• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Birde unibabynin camasir deterjanini cok merak ettim nerden bulabilirim ben bunu.sizler nerden aldiniz yazarmisiniz.belki o magaza bizim buralarda vardir.

Canta hazirliklarina yavastan basladim kizlar. Bebek icin ayri kendim icin ayri canta yaptim. Benegin kiyafetlerini de ayri ayri keselere koydum ki o telas anina nerdeydi eksikti gibi seyler olmasin diye. Hemsireye keseyle birlikte veririz diye dusundum

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-26-17-51-10-1.webp
    Screenshot_2016-09-26-17-51-10-1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 98
Portbebe hangisinden aldın canm Pier Cardin 80 liraydi gittigidiyorda ordan aldm.bn de ana kucagina koymak istemedim hastaneden çıkarken kis günü portbebe daha iyi olcak.asiya fln giderken de daha korunakli taşıması da kolay olur
Bambido diye bi marka canım çantasıyla beraber 150 liraydı indirimden 100 liraya aldım

Canta hazirliklarina yavastan basladim kizlar. Bebek icin ayri kendim icin ayri canta yaptim. Benegin kiyafetlerini de ayri ayri keselere koydum ki o telas anina nerdeydi eksikti gibi seyler olmasin diye. Hemsireye keseyle birlikte veririz diye dusundum
Bende iki takım koydum biri kırmızı biri yeşil çocuğu rengârenk giydurmesinler diye buzdolabı poşetine koydum :D

Çok özenli olmuş eline sağlık bende keselerin içine koymayı düşünüyorum.ama daha ne yıkadım ne ütüledim erken sanki.

Kese fikri çok iyiymiş. Keselerin de çok şirin. Ben de bu fikri kullanabilirim

Minnağımızı gördük geldik teyzeleri çok tatlıydı harika pozlar verdi.güldü,esnedi hatta gözünü açtı kapadı meleğim izlemeye doyamadık:) Ve Rabbime şükürler olsun beyindeki sıvımız 7.4 cıktı yani harika ama takibe devam.Kilomuzda 1870 galiba ablası gibi zayıf doğacak olsun sağlıklı olsunda.Bizden güzel haberler böyle:KK200::KK200:

KIZLAR DETERJAN ALDINIZ MI BEBİŞLER İÇİN NE TAVSİYE EDERSİNİZ?
Tatlım ben Minoris Baby aldım.. İçinde parfüm paraben ve petrol türevi hiçbir kimyasal yok.. %100 yerli sermaye.. Bebişin tüm eşyalarını yıkadım, tertemiz oldular ve yunuşacık.. Yeni kokusu gitti ama tabi parfüm kokusu da yok :) sıvı deterjan ve güzel köpürüyor.. 1lt deterjan 8kg toz deterjana denk ve 29tl.. Leke çıkarma perfomansını tabi bebiş üstünü kirletince görcez esas ama annemin benim bebekliğimden sakladığı 27 yıllık kundaktaki sarı sandık lekesini 40 derecede hassas yıkamada çıkartarak gözüme girdi :)) tavsiye ederim.. İncelemek isterseniz: https://www.minorisbaby.com
Screenshot_2016-09-26-18-11-06.webp

Minnağımızı gördük geldik teyzeleri çok tatlıydı harika pozlar verdi.güldü,esnedi hatta gözünü açtı kapadı meleğim izlemeye doyamadık:) Ve Rabbime şükürler olsun beyindeki sıvımız 7.4 cıktı yani harika ama takibe devam.Kilomuzda 1870 galiba ablası gibi zayıf doğacak olsun sağlıklı olsunda.Bizden güzel haberler böyle:KK200::KK200:
Maşallah canım önemli olan sağlıklı olması ama kilosu iyi bence zayıf değil ki

Bende iki takım koydum biri kırmızı biri yeşil çocuğu rengârenk giydurmesinler diye buzdolabı poşetine koydum :KK70:
Benimde buzdolabi posetinde biberondur emziktir fln var :) icinde ne oldugu belli olsun. Bu keselerde benim sözümden kalma havlu fln koymustuk icine o zaman gelenlere. Olmasaydi benimde aklimda buyuk boy buzdolabi poseti vardi :)

Çok özenli olmuş eline sağlık bende keselerin içine koymayı düşünüyorum.ama daha ne yıkadım ne ütüledim erken sanki.
Bide aniden gelse annemler fln memlekette esimle ikimiziz. Toparlicak kimse yok yani. En azindan simdiden hazir olsunda esim halledemez yoksa ne nerde bulana kadar die dusundum. Annemlerde memleketten gelene kadar bayaa bi zaman gecer cunku

Bide aniden gelse annemler fln memlekette esimle ikimiziz. Toparlicak kimse yok yani. En azindan simdiden hazir olsunda esim halledemez yoksa ne nerde bulana kadar die dusundum. Annemlerde memleketten gelene kadar bayaa bi zaman gecer cunku
İyi düşünmüşsün canım bende birkaç hafta sonra başlarım diye düşünüyorum dediğin gibi hiç belli olmaz ben birde tek değilim kv kardeşim aynı binada onun rahatlığı var..

ne düzenlisin maşallah :anneadayı:yavru kartalın hastane çıkışı çok güzel bu arada:super:

Back
X