• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doktordan Çıktım kızlar bebeğim 2400 kg 44 cm boyunda gelişimi herşeyi normal gidiyor dedi kafası yine büyük 2 hafta kadar, herşey normal gidiyor şuanda artık 2 haftada bir gel dedi, ve bizimki yine suratını gostermedi her zamanki gibi :işsiz:

maşallah :) benimkide öyle hiç yok doğru düzgün bi fotosu :) nst ye girdin mi?

Sanaa Ankara'da tavsiye edeceğim tek bir isim var Kadir Mutlu sünnetçi mükemmel ötesi ...bir daha oğlum olsa yine ona götürürdüm ...araştır istersen hala varmı bilmiyorum ama yeri Beştepe de bir yerde özel muayenesi var doktor değil bildiğin sünnetçi ve işinin tek uzmanı ...ben hastene ortamı bayıltmak ameliyat hane ortamı istemedim ..2 aylıktı oğlum pipisini uyuşturdu yatırdık yanında ben babam durduk süt emdi biberondan 15 dakka oynattım geçti gitti hatta fotoğrafçısı bile var fotoları Çelip cd de sana veriyorlar çok eğlenceli güleryüzlülerdi ... O kadar iyi sünnet ettiği oğlumu bir üroloji profu incelerken böbrek için bu kadar yapış yapış olmuş bir pipiyi bu şekilde kusursuz sünnet eden Ada'm nerden buldunuz dedi :))) tavsiye ederim hala çalışıyorsa

evet canım nette adı var ferda şenel, kadir mutlu bu ikisin adını çok duydum nette de çok övüyorlar ayy ne zormuş bunlara karar vermek ama çok tşkler canım netteki yorumlar ne derece güvenilir burda tanıdık birinden duymak süper oldu bana

Sanaa Ankara'da tavsiye edeceğim tek bir isim var Kadir Mutlu sünnetçi mükemmel ötesi ...bir daha oğlum olsa yine ona götürürdüm ...araştır istersen hala varmı bilmiyorum ama yeri Beştepe de bir yerde özel muayenesi var doktor değil bildiğin sünnetçi ve işinin tek uzmanı ...ben hastene ortamı bayıltmak ameliyat hane ortamı istemedim ..2 aylıktı oğlum pipisini uyuşturdu yatırdık yanında ben babam durduk süt emdi biberondan 15 dakka oynattım geçti gitti hatta fotoğrafçısı bile var fotoları Çelip cd de sana veriyorlar çok eğlenceli güleryüzlülerdi ... O kadar iyi sünnet ettiği oğlumu bir üroloji profu incelerken böbrek için bu kadar yapış yapış olmuş bir pipiyi bu şekilde kusursuz sünnet eden Ada'm nerden buldunuz dedi :))) tavsiye ederim hala çalışıyorsa

evet canım nette adı var ferda şenel, kadir mutlu bu ikisin adını çok duydum nette de çok övüyorlar ayy ne zormuş bunlara karar vermek ama çok tşkler canım netteki yorumlar ne derece güvenilir burda tanıdık birinden duymak süper oldu bana

Doktordan Çıktım kızlar bebeğim 2400 kg 44 cm boyunda gelişimi herşeyi normal gidiyor dedi kafası yine büyük 2 hafta kadar, herşey normal gidiyor şuanda artık 2 haftada bir gel dedi, ve bizimki yine suratını gostermedi her zamanki gibi :işsiz:

Canım gözünaydın bebeğin sağlıklı maşallah ona annesi

Kızlar ekim annelerine bakıyorum hep sezaryenden çıkanların çok ağrısı oluyor. Ben bu sezaryen doğumdan çok korkuyorum. Bi de salak gibi açıp net te izledim. İnşallah hayırlısıyla normal olur doğumum. Eğer sezaryen olursam da genel anestezi ile olurum yoksa korku ve heyecana kalbim dayanmaz benim
Korkma canim sezeryandan.sezeryan olmak zorunda kalirsan muhakkak spinal olmani tavsiye ederim.epidural kabul etme.spinalde hic birsy hissetmiyorsun.agrida ameliyattan sonra cok asiri bi agri olmuyor.bi kac agri kesici ile daha hafif geciriyorsun.ertesi gun biraz daha rahatsin.sonra gunden gune daha iyi oluyorsun.gaz ciktimi cok rahatsin.birde afedersiniz buyuk tuvaletinizi cok rahat yapana kadar fazla kati gida tuketmeyin.bol bol sulu ve lifli gidalar tuketirsiniz.

Sadece göbek içinmi korse alacaksanız hanımlar yoksa külot gibi olandanmı bele kadar sezeryan olucam hangisinden alıcam karar veremedim sadece bel için olanı iniyormuş yapışkanlıgı gidiyormuş kıvrılma oluyormus rahatsız edıyormus
Ben sezeryandan sonra doktorum onermedi yapistirma oldugu icin kesi yerim..1 ay sonra kullanabilirsin dedi

Ben yapmadım ama kişisel satışlar olduğu için dolandırıcılık çok oluyormuş diye duydum, ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Aa duymadım kardeşim birkaç birşey sattı ama birşey almadığı için bilemedim bende güven olur mu diye tereddüt ettim

masallah annesi...
yaa benimkide hiç göstermiyo yüzünü..
napalim sağlıklı olsunlar da gerisi mühim diil

Back
X