• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anladım canım hayırlısı hangisi ise o olur inşallah. Topicimiz de doğumlar başladı yaa ne zaman geldik biz bu günlere...
Amin canım hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun, Ay hiç sorma çok heyecanli mevhibe kontrole gitti doğuma aldılar Allah ım yardım etsin

Kızlar Sabah doktora gittim yazamadım.
Genel cerrahi göbek fıtığı dedi.yırtılmış :(
Yapcak bişey yok ameliyat olcksn.Ama şuan olamaz dedi.normal doğum yaparsan 1-2 sonrası.sezeryan olursan aynı anda da olablr dedi.
Normal doğuma engel değil mi dedim.zaten yırtık var.muhtemelen daha da buyur bebekle birlkte.dogumdaki baskiyla yırtık artablr ama zaten ameliyat olcaksn yirtign az çok olması farketmez dedi.bebeği de etkilemezms.göbek kordonyla fıtığın alakası yok dedi.
Doktorum gayet rahattı.Gerçekten bu kadar zararsız bişey mi bilemedim.Ya da benmki zaten başlangıç asamasnda.zaten 4-5 haftam kalmış.ondan mi bu kadar rahatti.bilemedjm.Hiç hamilelikte göbek fitigi deneyimi olan ya da çevresinde olan var mı

Bi de bugün yatagmzi kurduk.içine ne bulduysam koydum şimdilik de bebek gelcgi zaman inşallah.kalkcak.cibinlik alcm bi de inşallah sonra tamamiz.bi de daha sade nevresimim gelcek o kadar :)

Eklentiler

• IMG-20161007-WA0015.webp
    IMG-20161007-WA0015.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 105
Genel cerrahi göbek fıtığı dedi.yırtılmış :KK43:
Yapcak bişey yok ameliyat olcksn.Ama şuan olamaz dedi.normal doğum yaparsan 1-2 sonrası.sezeryan olursan aynı anda da olablr dedi.
Normal doğuma engel değil mi dedim.zaten yırtık var.muhtemelen daha da buyur bebekle birlkte.dogumdaki baskiyla yırtık artablr ama zaten ameliyat olcaksn yirtign az çok olması farketmez dedi.bebeği de etkilemezms.göbek kordonyla fıtığın alakası yok dedi.
Doktorum gayet rahattı.Gerçekten bu kadar zararsız bişey mi bilemedim.Ya da benmki zaten başlangıç asamasnda.zaten 4-5 haftam kalmış.ondan mi bu kadar rahatti.bilemedjm.Hiç hamilelikte göbek fitigi deneyimi olan ya da çevresinde olan var mı

Bi de bugün yatagmzi kurduk.içine ne bulduysam koydum şimdilik de bebek gelcgi zaman inşallah.kalkcak.cibinlik alcm bi de inşallah sonra tamamiz.bi de daha sade nevresimim gelcek o kadar :)
Geçmiş olsun canım. Normal doğum sırasında ağrı yaparmıymış sordun mu . Şu anda da zaman zaman ağrı çekiyorsun ve kötü oluyorsun ya canım. Birde doğum yaparken onu düşünme.
Bebişin yatağı da çok güzelmiş. Güle güle yatsın kuzucuk içinde.

Allah razi olsun canim.sabah ateslenmis bir kere tahlil vs yapmis dr temiz cikmis sonuclar bi daha da ateslenmemis.sabah cok korktum ama suan iyiymis cok sukur.yarin yanina gidecegim nasipse emzirmek icin ilk defa kucagima alabilmek icin yavrumu.
Hadi gözün aydın canım tez zamanda tamamen kavuşmak da nasip olur insallah

Yaa :KK43: demek göbek fitigindanmis o geçmiş olsun kuzum ne dusunuyorsun sezeryan mi normal mi, bu arada yatağıniz çok güzel kuzucuk saglikla sıhhatle yatsın inş annesi :halay:

Geçmiş olsun canım. Normal doğum sırasında ağrı yaparmıymış sordun mu . Şu anda da zaman zaman ağrı çekiyorsun ve kötü oluyorsun ya canım. Birde doğum yaparken onu düşünme.
Bebişin yatağı da çok güzelmiş. Güle güle yatsın kuzucuk içinde.

Çok sağol cnm.Allah razı olsun.
Kadın doğum doktryla goruscm galiba.minoset veya parol iceblrsn ağrıyı alır dedi.bilmiyrm ki normal doğum öncesi öyle bi ağrı kesici olur mu.veya epidrl veya bişey daha var ya.onlar ağrısını alır mı göbek fıtığınnda hiç bilmiyrm.haftaya randevm inşallah.gidince konuscz bakalm.
Şuan hep hassas göbek deliğim yoruldgm zaman fena tabi :( İnşallah ilaç içmek zorunda kalmadn atlatrm

Yaa :KK43: demek göbek fitigindanmis o geçmiş olsun kuzum ne dusunuyorsun sezeryan mi normal mi, bu arada yatağıniz çok güzel kuzucuk saglikla sıhhatle yatsın inş annesi :halay:

Çok sağol cnm benm.daha güzelleri sizin olsun inşallah :)
Evet cnm fıtık olmsm :( Ben normal istyrm hâlâ ama kadın doğum doktorumla gorusmedim tabi daha.o da muayene eder herhalde.bakalım o ne diick.o ne derse öyle olcak büyük ihtimal.kendisi normal doğumcu ama çok da garanticidr.risklri ciddiye alır.ondan bilemiyrm.

Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyatla sorunsuz atlatırsın yatağı çok güzelmiş bebişin iyi günlerde kullansın

Çok sağol cnm benm.daha güzelleri sizin olsun inşallah :)
Evet cnm fıtık olmsm :KK43: Ben normal istyrm hâlâ ama kadın doğum doktorumla gorusmedim tabi daha.o da muayene eder herhalde.bakalım o ne diick.o ne derse öyle olcak büyük ihtimal.kendisi normal doğumcu ama çok da garanticidr.risklri ciddiye alır.ondan bilemiyrm.
Doktorunun o tutumu iyiymis canım güven veriyor artık bundan sonrasi senin için hayırlısı olsun diycem ama sezeryandada bu fitiktan ebediyen kurtulma gibi bi durumun varmış oda iyi birşey tabii

Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyatla sorunsuz atlatırsın yatağı çok güzelmiş bebişin iyi günlerde kullansın

Sağol cnm benm.Allah razı olsn.İnşallah cnm çok sağol :KK15:

Doktorunun o tutumu iyiymis canım güven veriyor artık bundan sonrasi senin için hayırlısı olsun diycem ama sezeryandada bu fitiktan ebediyen kurtulma gibi bi durumun varmış oda iyi birşey tabii

Yani ama ikinci doğum Allah nasip ederse onu da belirlio sezeryan.Ama sağlık daha önemli.dediğim gibi doktoruma guveniyrm.İnşallah hangisi daha sagliklysa hayrlisysa onu yapar ;)

Back
X