• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
fotoları unutmuşummm :)

Canım bayadır giremedim ya şimdi gördüm :) vallahi tebrik ederim alt açmanın üstünü biz hala takamadık :D bütün yatağı sorunsuz hızlıca takıp bunda takılmak garip geldi artık aparattında bir sorun var diye düşünüyoruz :D cibinlik tüm yatak için ama üstündeki herşeyi çıkartıp takmak lazım bilmiyorum nekadar kullanışlı :) içine yatak bende henüz almadım ama genelde hep ince 5 6 cnm kadar :) üst kat olduğu için düşme riskine göre çok yüksek olmaması lazım zaten. güle güle kullanınn sizde :)

arkadaşlar bişi sorucam bebeğinizin hareketleri nasıl

böle itiyor benım bebeğim. öyle baslardaki gibi tekme hissetmiyorum.

itiyor orası biraz kabarıyor sonra geri çekiyor. yeri dar diye mi artık öyle acaba

ilk gebelik bilemedim normal mi :)

kızlar fena halde nezle oldum. dün boğazımda belirtileri vardı ama bugün daha fena oldu.üstelik işyerindeyim. çalışıyorum. telefonla doktoru aradım. sekreteri çıktı. kendisi muayenedeymiş. minoset yada parol içebilirsin dedi. kullanan veya duyan oldumu. zararı olurmu acaba
Geçmiş olsun canım. Bugün itibariyle ben de nezle oldum. Kızımdan bulaştı bana da. Minoset ve parol ağrı kesici canım pek faydası olmuyo grip ve nezleye :(

göğsünün altından koyuyorsun elini 5 parmak tam oturuyorsa sorun yok ama 5 parmak koyduktan sonra çocuk daha aşağıdaysa o zaman inmiştir aşağıya anlatımım pek olmadı ama böle işte benim oğlum hep aşağıdaydı bilemedim erken gelecekmiş meğersem oğlan bu daha yukarda
Bende denedim simdi 5 parmak asigdan basliyor gobegim ama 1-2 parmak sonrasi sert karnim.goren cok asagida diyor benim gobuse.

itiyor orası biraz kabarıyor sonra geri çekiyor. yeri dar diye mi artık öyle acaba

Artik yeri daraldi canim.iki buklum iceride.o yuzden iteliyor artik.can acitir boylesi ama yavrucuklarimiz icin deger.

Dün sabah götürdük canım acile
Flagly verdi calpol... İlaçlara devam.. 4 gündür reflor veriyorum ama tık yok
Geçmiş olsun canım sen devam et flagly e olmazsa serum olarak alsın çocuk daha hızlı iyileşme olur hem vücuttaki su kaybı yerine gelir hem kandan ilaç daha hızlı tepki gösterir. Reflor normal ishaller içün bildiğim kadarı ile çocuk amip rota vb olduysa 1_2 gece hastanede yatması gerekebilir. Başka bi doktora daha götür tekrar geçmiş olsun canım.

Canım benimkide öyle eskisi gibi tekme olduğuda oluyor ama dediğin gibi itme gibi bişide var. hatta dışardan bakılınca görülüyor yani genelde göğsümün altına denk geliyor ayakları ordaymış zaten . ben normaldir diye düşündüm sende panik olma bence :)

Günaydın kkızlar bböbreğiniggenişlememmaalesef 37 mm olmuşggenişleme çok ileri derece oolmuş doktor send takılacakdedi cçokkkorkuyorum çünk s tend sonrası erken doğum oolabilirmiş çokkorkuyorum ne oolurbana dua edin hepiniz cçokiihtiyacım var stend takmasam da böbrek zarar goruyormus
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

herkese günaydınlaaarr :anneadayı::KK200::KK200: inşallah sağlıklı güzel bi hafta olsun hepimiz için bugün bizim 34. haftamızın ilk günü :anne::KK46::KK46: burda hava felaket kurudu 3gündür öldüm burnuma sinüslerime giren ağrıdan :hasta: o da baş ağrısı yapıyo tabii.. şimdi düşünüyorum da bu havanın kuruluğu bizi bu kadar etkiliyosa yavrumun minnacık burun deliklerini napar bi buhar makinesi mi alsak acaba?? tekirdağda adanada falan yaşasak çok dert diildi de burası için lazım sanki?? ne dersiniz deneyimli anneler??
Süper fikir canım maşallah sana bebek doğunca pediatri doktoru ince ayrıntılı her şeyi anlatacak zaten sana:)) bunuda söyler muhtemelen bir tane buhar makinası çocuk odasına şart konyada kuru hava biz kullanıyoruz.

Slm canlar. Herkesler ayakta mı ne.. ben artık uykusuzluktan yığılıcam yere. Zaten oram buram ağrıyor çdu uyku yoktu. Şimdi de oğlum hasta. Perşembeden beri ishal. Dün gece bu gece saat başı kalkıyor. Defalarca tuvalete gidiyoruz.. Karnım ağrıyor diye ağlıyor. Uyku yok yani ne yavrum ne bize. Herşeyi yaptım aklıma gelen ilaçlarını da veriyorum ama yok düzelmiyor bir türlü. Muz patates yoğurt yediriyorum 3 gündür. İnternette nar ekşisi hemen kesiyormuş dediler. Bu gece de onu denedim.. Bakalım fayda eder insallah...
geçmiş olsun canım bugün nasıl oldu kesildi mi ishali biraz miniğin??

maşallah canım kızına bende bugün gideceğim ve çalışamaz raporu alacağım 32 haftalık.Bakalım benim kızım ne kadar oldu tabi bide korkulu rüyamız beyindeki sıvı olayı inşallah bu seferde normal değerlerde çıkacak Rabbimin izniyle.
İnşallah herşey normal der doktor canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Artik yeri daraldi canim.iki buklum iceride.o yuzden iteliyor artik.can acitir boylesi ama yavrucuklarimiz icin deger.

birde benım göbeğim sanki küçük duruyor birde herkez assagı inmeye başlamış falan diyor.

ölçtnüz mü acaba sizlerin göbek deliği hizasından ölçünce kaç geliyor acaba göbüşler :)

hadi göbüş ölçülerini konuşalım.

Ne güzel cnm.daha Erken mi acaba beşiği kurmak için diyrm ama agirlastkca çok çabuk yoruluyrm ve heran herşey olablr korkusu oluo ister istemez.
Bende hastane çıkışında lazım oluo Die bebek arabasını alalım istyrm
Bence her şeyi hazırla canım kiyafetleri yıkayıp utuleyip yerleştirmek bile zor geldi bana belim ağrıdı. Hastane çıkışında portbebe sanırım ismi onunla götüruruz bebişi bebek arabasına koymak için çok küçük bence

::))) hahaa iişte hamileyken hormonlar böyle etti beni bide sinir ediyolar bu ara beni aman neyse kocamın hatrı için susuyorum yoksaaaa çok söz var söylenecek :)) 36. haftadan sonra hafta da bir çağırdı dr. bende 35. yada 36. haftamda artık alayım izin yazımı
inşallah çabucak geçer haftalar da sen de izne ayrılır rahatlarsın kuzucum:KK50:

Hayırlı sabahlar canlar
Biz ogluşumla buluştuk çok şükür her şey yolunda. Paşa beyimiz 47 cm 2450gr olmuş şu an duruş itibariyle normal doğuma uygun pozisyonumuz. Bir de çok fazla hareketliyiz elimiz ayağımız hiç durmuyor. 2 hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenesine gideceğiz 37den sonrada her hafta kontrolümüz.

Paşa beyimiz iyi fakat doktorum hastaneden ayriliyormus :KK43: çok uzuldum doğuma sayılı günler kala ortada kaldık resmen. Hastanede yakın arkadaşı olan başka bir dr tavsiye etti gerekirse benimle irtibata geçer dedi artık ona gideceğim mecbur.
Maşallah canım paşana 2500 olmuştur demiştir.dün. Bak ileri atak yapmış Oğluşun boyuda maşallahı var annesi çok güzel gelişimi. Doğum normal olduktan sonra her türlü yaparsın inşallah doktor farketmez inşallah çok kolay olur canım. Deneyimlidir umarım yeni doktorun hayırlısı olur inşallah senin için canım.

Back
X