- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #54.541
Hayir temasli temassiz farketmiyor onemli olan iyisi olsunTemasli ölçenlerden ne Farkı oluyor temasli ölçenlerin bi dezavantajı var mı peki cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir temasli temassiz farketmiyor onemli olan iyisi olsunTemasli ölçenlerden ne Farkı oluyor temasli ölçenlerin bi dezavantajı var mı peki cnm
Canım eşim böyle konularda çok hassastır. Kendisine de böyle şeylerin lambur lumbur söylenmesini sevmezeşine ne kadar ince biriymiş canım benim ki bir gün benim videomu çekmiş bir izletti bana aman allahım nasıl utandım nasıl anlatamam :)
aminn canım inş istediğiniz olur bizimde öyle sizin tersiniz ben özeldeyim eşim devlette. Nişanlılık dönemimizde Ankarada çok daha iyi biyeri kazandı ben burda çalışıyorum diye gitmedi. bizde de fedakarlığı eşim yaptı şimdi o da mutlu değil hem hakketiği bi görevde değil hemde deli gibi yoğun. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Arkadaslar muayeneden ciktik.bebisim 2350 gr olmus 48 cm boy.suyu azalmis ama simdilik sıkıntı yok gibi.bi aksilik olmadigi surece 10 gun once alacak sezeryana.haftada bir kontrolumuz olacak.her hafta konyadayiz artik.My moonlight doktoru da sevdim bi sıkıntı olmadi ama insallah sonu da guzel olur
Canım eşim böyle konularda çok hassastır. Kendisine de böyle şeylerin lambur lumbur söylenmesini sevmez![]()
Oyyh yerim ben bu kuzuyu yaa ne kadar masumlarKizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldummhersey yolunda saglikli pasam cok sukur
aynen cnm bende sezeryan olursam genel aneztsi normal olursam spinal düşünüyorum doktorumda böyle önerdi. Şimdilik normal doğum gibi gidiyo hakkımızda hayırlısı olsun. ayrıca doğum videolarını bence sakın izleme :)
Canım normal doğumda epüdral oluyor spinal olmuyor diye biliyorum ben bi araştır istersen
Ilk gun biraz agrin oluyor ama normal dogumda da o agri oluyor alttan kolay degil canim ama bebisi gorunce unutuyirsun agriyi felan...sezeryanin ilk gunu kalkmak zor oluyor..zaten 1 defa kalkinca sonrasi geliyor...Kızlar ekim annelerine bakıyorum hep sezaryenden çıkanların çok ağrısı oluyor. Ben bu sezaryen doğumdan çok korkuyorum. Bi de salak gibi açıp net te izledim. İnşallah hayırlısıyla normal olur doğumum. Eğer sezaryen olursam da genel anestezi ile olurum yoksa korku ve heyecana kalbim dayanmaz benim
Göbek değil bebek bunlar kuzum de sende. Doğumdan sonra göbek oluyo onlar işte. Benim ikinci olduğu için eşim sürecin nasıl işlediğini biliyor canım.:) maşallah canım eşine bizimki resmen beni eylencesi yaptı evde göbekli gel göbekli git ama ben bi doğurayım eski halime döneyimde görsün gününü :)
evet evet haberdar et bizi kaçta randevun?inş tabii haber veririm kuzumseninde az kalmış miniğin uslu uslu bekliyordur randevu gününü
![]()

canımm kıyamam sana bozma moralini bak oglun için sakin kal. senin annende benim annem gibi anladığım kadarıyl millet beş para etmez çocuğuınu elin içinde göklere çıkarır bizimki hep yerden yere vurur bizi. ayy ben bu kızlara bişi öğretemedim.. ay bu kızlar beni rezil etcek akrabaların içinde hep böyledir. Millette tam tersi olur çocukları için böbürlenir durur kötü yanı varsa hayatta söylemez bizimki hemen yumurtlar. kime ne anlamıyorum ki keyif senin nasıl rahat edeceksen onu yaparsın kimseye laf anlatcam diyede uğraşma .Annnende senin bukadar kırılacağını bilse eminim söylemezdi genel konuşmuştur. onunda çok üstüne gitme busefer onla kötü olunca yine huzursuz olan sen olcaksın.

sanki spinal dmeişti ama tereddüt ettim sen diyince :) normal doğumda ağrıya dayanamazsan yaparız dedi ama bilemedim şimdi :) neyse fark etmez acımı kessinde :)
Maşallah canım bebeğine . Uzun boylu olacakArkadaslar muayeneden ciktik.bebisim 2350 gr olmus 48 cm boy.suyu azalmis ama simdilik sıkıntı yok gibi.bi aksilik olmadigi surece 10 gun once alacak sezeryana.haftada bir kontrolumuz olacak.her hafta konyadayiz artik.My moonlight doktoru da sevdim bi sıkıntı olmadi ama insallah sonu da guzel olur
:)) hhaha ayne öyle ben korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum :))Göbek değil bebek bunlar kuzum de sende. Doğumdan sonra göbek oluyo onlar işte. Benim ikinci olduğu için eşim sürecin nasıl işlediğini biliyor canım.
İnşallah hepimiz doğumdan sonra fit oluruz canım. Önce kendimiz sonra da eşler için![]()
3 ama Allah bilir 4 u bulur canımevet evet haberdar et bizi kaçta randevun?
![]()
Ben bel destekli çift cırtlı bi korse aldım kendime canım aylar önce. Kızımda kullanmamıştım ama bunda kesinlikle kullanmayı düşünüyorum.:)) hhaha ayne öyle ben korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum :))
Seninde mi randevun var kuzum hadi hayırlı haberlerle gel kızceler iyidir inşbugun randevumuz var canim bakalim hangi tarihe gun vericek canim :)) sirasi gelene rabbim saglik sihatli bebisler nasip etsin vakti gelen dogar .... ecmain
Allahım şunun ağzını burnunu yiyesim geliyor ya ne şirin maşallahKizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldummhersey yolunda saglikli pasam cok sukur