hani bebişi direkt kucağına veriyolar ya eee sen tamamen yatay vaziyettesin bebek nasıl durucak kucağında yoksa yatak kalkıyo mu otomatik olarak?? bunu ablama sordum da yok şeytan filmlerindeki gibi yatak havalanıyo dedi dalga geçti en masum hayallerimle :KK12: ay bi sürü görüntü hayal ediyorum allah rızası için deneyimli bi bacımız anlatsın şu zıkkımı :işsiz:

Offff genel anestezi mi olsak yaaaa bn iyce korkmaya basladımmm çok heyecanliii:KK17:
yok kız düşünsene bebişin ilk çıkışını görüyosun hemen kucağına alıyosun falan bu herşeye değer bence :anne: ben de sanki her sıkıntıyı atlatmışım gibi şeyi düşünüyorum bu ara hani bebişi direkt kucağına veriyolar ya eee sen tamamen yatay vaziyettesin bebek nasıl durucak kucağında yoksa yatak kalkıyo mu otomatik olarak?? bunu ablama sordum da yok şeytan filmlerindeki gibi yatak havalanıyo dedi dalga geçti en masum hayallerimle :KK12: ay bi sürü görüntü hayal ediyorum allah rızası için deneyimli bi bacımız anlatsın şu zıkkımı :işsiz:

demin senin ameliyathane betimlemeni anneme söyledim de gözleri falan doldu ayyyyyy ben napıcam nasıl dayanıcam falan demeye başladı baktım nerdeyse dövünmeye başlıcak ya dur anne sakin beni kesip biçicekler seni diil dedim .. beni kesseler daha iyi zaten diyo ya şimdiden panik oldu :/ bu heryer açıksa kocişi de içeriye almamaya karar verdim ya tek başıma doğurur çıkarım anasını satıyım
Kızzzzz kadının kalbine mi indircen niye okuyon anneye:/ sonuçta ameliyat ben dalgaya vuruyorum o ayrı ama hayatın gerçekleri yani. Ben birde tesettürlüyüm düşün. Kıza bonem bari kalsın demiştim ameliyattan önce oda olmaz hiç bişey olmıcak üstüne sadece bu elbiseyi giy dedi utandım ama ameliyathanede sormuyorlar bile pata küte hızlı hızlı bir anda yapıyorlar herşeyi şaşkın şaşkın yatıyosun öyle :(

Kızzzzz kadının kalbine mi indircen niye okuyon anneye:/ sonuçta ameliyat ben dalgaya vuruyorum o ayrı ama hayatın gerçekleri yani. Ben birde tesettürlüyüm düşün. Kıza bonem bari kalsın demiştim ameliyattan önce oda olmaz hiç bişey olmıcak üstüne sadece bu elbiseyi giy dedi utandım ama ameliyathanede sormuyorlar bile pata küte hızlı hızlı bir anda yapıyorlar herşeyi şaşkın şaşkın yatıyosun öyle :KK43:
oyyy kıyamam ya bonem bari kalsın mı dedin :KK48: ablam da hep anlatır mutfak önlüğü gibi bişey giydiriyolar sen önden giyinik olduğunu düşünüp avunuyosun ama arka full açık der :KK70: o zamanlar seda sayanın böyle bi popo dekoltesi sevdası vardı her kıyafeti açıktı totosuna kadar sanırsam ondan ilham aldılar o önlük için de

Ameliyatta kucak olayı yok bidenem:))) o normal doğumda :KK66: sezeryanda bebek doğunca hemşire yanına getirip gösteriyor yanağına dayıyor öpüyorum kokluyosun sonra götürüyor Bukadar:)))) kollar masaya bağlı nereye kucaklıyon birinde nabız cihazı bağlı birinde serum kollar yatay masaya sabitliyorlar :KK30:

oyyy kıyamam ya bonem bari kalsın mı dedin :KK48: ablam da hep anlatır mutfak önlüğü gibi bişey giydiriyolar sen önden giyinik olduğunu düşünüp avunuyosun ama arka full açık der :KK70: o zamanlar seda sayanın böyle bi popo dekoltesi sevdası vardı her kıyafeti açıktı totosuna kadar sanırsam ondan ilham aldılar o önlük için de
Kız öyle bi gülüyorum ki mesajlarına karnım kasıldı doğurcam galiba okumasammı:KK57:

Babanin gozunde cok minnos bi hamile olmussun demekki kuzumm aslinda seni ovmus ablani harcamis :KK48: hep bu hormonlar canimm hic skntiya sokma kendini guzel olcak hersey babani ve triplerini degl bebisini ve minnosluklarini dusun ilac gibi gelcek gor bak :KK19: :KK46:
evet adamcağızın gözünde o minnoşluğumu hiç kaybetmedim :kk77: tamam ben de ilk ergenliğe girerken küçüklüğümdeki gibi önümdeki yemeği bitirdiğimde alkış bekledim masadakilerden ama bırak alkışı bi süre sonra yediğim ikinci tabak makarnalara "oha evimizde minnak bi kutup ayısı besliyoruz galiba" bakışlarıyla ailemin kolunu bacağını sakınma girişimleri eşlik etti :cry: yok yani bi babam inanamadı kilomun yeterli hatta fazla olduğuna :KK70: inşallah dediğin gibi olur kuzucum bu anlattıklarım sadece bi kısmı tabii diyorum ya aslında ben kasıyorum kendimi vallahi bu kontrol hastalığı tedavilik bişey :KK51:

Ayy evde biri beni güldürünce herkesi kovuyodum :KK47: şimdi nasıl alıştıysam millet yerlere yatıyor gülmekten bende anca tebessüm :KK48:
Nasıl sadece tebessüm valla çok gülüyorum deli dicekler:)))) birde gülmekten kasıldım hakkaten korkuyorum bazen. Banada öğret tebessümü:))

Ameliyatta kucak olayı yok bidenem:))) o normal doğumda :KK66: sezeryanda bebek doğunca hemşire yanına getirip gösteriyor yanağına dayıyor öpüyorum kokluyosun sonra götürüyor Bukadar:)))) kollar masaya bağlı nereye kucaklıyon birinde nabız cihazı bağlı birinde serum kollar yatay masaya sabitliyorlar :KK30:
hadi yaaaa :( deli miyiz biz niye yatağa bağlıyolar diye düşünüyodum ki hak verdim adamlara riske atamazlar hele beni halatla bağlarlar belki masaya :KK48:

Bak yaaaaa yine güldüm karnım acıyor sana içerik gizle yapıcam haaaa doğurduğunu sonra okurum seni:KK70:
nerden buluyorsun böyle lafları gülmek güzelde karnı burnunda zor oluyor tövbe yarabbim gaz çıkarır gibi çıkıcak benim oğlan böyle giderse:pi
hadi yaaaa :KK43: deli miyiz biz niye yatağa bağlıyolar diye düşünüyodum ki hak verdim adamlara riske atamazlar hele beni halatla bağlarlar belki masaya :KK48:

Nasıl sadece tebessüm valla çok gülüyorum deli dicekler:)))) birde gülmekten kasıldım hakkaten korkuyorum bazen. Banada öğret tebessümü:))

Kız bende gülmekten ağlar hale geldiydim göbeğimi tuta tuta sonra olayı tebessüme çevirdim komik bişi de gözlerimi kulaklarımı kapattım :olamaz: hatta bi ara bi topik var eşlerinize ne zaman rezil oldunuz diye onu okurken gülmekten yatak sallanır abim uyanırdı onu okumayı bıraktım :KK31: he bir de sessiz gülünce kasılıyor insan gülersem sese veriyorum titreşimi :KK71:

Canım bazı kilo aldırıcı gıdalar var muz, kaşar peyniri gibi onlardan denedin mi. Gerçi yapısal da olabilir. Biraz gıda takviyesi dene belki toparlar haftasını. Olmadı doğunca alır bozma moralini
muz gunde 3 tane falan yıyorum . bakalım yemeklerden snra sol tarafa da yatyrum daha fazla yıyorum artık bakalım yarın yıne gdcem ne olucak?

Bak yaaaaa yine güldüm karnım acıyor sana içerik gizle yapıcam haaaa doğurduğunu sonra okurum seni:KK70:
nerden buluyorsun böyle lafları gülmek güzelde karnı burnunda zor oluyor tövbe yarabbim gaz çıkarır gibi çıkıcak benim oğlan böyle giderse:pi
Benim içeriğim gizlenmeeezzz kapıdan kovsanız bacadan girerim çağırdın bi kere :)))

Back
X