• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gece uyuyamadığım gibi birde kabuslar görüyorumm :( ölmüşümde eşim beni evin yanındaki boş arsaya gömüyodu ölmüş halimle onla sohbet ediyodum devamlı gel unutma beni diyodum oda bu akşam gelemem evde bayan bi misafir olcak dediiiii alarm çaldı :) ilk kez bi alarma küfretmedim :D o ne biçim bi kabustu yaaaa :mad:

Günaydın kızlar. .dün dr randevumuza gittik bebek gayet ıyı masallah 2084 gr.46cm olmuş.hala 2 hafta önden gıtme durumu var.ve azcık bobrek büyümesi devam edıyor ama sıkıntı degıl dedı doktorumuz şükür.sag ön kaburga agrımın nedeni de belli oldu.minişinmin ayakları oraya dayanmış durumda tabi arada vuruyo arada itiyo orayı cok acıyo uyuşmuş gıbı agrıdan.artık 2 haftada bir gidecegız doktora ve muayene öncesi nst şeklinde olacakmış.32.hafta dogum iznimi de aldım evde tatıldeyım artık.bu arada hastane ile gorustuk ,ızmır medıkalpark,eşler doguma giremiyor ve fotocu tutmazsan 1 resım dahı cekmıyor hastane.bu ıkısı moralımı bozdu.özel dedım eş gırer doguma dedım ama durum bu.moralım bozuldu buna. Kılo çok alıyorum 2 haftada 1.7 kg almışım yıne. Dr dıkkat et dedı ama az yıyorum yıne alıyorum ne yapacagım bılmem.netten hamıle dıyetı bakıcam artık.benden haberler bunlar hepınızı öptüm,Allah yavrularımıza saglık versın,vaktınde kavuştursun bizi :anne::nazar::nazar::anneadayı:
Canım günaydın aramızda bir gün var 32. Hafta doğum iznim pazartesi başlıyor benim senin doktorun erken mi verdi acaba

gnydn kızlar :) ben yine işteyim gece çok sık kalktığım için uykumdan hiç bişi anlamadım

eşim zorla kaldırıyor resmen . neyseki cumartesi günü son :)
Günaydın canım ayy bende aynen senin gibiyim eşim ben çıkarken daha uyuyordu benden geç gidiyor o :))
benim daha 2 haftam daha var 35. haftama kadar dayanayım diyorum :)

32. hafta çalışabilir raporu alan kızlar bişi sorcam insan kaynaklarına ben raporumu ilettim ama bir türlü sistemde olmadıklarını iletiyorlar. Hastane ile görüşüyorum raporu sgk ya girdik diyor uyuz oldum yakacaklar doğum sonrası izinlerimi böyle bir durum yaşayan oldu mu ?

32. hafta çalışabilir raporu alan kızlar bişi sorcam insan kaynaklarına ben raporumu ilettim ama bir türlü sistemde olmadıklarını iletiyorlar. Hastane ile görüşüyorum raporu sgk ya girdik diyor uyuz oldum yakacaklar doğum sonrası izinlerimi böyle bir durum yaşayan oldu mu ?

Slm cnm bende dün aldım
küçük bir işletme olduğu için direk patrona verdim, artık iş göremez bir elemanınız var lütfen bunu muhasebeye verin (dışarıda malimüşavirimiz) dedim,,,, dahada peşine düşmedim...
sistemde olmamak ne demek?
13 yıl evvel kızımda da aynı şekilde yapmıştım, şükür bir sorun olmadı?

pardon ben dün direk 32 hafta iş göremez aldım uzatmadım yani 3 hafta daha

pardon ben dün direk 32 hafta iş göremez aldım uzatmadım yani 3 hafta daha
ya aslında aynı şey ikisinide sgk sisteminde olması gerekiyormuş eskiden raporun kendisi veriliyormuş ama şimdi direk hastanelerin sistemden girmesiyle iş yeri görüyormuş. bidaha ki muyanenende istersen doktoruna bir sor sgk sistemine de ayrıca giriş yaptınız mi diye. ne olur ne olmaz :) ay keşke bende küçük bir işletme çalışsaydım özel bir bankada genel müdürlükte çalışıyorm büyük oluncada kimseye laf anlatılmıyor işte:KK43: zorla dayanıyorum işe çalışıyorum ve gözükmüyor diyorlar uyuz oldum :KK43:

Gunaydin kizlarr, bana okulda öyle bi ders programi hazirladilar ki normalde calisabilir raporu alacakken calisamaz raporu aldim, bundan sonra forumu da daha iyi takip ederim, 32+0 itibariyle ev hanimi oldum :)
Izne cikacak insana yapmamalilarmis, ayip valla. Konusmus muydun 4 5 hafta idare ediverin diye? Iyi yapmissin ayrilmakla...

Canım bende ptesi günü çalışabilir raporumu kurumuma verdim hiç peşinede düşmedim kamuda olduğum için heralde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Kızlaaarr hakkınızı helal edin hapşırığımı tuttum salak gibi. Gözlerim karardı o an, boynum ve başım ağrıyor şimdi. Felç, beyin kanaması vb korkular sardi beni. Allah'ım sen koru ya rabbim. Korktukça başım daha mı çok ağrıyor bilemedim :(

Al bndEn de o kadar hava çok kötü elim ayağım kalkmiyo kaldm öyle tv karşısında. Bebisimin son ütülerini yapcak tm kalkamadım daha

Yinede kötünün iyisi durumundasınız,,, bizler hala iş yerindeyiz :( cumaları herzaman hevesle beklemiştim ancak bu cuma dahada farklı inşallah,,, kağıt uzerinde dün iznim başlasada cumaya kadar burdayım malesef....

B, sabah uyanıyorum Allahım sanki hiç hamile değilim nasıl enerji nasıl güç kuvvet herşeyi yapabilirim gibi,,,,bi sabah uyanıyorummm yataktan surunerek çıkıyorumm :) normalmiş ama bu gelgitler :)

Cok acil! Lutfen ilgi...

Yeni doğum yapan bir anne var acil olarak 50 ünite kan lazım A (-) negatif kan lazım organları iflas etmek üzereymiş, 0554 797 44 22 ulaşılacak numara hastahane istanbul göztepe ssk hastahanesi...
Lütfen kopyalayıp yapıştırın...

Gece uyuyamadığım gibi birde kabuslar görüyorumm :KK43: ölmüşümde eşim beni evin yanındaki boş arsaya gömüyodu ölmüş halimle onla sohbet ediyodum devamlı gel unutma beni diyodum oda bu akşam gelemem evde bayan bi misafir olcak dediiiii alarm çaldı :) ilk kez bi alarma küfretmedim :KK70: o ne biçim bi kabustu yaaaa :mad:
:oha: sen ne yiyon ne içiyon yada ne düşünyon beybisi yaaa:confused:

Back
X