• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
herkese günaydınlaaarr :anneadayı::KK200::KK200: inşallah sağlıklı güzel bi hafta olsun hepimiz için bugün bizim 34. haftamızın ilk günü :anne::KK46::KK46: burda hava felaket kurudu 3gündür öldüm burnuma sinüslerime giren ağrıdan :hasta: o da baş ağrısı yapıyo tabii.. şimdi düşünüyorum da bu havanın kuruluğu bizi bu kadar etkiliyosa yavrumun minnacık burun deliklerini napar bi buhar makinesi mi alsak acaba?? tekirdağda adanada falan yaşasak çok dert diildi de burası için lazım sanki?? ne dersiniz deneyimli anneler??
Canım ben kışın kızımla ikimiz hasta olunca kullandım ve çok faydasıını gördüm. Ben de burnumun ne kadar kuruduğunu nem makinesini kullanınca anladım.

kızlar göğüs çatlağı için krem aldınız mı ben almadım çünkü oğlumda çatlamadı göğsüm annemler hiç emzirmeden göğsüme soğan sürdüler sonra emzirdim belkide onun faydası olmuştur sizleri de bilgilendireyim dedim deneyin isterseniz

kızlar göğüs çatlağı için krem aldınız mı ben almadım çünkü oğlumda çatlamadı göğsüm annemler hiç emzirmeden göğsüme soğan sürdüler sonra emzirdim belkide onun faydası olmuştur sizleri de bilgilendireyim dedim deneyin isterseniz
Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor Madecassol diye bi krem yazdı, artık başla dedi.. Günde 2 defa sürülecek yazmış ama ben şimdilik sadece duştan çıkınca kullanıyorum, çatlak önleme özelliği de var ve kokusu da hoş :) Netten yorumlarına baktım baya sevilen bi krem ama emzirirken kullanılmıyo sanırım.. Buarada soğanı doğumdan önce mi sürdün sonra mı tatlım?

Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor Madecassol diye bi krem yazdı, artık başla dedi.. Günde 2 defa sürülecek yazmış ama ben şimdilik sadece duştan çıkınca kullanıyorum, çatlak önleme özelliği de var ve kokusu da hoş :) Netten yorumlarına baktım baya sevilen bi krem ama emzirirken kullanılmıyo sanırım.. Buarada soğanı doğumdan önce mi sürdün sonra mı tatlım?
doğumdan sonra sürdüm cnm oğlum küvozdeydi ona süt sağıp göndercektim ondan önce kestik hemen sürdük bunu uygulayıpta göğsü çatlayan duymadım bence soğanda var bir keramet :)))))))))

kızlar fena halde nezle oldum. dün boğazımda belirtileri vardı ama bugün daha fena oldu.üstelik işyerindeyim. çalışıyorum. telefonla doktoru aradım. sekreteri çıktı. kendisi muayenedeymiş. minoset yada parol içebilirsin dedi. kullanan veya duyan oldumu. zararı olurmu acaba

kızlar fena halde nezle oldum. dün boğazımda belirtileri vardı ama bugün daha fena oldu.üstelik işyerindeyim. çalışıyorum. telefonla doktoru aradım. sekreteri çıktı. kendisi muayenedeymiş. minoset yada parol içebilirsin dedi. kullanan veya duyan oldumu. zararı olurmu acaba

Canım parolu bende kullandım grip olduğumda druma sordum kullanabilirsin o ilacı dedi sende gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Masallah bebisine canim.
Doktorun ayrilmasi kotu olmustur tam da son zamanlarinizda.hayirlisi olsun canim.
Zaman daraliyor artik.ne cabuk gcti zaman.
Evet çok kötü oldu canım hep duyup korkuyordum başıma geldi. Çatı muayenesiylede yeni bir dr başlamak hiç hoş olmayacak:KK12:

Benimde dün hafif hafif bogazım aciyordu şu saat itibariyle de burun akintim başladı müthiş baş agrisiyla birlikte:hasta: doğuma az bi süre kala hiç iyi olmadı ınş hemen geçer.

Bende oğlumu 35.6 doğurdum bende çok korkuyorum buda erken gelir mi ki diye korkuyorum elimle hep kontrol ediyorum acaba indi mi aşağıya diye bende paranoyak oldum valla tuvalete gidiyorum ıslaklık varmı suyum gelir mi diye kontrol ediyorum hep bu yüzden ayrılıyorum haftaya işten yatıcam evde kalan zamanda
Elinle nereyi kontrol ediyisun anliyamadim.benim iki cocugumda da kasik agrim coktu suan pek oyle bi sıkintim yok ama kasilmam cogaldi.

inşallah sıkıntıların hafifler cnm...
herkes diodu son haftalar en zoru diye
şimdi şimdi anlıyorum...
bide benim oğlan ters duruyo yani makat gelişli.. pek te dönecege benzemiyomus bakalım.nasıl olcak... kafamda deli sorular... sırf bu sebepten kilo alımıda düşük kalabilrmis.. ama sorun olucani sanmıyorum dedi doktor..
Benimki dogum pozisyonunda.ters durmasi kilo alimini engelledigini bilmiyordum.cok sorun olmaz canim herhalde.bebisin iyidir merak etme canim.daha doner zaten son zaman bile donen var.

doğumdan sonra sürdüm cnm oğlum küvozdeydi ona süt sağıp göndercektim ondan önce kestik hemen sürdük bunu uygulayıpta göğsü çatlayan duymadım bence soğanda var bir keramet :)))))))))

canım soğan olayını detaylı söyler misin :)

şimdi daha hiç emzirmeden soğan sürüp biraz bekleyip temizleyip öyle mi emziricez.

yani silmeden de olmaz gibime geliyor bebeğe tadı gelir :)

Gözün aydın canım maşşallahhh kuzuna bak seninki atak yaptı son zamanda görüyo musun annesi darısı benim balığıma :) Dr meselesi kötü olmuş hakkaten ama hayırlısı herşeyin :/
Teşekkür ederim kuzum senin balığinda yumuk yumuk olmuştur ınş :dua: pek tombik sayılmaz ama en azından haftasiyla uyumlu :anneadayı: dr doğum anında iri bebek olmadığına sukredeceksin bu dediğimi de hatirlayacaksin dedi.

şimdi daha hiç emzirmeden soğan sürüp biraz bekleyip temizleyip öyle mi emziricez.

valla canım annem soğanı kesti iki uca da sürdü sonra peçeteyle sildik sağdık

inşallah sıkıntıların hafifler cnm...
herkes diodu son haftalar en zoru diye
şimdi şimdi anlıyorum...
bide benim oğlan ters duruyo yani makat gelişli.. pek te dönecege benzemiyomus bakalım.nasıl olcak... kafamda deli sorular... sırf bu sebepten kilo alımıda düşük kalabilrmis.. ama sorun olucani sanmıyorum dedi doktor..
Canım ters bebek için inşikak süresini okumak çok iyi. Allahın izniyle bebek doğum pozisyonunu alıyormuş okuyunca.

Canım bi arkadaşım da söyledi hiç yara olmamış onunda. Doğum yapıp odaya gelince bebeği emzirmeden soğanı ikiye bölüp çıkan suyunu göğüs uçlarına sürüp peceteyle silip hemen emzirecekmisin

Elinle nereyi kontrol ediyisun anliyamadim.benim iki cocugumda da kasik agrim coktu suan pek oyle bi sıkintim yok ama kasilmam cogaldi.
göğsünün altından koyuyorsun elini 5 parmak tam oturuyorsa sorun yok ama 5 parmak koyduktan sonra çocuk daha aşağıdaysa o zaman inmiştir aşağıya anlatımım pek olmadı ama böle işte benim oğlum hep aşağıdaydı bilemedim erken gelecekmiş meğersem oğlan bu daha yukarda

Back
X