• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar kapı süsü hediyelikler hastane odası süslemeleri için eşimin sayfasınız tavsiye ederim size eğer bişey yaptırmak isterseniz buradan olduğunuzu yazarsanız indirimde yaptırırım facebookta Süslü Püslü Consept instagramda suslupusluconsepts

kızlar ben bu pijama takımlarının bedeni konusunda çok kararsız kaldım benım kilom 65 suanda boyumda 160 falan s mi alsam m mi alsam karar veremedim :110:

kızlar ben bu pijama takımlarının bedeni konusunda çok kararsız kaldım benım kilom 65 suanda boyumda 160 falan s mi alsam m mi alsam karar veremedim :110:
Ben lohusasepetindrn aldim internetten su 83 kiloyum xl aldim tam oldu. Sana da s olur ama biraz rahat olsun dersen bence.m al olmazsa degistirirsin

Evet bende dikkat ediyorum alırken.O kadar pahalısına denk gelmedim daha.Güle güle giy canim.Eminim çok yakışacak.:anneadayı:
Valla ben de denk gelmiim diye pentiye dagiye bile bakmadim.yuzde 50indirim yazan bir dukkana girdim buyakada. Urun yeninsezon oldugu icin indirimsizmis vs. Vs. :(

Canım doktor dinlenince yada pozisyon değiştirince geçen ağrılar için gelmene gerek yok, ama eğer sancı şeklinde ağrı giriyorsa düzenli olarak ve bebek hareketleri azaldıysa mutlaka gel dedi, bide kanama yada su gelirse gel dedi bana.. Bebişin hareketleri yerindeyse bugünü de bekle bence çünkü acilde pek bişey yapmıyolar, geçmezse yarın git tam muayene olursun.. Ama buarada işte doktorun saydığı gibi bişey olursa yada sen kendini kötü hissediyosan hiç bekleme koş acile.. Geçmiş olsun kuzum
Sağol cnm. Bugün devlet Hastanesine gittim ilk kez nts ye girdim. Bi sıkıntı yok dedi doktor. Idrar tahlili istedi idrar yolu enfeksiyonu felan öyle bi sıkıntı yüzünden sancı olabilir diye. idrarda da birsey çıkmadı. Stres den bebeğin büyümesinden kaynaklı birseydir dedi. Doğum sancısı çıkmadı yani. Rahatladım.

Canta hazirliklarina yavastan basladim kizlar. Bebek icin ayri kendim icin ayri canta yaptim. Benegin kiyafetlerini de ayri ayri keselere koydum ki o telas anina nerdeydi eksikti gibi seyler olmasin diye. Hemsireye keseyle birlikte veririz diye dusundum
Süper görünüyor canı. Derlitoplusun maşallah sana sağlıkla gelsin bebeişin

Minnağımızı gördük geldik teyzeleri çok tatlıydı harika pozlar verdi.güldü,esnedi hatta gözünü açtı kapadı meleğim izlemeye doyamadık:) Ve Rabbime şükürler olsun beyindeki sıvımız 7.4 cıktı yani harika ama takibe devam.Kilomuzda 1870 galiba ablası gibi zayıf doğacak olsun sağlıklı olsunda.Bizden güzel haberler böyle:KK200::KK200:
Çok sevindim canım sıvının normale döneceğini söylemiştim inşallah daha iyi olacak maşallah kuzuna kilosuda normal takılma ona

ayy kuzum Allah yardımcın olsun 3 haftayada ne kaldı şurada off çok heyecanlı :KK23::anneadayı:
Evet canım bu hafta eşimi beklemekle geçecek haftaya geliyor o gelince 15 gün kalacak:KK55: zaman hızla geçicek inşallah doğumdan sonraki 15 günde su gibi aksa hemen iyilelsek süper olacak:KK54:

Back
X