- 7 Mayıs 2016
- 534
- 1.273
- 33
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.401
İlk defa gördüm bu kremi.şifa olsun inşallah sana tatlım.bn bunu kullanyrm canm
Eki Görüntüle 1890001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa gördüm bu kremi.şifa olsun inşallah sana tatlım.bn bunu kullanyrm canm
Eki Görüntüle 1890001
Sağ ol cnm hepimize. insallah gerek olmz cok kullanmayz:)rezene ve kimyon varms içinde. Eczanede Lansinoh alacaktm eczacı kız tavsiye etti ama bu bitsin lazm olursa Lansinoh alirm çünkü yorumlarda herks çok memnun kalms ondanİlk defa gördüm bu kremi.şifa olsun inşallah sana tatlım.
Mamas Papas Armadillo ve Mamas Papas Armadillo Flip 8 kg ve 9 kgler. Tek elle kapaniyor. Cok az yer kapliyor. Kucuk bagajli arabalilara iyi..armadillo daha ucuz ve 8.kg ama oturma yonu yönü dışarıya bakiuor sadece. Ama ana kucagi takip diger yone baktirilabilir. Flip model 2 yone de bakiyor. Ana kucagi da takilirsa oturma unitesi cikarilabiliyor, hafifliyor. (Satici gibi anlattim). Flip alicaz sanirim. Flip xt ve urbo modelleri de var daha ust...Kizlar bebek arabasi hangi marka almayi dusunuyosunuz? E bebekte nuna ve joie de güzel kampanyalar var, siz ne onerirsiniz?
1700 2000 tl civarı Mamas papaslar ben de çok begeniyorum ama biraz fazla.Mamas Papas Armadillo ve Mamas Papas Armadillo Flip 8 kg ve 9 kgler. Tek elle kapaniyor. Cok az yer kapliyor. Kucuk bagajli arabalilara iyi..armadillo daha ucuz ve 8.kg ama oturma yonu yönü dışarıya bakiuor sadece. Ama ana kucagi takip diger yone baktirilabilir. Flip model 2 yone de bakiyor. Ana kucagi da takilirsa oturma unitesi cikarilabiliyor, hafifliyor. (Satici gibi anlattim). Flip alicaz sanirim. Flip xt ve urbo modelleri de var daha ust...
Flip siyah ebebekte 1400 idi yesili 1600 idi, armadillo da 1100du galiba....sarachanedeki bisikletciler carsisinda yesili 1400e aldi arkadas 1 ay once... subat indirimini mi beklesek alsak mi bilemedik...1700 2000 tl civarı Mamas papaslar ben de çok begeniyorum ama biraz fazla.
Benim de az kaldi galibaGöbek deligim aciyor kızlar dışarı fırlamaya başladı artık
Sanmam dogurunca inş eski halini alırBenim de az kaldi galibayapcak bisi var mi acaba?
Bence her şeyi hazırla canım kiyafetleri yıkayıp utuleyip yerleştirmek bile zor geldi bana belim ağrıdı. Hastane çıkışında portbebe sanırım ismi onunla götüruruz bebişi bebek arabasına koymak için çok küçük bence
Benim çok uzun zamandır süt geliyodu ama doktor erken daha kullanma demişti.. Geçen hafta gittiğimde ben sormadan madecassol diye bi krem yazdı, günde 2 defa sürülecek dedi ama ben şimdilik sadece duştan çıkınca kullanıyorum.. Bu emzirme döneminde kullanılmıyo sanırım, silinmeden kullanılan doğal bi krem daha almak niyetim var bakalım.. Şimdilik bundan memnunum ama, kokusu fln da iyi ilaç gibi değil tatlım :)Kızlar göğüs uçlarıniza krem sürmeye başladınız mi
Göbek deligim aciyor kızlar dışarı fırlamaya başladı artık
Sağol Canım inşallahAaaaaa ne güzel habeerrrrr.. akrani kuzeni olacak insallahhh. Hayirli ugurlu olsun inşallah![]()
Bende ilk 29 şubatta idrar testiyle öğrenmiştim inanamamıştım hatta buraya foto atmişım yanlışlık olamaz değil mi kızlar diye şimdi baktım çok duygulandımçok şükür bu günlere getiren Rabbime hayırlısıyla bir de kucaklarsak minnoşlarimizi bizden iyisi yok inşallah
![]()
Kızlar belimden vuran bi ağrı var karnım taş gibi vajinaya jilet atılıyor gibi keskin bi acı oluyor arada. normal doğum sancısı bilenler cvb verebilirmi? Belden vuran ağrı kalçalarıma dökülüyor 1 saati geçti ama telaş yapmak istemiyorum magnezyum içtim hala devam ediyor. Birde büyük tuvaletim var gibi bir hissim var. Anneme de söylemedim acaip telaşe memurudur.
O ağrılar zaten vardı bende canım vajinal varis ve çatı ağrısı alıştım gibi bişey ama bu belden vuruyor kalçama özellikle sağ tarafa aşağı iniyor. Kasılmada var ama geçici mi değilmi bilemiyorum işte.Kendini yoracak bişi yaptın mı canım. Tecrübem de yok ki bu konu da bişi desem vajina ve çatı ağrısı var bende ama şuan senin durumunla alakalı bilgim yok
Kız bana cvb ver ozaman belden mi vuruyor ağrı yukarda ayrıntılı anlattım. Hepimiz senin gibiyizIyi geceler kızlar, bugun yine en şiddetlisinden sancı çektim, en az bir saat
Nolcak böyle yaa çok korkuyorum, sanki gitsem hastaneye hemen alcalkar .
Bide bu üçüncü ama ben herseyi unutmuşum demekki, hem heyecan hem korku hem endişe hepsini yaşıyorum. yeniden annelik heyecanını dibine kadar yaşıyorum![]()
Kızımı yıkadım canım eğilip kalktım ama ne biliyim önceden de yıkardım çok uzun sürmedi zaten.Kendini yoracak bişi yaptın mı canım. Tecrübem de yok ki bu konu da bişi desem vajina ve çatı ağrısı var bende ama şuan senin durumunla alakalı bilgim yok