• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Pembefiyonk35 Pembefiyonk35 canım bende coraspirin kullanıyorum sadece iğne yok, doğuma 2 hafta kala keseriz dedi ama erken doğum riskim var 10 günde bir kontrole gidiyorum bakalım, şimdilik acil bi durum söz konusu olmazsa normal doğum olacağa benziyo dedi.

Iyi akşamlar herkese:anneadayı: Clexane yada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz kaçıncı haftada igneleri sonlandıracağını söyledi? Bir de doğum şekliyle ilgili bilgi verdi mi..:KK46:

coraspirini 32. haftada biraktik clexane a doguma kadar devam edecegim hatta dogumdan sonra 1 hafta daha kullanacagim. dogum seklimde ekstra bisey olmazsa 40. haftaya kadar normal dogumu bekleyecegiz. dogumda kanamam cok olursa ne olacak diye sordugumda zaten clexane 12 saat kani sulandiriyo o kadar etkilemez ayrica sancin agrin kanaman suyun geldiginde o gunun ignesini atlayacaksin dedi doktorum

Horlama konusu bende de var ya :( kendi horultuma kendim uyanıyorum :D

Iyi akşamlar herkese:anneadayı: Clexane yada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Doktorunuz kaçıncı haftada igneleri sonlandıracağını söyledi? Bir de doğum şekliyle ilgili bilgi verdi mi..:KK46:
Doğumdan 24saat öncesine kadar atacaksın dedi.doğumdan 24saat sonra tekrar başlayıp 1ay daha kullanacaksın dedi.
Doğum istediğin her türlü olur , ama normali tavsiye ederim dedi..

32. haftada coraspirin i kesti.
iğne de doguma kadar devam..
aslında normali bekleyecektik ama bizim sıpa ters olduğu ve dönmeye de pek niyeti olmadığı için sezeryan olucak gibi gorunuyo.. ki boyle olursa bigün önceden kesicez igneyi
bu haftaki kontrolumde kesinlesecek artık.

Pembefiyonk35 Pembefiyonk35 canım bende coraspin kullanıyorum. 2 hafta sonra da doğuma kadar clexane kullanmaya başlayacağım. Normal doğum için sakınca oluşturmadığını söyledi kardiyoloji doktorum.

İyi geceler kizlar
Bu akşam çok rahatszlndm.Geçen günde olmuştu bahsetmiştim.otururken aniden göbek deligmn sertlestgni hissettim.elimi attım üst kısmı dışarı çıkmış alt kısım içerde.müthiş bir acı ağrı.geçen gün sırt üstü yatinca bişey pıt Die atmıştı acı ağrı geçmişti.
Bu sefer sırt üstü yatınca iyice acıdı.alt taraf iyice içeri çöktü.sertleşti hertaraaf.geçmek bilmedi.En az acı ayaktykndi.
Allah korusun göbek kordonu sıkısmasın Die düşündüm.o an bebek de hiç hareket etmio çünkü herşey aklına gelio.doktora yazdım.Hemen hastaneye git nst ye baglasn ebeler sonucu bana gondersnlr dedi.gittim.sedyeye yat dio kız.Yine insanlrdn sogums biri.acio yatamiyrm ki dedim.yatman lazım dedi.zorla yattım.agliicm acidan o derece.2 3 dk geçti bebek tekme attı zannettim yine pıt Die attı.arkasndn bi tane daha oldu.ben yine tekme zannettm ama acının gectgni hissedince anladım.sonra bebegmn hareketlri başladı.çok şükür.kalp satışı Vs.Herşey normal.nst bitip ayağı kalkınca herseyn duzelmedgni anladım.göbek deligm içerde normal ama etrafı taş gibi ve ağrı var.
Daha sonra çıkmaya da başladı.doktorum yarın sabah genel cerrahiye gidiosn dedi.Sabah gitcm inşallah bakalım.
Inşallah ciddi bişey yoktur kızlar.doğum seklimi ve öncesini etkilemez inşallah.
Bugün beşik almaya gittik halamla ikeaya.eşim çok yoğun.Yarın akşam demişti ama her akşam bi işi cikio.ondan biz gidelim dedm.mecbur Eğil kalk yaptım.çok ağır kaldrmasamda.halamn çantası en az 5 kiloydu.velhasıl bu telaşenin sonucu olabilr Die dusunyrm.
Şimdide eşim sen yapmışsın etmiicksn dio.Sana bi iş yaptrabilio myz.Hep dukkaninla ugrasio evde hep yorgun.Ne desem hep sonra.hep sallio.şimdi komodinler üst üste koncak beşiği yer açmak için.Sen yap yoksa yarın yine ben kendimi kascam yani biliyrm.dedim.hâl sabah kalkınca dio.En sonunda sana hakkımı helal etmiyrm dedim.Sabah bi yapma dedim.hep salliosn o zaman bu zaman bıktım yani.sonra sen yapma.Pardon kim yapckti.Uşak mi tuttun bana.
Nasıl sinir oldum anlatamam.canimn acısına mii yanayım
Bu adamn okuzlgne mi yanayım :(
Bi de çok iyi baba olacakmış..
Inşallah diyelim.şuanki gidişat öyle görünmüyor ama nasip inşallah diyelim :(

İyi geceler kizlar
Bu akşam çok rahatszlndm.Geçen günde olmuştu bahsetmiştim.otururken aniden göbek deligmn sertlestgni hissettim.elimi attım üst kısmı dışarı çıkmış alt kısım içerde.müthiş bir acı ağrı.geçen gün sırt üstü yatinca bişey pıt Die atmıştı acı ağrı geçmişti.
Bu sefer sırt üstü yatınca iyice acıdı.alt taraf iyice içeri çöktü.sertleşti hertaraaf.geçmek bilmedi.En az acı ayaktykndi.
Allah korusun göbek kordonu sıkısmasın Die düşündüm.o an bebek de hiç hareket etmio çünkü herşey aklına gelio.doktora yazdım.Hemen hastaneye git nst ye baglasn ebeler sonucu bana gondersnlr dedi.gittim.sedyeye yat dio kız.Yine insanlrdn sogums biri.acio yatamiyrm ki dedim.yatman lazım dedi.zorla yattım.agliicm acidan o derece.2 3 dk geçti bebek tekme attı zannettim yine pıt Die attı.arkasndn bi tane daha oldu.ben yine tekme zannettm ama acının gectgni hissedince anladım.sonra bebegmn hareketlri başladı.çok şükür.kalp satışı Vs.Herşey normal.nst bitip ayağı kalkınca herseyn duzelmedgni anladım.göbek deligm içerde normal ama etrafı taş gibi ve ağrı var.
Daha sonra çıkmaya da başladı.doktorum yarın sabah genel cerrahiye gidiosn dedi.Sabah gitcm inşallah bakalım.
Inşallah ciddi bişey yoktur kızlar.doğum seklimi ve öncesini etkilemez inşallah.
Bugün beşik almaya gittik halamla ikeaya.eşim çok yoğun.Yarın akşam demişti ama her akşam bi işi cikio.ondan biz gidelim dedm.mecbur Eğil kalk yaptım.çok ağır kaldrmasamda.halamn çantası en az 5 kiloydu.velhasıl bu telaşenin sonucu olabilr Die dusunyrm.
Şimdide eşim sen yapmışsın etmiicksn dio.Sana bi iş yaptrabilio myz.Hep dukkaninla ugrasio evde hep yorgun.Ne desem hep sonra.hep sallio.şimdi komodinler üst üste koncak beşiği yer açmak için.Sen yap yoksa yarın yine ben kendimi kascam yani biliyrm.dedim.hâl sabah kalkınca dio.En sonunda sana hakkımı helal etmiyrm dedim.Sabah bi yapma dedim.hep salliosn o zaman bu zaman bıktım yani.sonra sen yapma.Pardon kim yapckti.Uşak mi tuttun bana.
Nasıl sinir oldum anlatamam.canimn acısına mii yanayım
Bu adamn okuzlgne mi yanayım :KK43:
Bi de çok iyi baba olacakmış..
Inşallah diyelim.şuanki gidişat öyle görünmüyor ama nasip inşallah diyelim :KK43:
Canım çok geçmiş olsun sana sadece şunu diyebilirim. Hiç bişey senden ve çocuğundan önemli değil bırak komodinler üstüste olmayıversin. Sen sağlıklı doğurmaya bak. Allah yardımcın olsun.

Back
X