• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hadi benim ki geçici de sen her türlü imkanları zorla artık duygu sömürüsü mü olur pikini şov mu olur bilemicim. İlk aynı evde yaşayınca o kadar sorun olmuyor ama sonradan aynı eve girmek olmuyor. Hadi ben 2-3 ay idare ederimde kendimden çok isterim senin şu olay çözülsün. Gerçekten olmuyor dediğin gibi seviyoruz ama sonra tartışmalar kırılmalar alıyor yerini
Ayyy içim daraldı :KK35: hele seninki geçici değil demeyin bana :KK47: gül gibi geçinirken illa bi çomak sokulacak yani. Allahım fırsat vermesin inşallah amin. Seninkide benimkide kendiliğinden çözülsün inşallah amin. :KK51:

Ayyy içim daraldı :KK35: hele seninki geçici değil demeyin bana :KK47: gül gibi geçinirken illa bi çomak sokulacak yani. Allahım fırsat vermesin inşallah amin. Seninkide benimkide kendiliğinden çözülsün inşallah amin. :KK51:

Amin amin amin. Benim daha oturmayan düzenim otursun seninde düzenin bozulmasın inşallah.

because of you because of you bombaymis canim ya :KK70: millette saplanti olmus sezeryan karsitligi bana da es dost soruyor ne zaman nasil diye senin tarzda cevap veriyorum hemen basliyorlar amann sezeryan yapim deme, catin dar derler inanma, bebek ters derler inanma :KK70: bizi oldurtcek bunlar :KK70:
Bende de tam tersi durum. Kime normal doguracagim desem ne gerek var riske yaptir sezeryan. Bi tanidiklari hic bitmiyor kotu kotu hikayeleri falan.

Canım doktora götürdün mü mikrop bulaştıysa flagly tedavisi şart muzla patatesle olmaz hemen doktora götür bence geçmiş olsun. Bende çok su içmediğim halde geceden beri tuvaletteyim nerden geliyor bukadar su anlamadım:KK43:
Dün sabah götürdük canım acile
Flagly verdi calpol... İlaçlara devam.. 4 gündür reflor veriyorum ama tık yok

A Askina eskiya valla bende karnıma bastıracaklarını bilmiyordum 4 yıl önce o Zaman bizim forumda hiç konuşulmamış yada ben kaçırmışım sanırım ..karnım böyle kasılmaya başladı uyuşmamınn geçmesinin etkisiyle sanki Bebek varda çırpınıyor içimde gibi hemde sancılı şok oldum annem filan panikle ebeyi çağırdı bu kızın karnına bişey oluyor diye 2 kişi geldiler biri elimi tutuyor biri karnıma basıyor aşağıya doğru eğilimli yapıyor yanı masaj gibi çığlık çığlığa kaldım elimi kurtarabilsem diğer hemşireden saçına yapışacam ebenin ama yok yanı olmadı eeee tabi birde beklemiyordum Şok'la anca ağladım :)))) kanama olsun rahim toplasın diyemiş meğer :)) birde ilk ayağa kalkınca aynı acıı tabii ama sonra dedim ya yavaş yavaş geçiyor ama zamana ihtiyaç var...mesela bunu yaşadım ya şimdi normal doğum belirtilerini merak ediyorum ben planlı gittim ve Ağrı'm olmadı ya ..korkuyorum şimdi su Nasıl gelir nişan Nasıl olur kanama olursa napıyom diye hergün korku var..doğum sancısı Nasıl Nasıl anlayacağım filan gibi korkularım var erken gelirse Bebek acayip panik olucam sanki:skandal:
Allah allah bu hemşireler de bi garip insan bi söyler smdi böyle yapacaz diye.neyse bakalım ona da katlanicaz artik:( evet ilk ameliyt da ayağa kalkmak çok eziyetti ama ikinci de hc bsy hissetmedm bu doğum da farklı bi süreç olacak bakalım insllah sağ salim atlatalim da napalım cekcez:) ya gece sanci yla uyandım bn de adet sancısı gibi bsy acaba bu mu dedjm sanci.bebek de oynuyor acaba o yüzden mi oldu bilemedim 4 ekime kadar beklese bari randevuya kadar :)

Benimde ödüm kopuyor çok tırsıyorum ama şu halden çok daha iyidir..şimdi Bebek iyimi yok birşey mi oldu ?yok kanama yok enfeksiyonmuş olduk ..düştümü Bebek yaşayacakmı aman tutunacakmı yok hematom :))) çok çektik be :))) doğsunlar Zaman'ında ödüm de kopsa acıdan gebersemde şu psikolojik baskıdan iyidir heralde :)))unutulup gitmese 2. Çocuk yapmazdık heralde :))))
Aynen unutulup gidiyor bn bildiğim için unutuldugunu smdiden 2.yi istyrm sütten kesilsin hemen 2.yi istyrm:)aynen bn de düştü mu yok miyomlar öldürür mu kanama bekledim uzun bi süre kesin olur fln diye Allahıma çok şükür bsy olmadan geldik bu zamana gerisi de böyle kolay olur insallah

Icerideki kan ciksin diyeymis.birde benden o kadar bastirmalarina ragmen bir damla kan gelmedi.sonra meger ameliyatta cok guzel temizlenmis icin dediler.bana yasattiklari aci kâr kaldi resmen.2 gun ben adet gormedim kizimda.
Kotu olms canim ya smdi yaptirmasak mi o zmn geldiklwrinde:)Kan ayağa kalkınca çıkar zaten yani siz zahmet etmeyin diyelim:)

Bu karar bi önceki evre de veriliyordu canım :KK48: bak gör çok güzel doğurcaz inşallah bu hatunlar tecrübeliler yaşamışlar ama bak yine aynı şeyleri yaşamayı bile isteye yaşamak istiyorlar. Acı çeksek bile sonra geçecek evimize miss kokulu bi can gelecek :anne:
Bn de korkmuyorum deyip duruyordum yaklaştıkça bsyler oldu bana:) nyse güzel düşünelim güzel olsun insallah:)

Günaydın kkızlar bböbreğiniggenişlememmaalesef 37 mm olmuşggenişleme çok ileri derece oolmuş doktor send takılacakdedi cçokkkorkuyorum çünk s tend sonrası erken doğum oolabilirmiş çokkorkuyorum ne oolurbana dua edin hepiniz cçokiihtiyacım var stend takmasam da böbrek zarar goruyormus

Bende iyi bi jilet alayım diodum.İyi oldu tavsiyen :KK66: Gerçekten görmeden yapmak çok zor ama yapcak bişey yok.sayılı gün geccek inşallah.doltorlrmz da artık idare etcek :oops:
Ya ben jilet falan yapmiyorum.Sır ağda yapıyorum annem yardım ediyor.Zararli mi sır ağda.ben hiç jilet kullanmadım doğrarimm kendimi valla

Günaydın kkızlar bböbreğiniggenişlememmaalesef 37 mm olmuşggenişleme çok ileri derece oolmuş doktor send takılacakdedi cçokkkorkuyorum çünk s tend sonrası erken doğum oolabilirmiş çokkorkuyorum ne oolurbana dua edin hepiniz cçokiihtiyacım var stend takmasam da böbrek zarar goruyormus
geçmiş olsun canım.. artık baya ileri haftalardayız zaten inşallah erken doğum gibi bi durum olmaz ama olursa da allahın izniyle büyük bi sıkıntı yaşamazsın.. dr un en doğru kararı vermiştir zaten ama yine de için rahat etmiyosa bi dr a daha görün istersen..

herkese günaydınlaaarr :anneadayı::KK200::KK200: inşallah sağlıklı güzel bi hafta olsun hepimiz için bugün bizim 34. haftamızın ilk günü :anne::KK46::KK46: burda hava felaket kurudu 3gündür öldüm burnuma sinüslerime giren ağrıdan :hasta: o da baş ağrısı yapıyo tabii.. şimdi düşünüyorum da bu havanın kuruluğu bizi bu kadar etkiliyosa yavrumun minnacık burun deliklerini napar bi buhar makinesi mi alsak acaba?? tekirdağda adanada falan yaşasak çok dert diildi de burası için lazım sanki?? ne dersiniz deneyimli anneler??

balbebekk balbebekk gecmis olsun canim.
Bebegin erken dogma ihtimali olsa bile onlemini alirlar canim.ignelerini atilirsin.o zmn kuvoze bile gerek kalmadan kucagina alirsin insallah.sen kendi sagligini da dusunmek zorundasin.hakkinizda hayirlisi olsun canim.

herkese günaydınlaaarr :anneadayı::KK200::KK200: inşallah sağlıklı güzel bi hafta olsun hepimiz için bugün bizim 34. haftamızın ilk günü :anne::KK46::KK46: burda hava felaket kurudu 3gündür öldüm burnuma sinüslerime giren ağrıdan :hasta: o da baş ağrısı yapıyo tabii.. şimdi düşünüyorum da bu havanın kuruluğu bizi bu kadar etkiliyosa yavrumun minnacık burun deliklerini napar bi buhar makinesi mi alsak acaba?? tekirdağda adanada falan yaşasak çok dert diildi de burası için lazım sanki?? ne dersiniz deneyimli anneler??
Ben buhar makinesinin ise yaradigini hic zannetmiyorum.oglumda aldim bende ama nem olcerin degeri hic degismiyordu buhar makinesiyle.
En guzeli peteklerin ustune nemli bez koymak.en calistirmaz oldum artik makineyi.

canım ben de alacağım.Bi tane var aslında kızım doğduğunda almıştık onu hala kızım kullanıyor odasında .Bi tane daha alacağız yatak.odası için.Tavsiye edilir

Ben buhar makinesinin ise yaradigini hic zannetmiyorum.oglumda aldim bende ama nem olcerin degeri hic degismiyordu buhar makinesiyle.
En guzeli peteklerin ustune nemli bez koymak.en calistirmaz oldum artik makineyi.
biz hep kullanıyoruz canım ya özellikle kızım hasta olduğunda rahat nefes alsın diye

Back
X