• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah canım, senin yavrunada Allah guc versin aklıma gelince her zaman dua ediyorum ona
Allah razi olsun canim.sabah ateslenmis bir kere tahlil vs yapmis dr temiz cikmis sonuclar bi daha da ateslenmemis.sabah cok korktum ama suan iyiymis cok sukur.yarin yanina gidecegim nasipse emzirmek icin ilk defa kucagima alabilmek icin yavrumu.

Allah razi olsun canim.sabah ateslenmis bir kere tahlil vs yapmis dr temiz cikmis sonuclar bi daha da ateslenmemis.sabah cok korktum ama suan iyiymis cok sukur.yarin yanina gidecegim nasipse emzirmek icin ilk defa kucagima alabilmek icin yavrumu.
Allah yardımcın olsun canım inşallah evine getirirsin yavrunu en kısa zamanda

Allah şifa versin kuzucuga, annesi doya doya kokla yavrunu inşallah sütün şifa olur ona da tez vakitte Çıkar hastaneden

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-07-17-15-43.webp
    Screenshot_2016-10-07-17-15-43.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 45
Doktordan Çıktım kızlar bebeğim 2400 kg 44 cm boyunda gelişimi herşeyi normal gidiyor dedi kafası yine büyük 2 hafta kadar, herşey normal gidiyor şuanda artık 2 haftada bir gel dedi, ve bizimki yine suratını gostermedi her zamanki gibi :işsiz:
Maşallah canım kuzuna:nazar: Normal doğum olmayacak öyleyse senkinki değil mi?

Canim gecmis olsun...ayni benim durumdasin seni cok cok iyi anliyorum...ayni benim krocan da oyle...hem yorma kendini diyor hem de bi boka elini surmuyor bir de yapilacak ve alinacaklar var umursamiyor....

Keyfi olcak da yapcak beyefendilrn :( Sanki keyiflik bişeyler istyrz :(

Sagol canimm , Bilmiyorum ki kuzum normal veya sezeryan hiç konuşmadı daha ben sorunca şuanda herşey normal gidiyor tabii bu işler belli olmaz dedi
Anladım canım hayırlısı hangisi ise o olur inşallah. Topicimiz de doğumlar başladı yaa ne zaman geldik biz bu günlere...

Back
X