• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ben geldim kontrolümüz vardı bugün bebeğim 2.095 kilo çok az gibi 33. Haftadayız 1 ayda 600gr almış. Kızım 3700 doğmuştu bende başlayayım muz ve bal yemeye inşallah işe yarar..beni asıl düşündüren konu doktor böbreğini göremedi detaylı yapan doktor ben eminim böbrek olduğuna demişti..doğunca ultrasonda bakılacak inşallah vardır yavrumun böbreği :KK43:
Vardır canım üzülme ufaktır ama az gelişmiştir ...oğlumun öyle maalesef birisi az gelişmiş doğumdan sonra ultrasonla kontrol ediyorlar belirli aralıklarla ..idrarda kaçak filan yoksa öylece büyüyüp gidiyor çocuk ..çok şükür biz hiç sorun yaşamadık böbrekten nerdeyse tek böbrekli gibi yaşıyor oğlum :( o kadar az gelişmiş yanı böbreğin teki

Kizlar kontrolden geldim kizim 2580 olmus elh cok sukur sadece kilosunu soyledi bakan dr gelisimini kendi dr um degerleendirecek haftaya sonuclar hazir degildi bugun 3 haftada 700 gr ma yakin almis ama tabi benim tansiyondan dolayi bir sürü test istiyorlar idrarda protein felan yok ama haftaya ekg ve goz dr una gidecegim tansiyon etkiloyormu diye omrumde hic gitmedigim kadar cok gittim galiba dr a bu hamilelikte..

Kızlar gözünüzü seveyim her muayeneye gittiğinizde Dr.unuza söyleyin bebeği besleyen damarlarda direnç var mı diye baksın. Fetal geriliği her Dr. teşhis edemiyor maalesef. Benim ilk oğlumda kilosuna 2800 civarı ve haftasına uyumlu demişti ama oğlum 2180 gr doğdu. 2 hafta gerideymiş oğlum meğer. Dr. anlayamamış fetal geriliği. O sebeple bebeği besleyen damarlarda direnç olup olmadığına bakması en garanti yöntem....
Canim ultrasyonda olcumle bebegin dogum kilosunda o kadar fark olabiliyormu ? Yoksa senin bebegin gelisimimi gerilemisti fark cok fazla degilmi benimde tansiyonum ara ara yukseldigi icin cok korkuyorum her ultrasyonda simdilik hersey normal gidiyor ama problem cikacak diye bugun yine vardi kontrolum 700 gr almis gorunuyor 3 haftada ama gelisimiyle ilgili haftaya dr um soyleyecek nasil oldugunu strestende daha cok cikiyor tansiyon tabi...

Canim ultrasyonda olcumle bebegin dogum kilosunda o kadar fark olabiliyormu ? Yoksa senin bebegin gelisimimi gerilemisti fark cok fazla degilmi benimde tansiyonum ara ara yukseldigi icin cok korkuyorum her ultrasyonda simdilik hersey normal gidiyor ama problem cikacak diye bugun yine vardi kontrolum 700 gr almis gorunuyor 3 haftada ama gelisimiyle ilgili haftaya dr um soyleyecek nasil oldugunu strestende daha cok cikiyor tansiyon tabi...

Masallah haftasina gore cok guzel minnosunun gelisimi :anneadayı: sen de bebisin gibi hayirli saglikli haberler alirsin ins canim:KK19:

Slmlar herkese Ayy az once eşim gece beni hiç uyutmadın çok fena horladin ben böyle bir ses duymadı diyor hamileligimin başından beri başladı ve her geçen gün şiddeti artiyormus en son adam kaçacak benden :(

Iyi akşamlar herkese:anneadayı: Clexane yada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz kaçıncı haftada igneleri sonlandıracağını söyledi? Bir de doğum şekliyle ilgili bilgi verdi mi..:KK46:

Iyi akşamlar:anneadayı: çok geçmiş olsun.. yeni atlattım soğuk algınlığını bol bol nar ve mandalina yiyerek. Et suyuna çorba yapıp içersen o da iyi gelir.

Çok Saol canım ya ben de meyve ve limonlu çay takviyesi uyguluyorum birde tarhana ama ilerleyecek gibi gözüküyor iyice halsizleştim :KK42:

Çok Saol canım ya ben de meyve ve limonlu çay takviyesi uyguluyorum birde tarhana ama ilerleyecek gibi gözüküyor iyice halsizleştim :KK42:
Geçer inşallah dahada ağırlaşmadan:KK1: ilk gün yatıp terlemiştim bir güzel.. sonrasına ılık bir duş almıştım. O yüzden çok halsiz kalmadım çok şükür. Tekrar geçmiş olsun canım:KK54:

Masallah haftasina gore cok guzel minnosunun gelisimi :anneadayı: sen de bebisin gibi hayirli saglikli haberler alirsin ins canim:KK19:
Ins Canim benim kemik yapim iri oldugu icin cocuklarimda oyle oluyor oglumda da 4 ustu dogar demisti dr kemik yapisindan dolayi 3800 dogdu 40+4 de pasa simdi 7 yasinda cöp gibi ama el ayaklar buyuk tabi saglikli olsunda kuzucuklar en onemlisi o

gülücek bi yerimiz hala var tatlım üzülme ben o münasip tarafımla gülüyorum artık sinirden :spor:
Canim bosver sakın sinirlenme..sen sinirinle kalirsin onlar da sana agizlariyla guler geçer..benim bayramda cocugumu dusurtmek icin kayinbiraderim ve eltim neler yasatti!..Allah onlari bildigi gibi yapsin bi tek onlara sinirlendim baska kimseye sinirlenmedim şukurler olsun

Slmlar herkese Ayy az once eşim gece beni hiç uyutmadın çok fena horladin ben böyle bir ses duymadı diyor hamileligimin başından beri başladı ve her geçen gün şiddeti artiyormus en son adam kaçacak benden :KK43:

Canım geçicidir ya bozma moralini 1 ay idare ediversin :KK47: zaten nefesi bile zor alıp veriyoruz :110:
Bende de az idrar kaçırma başladı :sus: adamın haberi yok henüz :olamaz:

Vardır canım üzülme ufaktır ama az gelişmiştir ...oğlumun öyle maalesef birisi az gelişmiş doğumdan sonra ultrasonla kontrol ediyorlar belirli aralıklarla ..idrarda kaçak filan yoksa öylece büyüyüp gidiyor çocuk ..çok şükür biz hiç sorun yaşamadık böbrekten nerdeyse tek böbrekli gibi yaşıyor oğlum :KK43: o kadar az gelişmiş yanı böbreğin teki
Canım Allah oğlunun üzüntüsünü göstermesin yavrularımız Allah'a emanet inşallah sizde sorun yaşamazsınız

Canım geçicidir ya bozma moralini 1 ay idare ediversin :KK47: zaten nefesi bile zor alıp veriyoruz :110:
Bende de az idrar kaçırma başladı :sus: adamın haberi yok henüz :olamaz:

Ayy canım inş doğurunca geçer beni horlamaya takıntılıydim asla uyuyamazdım biri yanımda horlayinca şimdi ben o durüya düştüm :) yanı ediverecek kolaymi anneyim ben

Ayy canım inş doğurunca geçer beni horlamaya takıntılıydim asla uyuyamazdım biri yanımda horlayinca şimdi ben o durüya düştüm :) yanı ediverecek kolaymi anneyim ben

Bazen bende azcık oluyo hapsurunca yada gaz yapinca Ayy neyken ne olduk oyyy oyyy

Benim koca horladığı için alıştım ben yine de dürtüyorum uyanıksam :KK48:
Ben bi de amnion suyunda sızıntı galiba diye doktora gittim :oops: sonra farkettim ama kendime sakladım bu bilgiyi :olamaz: şuan saklanabilecek kadar az miktarda :KK70:

Benim koca horladığı için alıştım ben yine de dürtüyorum uyanıksam :KK48:
Ben bi de amnion suyunda sızıntı galiba diye doktora gittim :oops: sonra farkettim ama kendime sakladım bu bilgiyi :olamaz: şuan saklanabilecek kadar az miktarda :KK70:
Camin yalnız değilsin bende senin gibiyim kimse bilmiyor bunu yeni fark ettim bende akıntı sanmıştım :) benim ki çok nadir horlardi şimdi diyor sen erkek oldun

Iyi akşamlar herkese:anneadayı: Clexane yada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz kaçıncı haftada igneleri sonlandıracağını söyledi? Bir de doğum şekliyle ilgili bilgi verdi mi..:KK46:
Ben kullaniyorum ama ne zaman kesecek nasil olacak bende bilmiorim ben normal dogum istyorum insallah olur. Corasprini 30 uncu haftada kesti

Back
X